Bisiklet Forum Yönetiminde bulunan bütün arkadaşlar IP numarası görebiliyor. İster sabit olsun ister olmasın hiç fark etmiyor. Üyenin IP numarası otomatik olarak kaydediliyor. Ne yapmış ne etmiş hepsi ortada..
Baktım yazılan sitemler hep aynı kurulan cümleler aynı kimse üstüne alınmasın olay çok farklı , bir araştırma yapayım dedim.
İnanamazsınız çok ilginç manzaralarla karşılaştım.
A isimli üyenin en az 7-8 kullanıcı adı varmış
B üyesinin 10-15 ( Evet yanlış okumuyorsunuz 10-15) üyeliği var
C üyesinin yine onlarca üyeliği var
dahası dahası ve dahası var..
Kendi adlarına açtıkları Üyeliklerde inanamazsınız bu kadar mı güzel konuşma bu kadar mı anlayışlı özverili mesajlar yazılır. Bir de bakıyorsunuz bir üyelik daha açmış atan belli değil tutan belli değil
ama yine aynı kişi.. İşte biz burada bu kişilerle uğraşıyoruz sırf sizi kandırmasınlar diye.. ( Bu kişilerden kastım onlar kendilerini biliyor tıpkı bizim onları bildiğimiz gibi )
Siz siz olun 2.el bölümündeki ilanlardan bir şey almadan önce mutlaka yöneticilerden birine IP sorgulaması yaptırın.
Adam İkinci El İlan Girmiş yine kendisine mesaj atmış param olsa alırım diye. Bir konudaki 24 mesajın 22 sini kendisi atmış. Keklik avlıyor yaa.. Gariban 2 kişi de tutmuş o ürünü almış. Biz bu garibanlar kandırılmasın diye gecemizi gündüzümüze katacağız onlar da atsın tutsun.
Bisiklet Forum yönetimi olarak o kadar saygılıyız ki bunları ortaya döküp de hatta forumda belli bir saygıya sahip olan insanlar da var aralarında rencide etmek istemiyoruz.
İnanın bu kişilerin listesini yapsam 2.el bölümünde elle sayılır insan kalır.
Buradan en az iki kullanıcı kaydı olan kişilere sesleniyorum.
Bunun ne bahanesi olur ne de başka bir şeyi.
Bu resmen insanları kandırmak dolandırmaktır.
Bu güne kadar sesimizi çıkartmadık ama şimdi hepinizin kirli çamaşırlarını binlerce kişinin önüne dökmek zorunda bırakmayın bizi.
Özellikle son olaylara sebep olan kişilerin %90 ı bu dediğim şekilde hile yapmaktadırlar.
Forumu kösteklemek adına mesaj atan her üyenin kim olursa olsun mesajları filtrelenecektir ve o IP numarası ile ek kullanıcı açmış üyelerin üyeliklerine son verilecektir. Ayrıca forumda da bu tip kullanıcıların listesi yapılacaktır.
Değerli Üyelerimiz bu tip insanların oyununa gelmeyin..
Hepinize iyi forumlar