Scudo Sports

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

@ultegrax

GAliba ben oluyorum bu :eek:
fatih arkadaşımızdan malzeme aldım 20 TL borcum kaldı askere gitti o bende biraz kayıtsız kaldım tabi biraz da başka işlerim yüzünden baya sıkıntılı günler geçiriyorum (manevi) ve fatih arkadaşımızı ihmal ettim.. Ve bugün bankaya gittim Adıyaman gibi bi yerde 200.000 nüfuslu ilde sadece her bankadan 1 adet var ve bu bankaların atm sayısı ya 1 ya 2 oluyo kuyruğu siz düşünün artık.. Vakıf bank hem harçları ATM den alıyo hem de sadece 1 ATM var kuyruğu göremiyorum :) ABY adlı arkadaşımız METİN abiden de sele borusu aldım parasını 4 günde ancak yatırdım o bakımadn fatih arkadaşımızın da ödemesini aksatıyorum malasef çok sıkışık bi dönemdeyim bisiklet bile binmiyorum özür dilerim fatih kardeşim... Bu cumartesi çok önemli bir sınav için çalışıyorum bu da tabi üstüne geldi yarın hallediyorum olayı fatih... Seninle son alışverişimiz olmasını istemem :rolleyes: teşekkürler...

Scudo
galiba diğeride benim:)

@Aydın Yıldırım

Önce bilgim dışımda kardeşim yapmış,10 000 tl lik bisiklete biniyorum 100 tl yi sorun bile etmem diyerek durumu düzelteceğini bildiren,,,,

sonra hastaneden yeni çıktım durumlar biraz sıkışık diye zaman isteyen,,,

bunu da kendiisne tanımama rağmen son olarak "Ben parayı gönderdim nasıl ulaşmadı??!!! " diyen

Rahman Karataştan hala iadeyi bekliyorum..

@Ali İhsan

Selam İhsan abi seni birdaha arayamıştım lastikler sana ulaşmış mıydı sen havaleyi yapmış mıydın tam konuşamamıştık :) ben birliğe katış yaptığım zamana denk gelmişti çünkü.Eğer kalan miktar olduysa halledersin bir ara.Teşekkürler.

@mustafa kemal güler

arkadası arayıp durumu izah ettigimde bana dedigi cevap "duzgun calıssın yeter"demisim buyrun burda mesaj kayıtları.....aktarıcı resmen dokuluyo@Kerem Kaya

Biraz çizik var ama düzgün çalışıyor son fiyat 10tl olur..

peki kerem bey alıyorum hesap numarası ve isim yollarsanız halledelim cizik sorun degil yamukluk egilme felan yoktur demi

yamukluk falan hiçbi problem yok..

hesabım iş bankasında hesap no :xxxxxxxx

@Fatih Buzgan

Abi sana her zaman destek oldum biliyorsun.Fakat üzücü bir olay başıma geldi.Az eğilimli yokuş aşağı tahmini 25km hızla seyrederken Önüme araç çıkması sonucu ani fren yaptım.Seleyi tutan vidalardan biri fren yaptığımda doğal olarak ağırlık momentinin artmasından dolayı kırıldı sele direk aşağı düşünce bisikletin önüne düşmem sonucunda takla attım.Şükürler olsun ki birkaç çürük ve sıyrıktan başka birşeyim yok.64 kilo olmama rağmen düz yolda baskı olmadan kırılmasından dolayı vidalara güvenim kalmadı.Tasarımdan dolayı o vidalardan biri koptuğunda sadece sele borusu geriye kalıyor.Yokuş çıkarken kırılması doğrultusunda sele borusu sırtı sıyırabilir yada sırta girebilir.Yada en kötüsü koltuk altına saplanabilir.O yüzden lütfen ağırlıktan ödün verip bağlantı parçalarını daha mukavemetli bir maddeden yaparsan sevinirim.Can çok önemli bir konu.Ufak bir denge kaybı çok şeye malolabilir.Hepsi kırılır demiyorum fakat benim gibi hafif bir kişide bu koşullarda kırılabiliyorsa riski sizde anlayabilirsiniz.Fikir vermesi açısından kırılan vidanın resimlerini yolluyorum.Saygı ve sevdilerimle.

(link)
(link)

Bu olayı görünce üzüldüğümden dolayı zamanında idris abiye attığım özel msjı paylaşıyorum.Msjımdan sonra yedek parçaları elime ulaştırdı.Hala o sele borusunu kullanıyorum.Fakat Lütfen sele borusuna güvenmeyin.Astarı fena olabilir.Msjı paylaşmamda bir art niyet yoktur.Birden fazla kişinin başına gelmesinden dolayı cidden canı tehllikeye atabileceğini düşünüyorum.Uyarmakta benim görevim.Seleden destek alıyoruz.Aniden kırılması selenin bir yere girmesini bırakın denge kaybına yola doğru savrulmaya kadar gider olay.Birilerini kırdıysam affola.

selamlar....tattoO by_mustafa isimli arkadaşla bir kaç gün önce pompa karşılığında teyp takas ettik arkadaş teyipte kesinlikle sorun olmadığını söyledi ve takas gerçekleşti.. maalesef arkadaş sözünün eri bir insan değilmiş.. sebebi ise resimlerde gayet net .. ürün elime geçtiğinde cd giriş kapağının sol tarafı kırıktı.. ben bunu dert etmedim açıkçası.. olabilir dedim.. teyp tesisatçısına gittik gerçekler ortaya çıktı..cd kapağı çalışmıyor..audio çıkışları yanık,anfiye güç aktarmıyor..arkadaşla irtibata geçmeye çalıştık telden ama arkadaş maalesef yanaşmadı... mesaj yoluyla yazışmayı tercih etti .. ve arkadaş o derece pişkinki ben sana teyibi sağlam gönderdim demektende çekinmedi...insanda utanma olur..50 tl için değmez ..
tattoO by_mustafa arkadaşım.. yaptığın terbiyesizlik ..gönderdiğim pompayı gönder teyibini geri yollayayım diyorum.. ona dahi yanaşmıyor..
bu arkadaşla alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem alışverişlerinde bu kişiye dikkat etmeleri...
tattoO by_mustafa seni kınıyorum sözünün eri bir insan değilsin ...şahsım adına senin gibi insanların bu forumda başka insanları dolandırmaman için bulunmanı uygun görmüyorum .. umarım gereği yapılır..

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)

evet arkadaşlar özkan arkadaşıma katılıyorum. Bu tatto mustafa denilen adamla bizzat iyi niyetli olarak arkadaşım adına çözümcü yolda konuşmak istedim fakat tel vermedi özelden konuşalım dedi ve terbiyemi bozmadan sadece yaptığı hareketin doğru olmadığını kendisine söyledim fakat tek cümleyle ben teyibi sorunsuz yoladım diyor ve mj lara cevap vermiyor ben namusum ve şerefim üzerine yemin ederimki bu teyp arızalıdır ve hurdadır. Özkan arkadaşımın dürüstlüğüne her türlü kefilim tattoO by_mustafa denilen şahıs hiç bir türlü uzlaşmaya gelmeden tam bir üçkağıtçılık yapmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Cross-country
bu vatandaş cidden canımı sıktı.. böyle birşey olacağını bilseydim ihtiyaç sahibi birine hediye ederdim pompayı en azından birini sevindirmiş olurdum..o pompanın hayrını göremeyeceksin..bu konuyu okuyan arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın çok merak ediyorum ...ve anlamadığım sıkılmadan hala aynı şeyi söyleyebilmen ben teyibi sağlam gönderdim sen beğenmediysen ben ne yapayım al resimlere iyi bak sen beğen o zaman hurda teyibini..ben kendi arkadaşlarımı ve alışveriş yaptığım insanlara bu konudan bahsedicem ...ben dolandırıldım başkaları dolandırılmasın..

Dostum keşke ben görseydim pompayı.Burda görünce çok beğenmiştim.Ben zamanında iyi tanıdıgım adama psp yollayıp parasını sonra alacaktım =) 2 yıldan fazla oldu param gelmedı =) Adamda kayboldu pıyasadan =) Elektronık aletlere cok guvenılmemesı gerekır.Bılmıyorum bu forumda nasıl oluyor boyle seyler.Hıc kımse mı kımseyı tanımıyor.Daha gecen gun bısıkletcıye gıttıgımde bır adamdan yakınıyordu.Bısıkletı caldırmıs eleman 100 kusur tllik borcu varmıs.Kac ay olmus getırmemıs.Adam sanırım bisikleti çaldırdı diye getirmiyor demişti.Ben zamanında arabada sattım ne kusuru varsa soyledım.Sız elemanlara ne kadar acıksanız o kadar deger goruyorsunuz.O kadar guvenıyorlar.Adam ankaradan izmire sofor yollamıstı aracı almak ıcın kendısı almaya gelememıstıde.Yıne d300 icin tanımadıgım bır adamdan 4.000 tl para aldım.Adam gozunu kırpmadan yollamıstı.Bu parayı yolluyorsa sana guvenıyordur.Ama ne yazıkkı ben artık ınsanlara guvenemıyorum.

• Beğen
evet çok haklısın ama yapacak bişi yok sonuçta..canımı sıkan yani atla deve değil 50 tl lik teyp gönderiyosun görsel olarak beğensem ne olur beğenmesem ne olur sadece çalışsın hiç bir problem çıkmayacaktı.. olan oldu yapacak bişi yok..

bu arada unutmadan bu arkadaş daha öncede yasaklanmış..!!!

tattooo mustafa aslında burdan ahkam kesmek olmaz ama ben yinede şunu söylemek istedim seni istesem zeytinburnunda elimle koymuş gibi buldururum hatta bulurum bu parayıda senden hertürlü alırım özkan arkadaşım için hatta daha kötüsünü yaparım ama değmez ne para için ne senin gibi 5 para etmez adam için sakın bu mj okurken edep kurallarını aşıp kötü kelimeler kullanma beni tahrik edersin böyle bi hata yapma..sen adam olsan seni ben adam gibi aramak istedim ama sen numaranı bile verip konuşacak cesaretin yokmuşki veremedin işin kolayına kaçıp ben teyibi sağlam yolladım dedin ve kestiridin attın...

• Beğen
Özkan arkadaşıma her türlü kefilim,diğer arkadaşlar dikkatli olsun böyle kanı bozuklar yüzünden, alışverişten cekinir hale geliyoruz. İsimlerin değil ip numaralarının banlanması olmuyormu acaba onu öğrenmek istiyorum.

• Beğen
T.c kimlik bence en mantıklısı olur ama bunu alt yapı destekler mi? Bayağ detaylı ama sağlam iş olur.

İkinci el işlerini gittigidiyor gibi yerlerde yapsak onun yerine?

İlan yine burada açılır. İşte kim alacaksa ürünü, satıcı onun adına satış ilanı açar. Böylece bu tip sorunlar azaltılmış olur..?

Gelen teybi maalesef ben de gördüm. Teyb demeye bin şahit lazım. Neresini tutsan elinde kalıyor. Onu geçtim, ses çıkışları da yanık yani tamamen bozuk bir teyp.

• Beğen
Geri