Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el ilanlar için öneriler

Scudo
@darkness_

Forumda yüzlerce, binlerce ilan var mümkün olduğu kadar takip ediyoruz ama gözümüzden kaçanlar haliye oluyor ,bilinçli üye satışını yaptıktan sonra ya satış yaptığı bölümün üstündeki sabitlenmiş olan SATIŞI TAMAMLANMIŞ veya VAZGEÇİLMİŞ İLANLAR 'a konusunun kilitlenmesini rica edebilir yada özel mesaj yolu ile bölüm moderatörüne gerekli mesajı yazabilir.

@Murat CER

zafer arkadaşımız konu kilitleyse girilemez dedi de ben ondan öyle demiştim.

neyse kilit olayını anladıktan sonra bir nebze daha kolay olur artık. gerisi ilanı açanlara kalsın.

moderatöre'e bildir gibi birşey yok sanırım. olurda görürsem bir daha direk bir tıkla en azından benden sonrakiler için kolaylık yaratırım.

@darkness_

ben öyle birşey demedim sadece girmezseniz sorun çıkmaz dedim:in:

@zafer sidal

pardon :) sınavlardan kafam biraz güzelde bu sıralar :)

2.El bölümünde şöyle bir karışıklık oluyor. Karışıklıktan kastım zorluk. Mesela ben şu an sadece bisikelet arıyorum. Giriyorum MTB bisiklet-Yedek parça bölümüne ha bire ara allah ara. Biraz zor oluyor haliyle.Ve daha çok parça satan var. Bu yüzdende bir zorluk oluyor.
Benim önerim MTB bisiklet-Yedek parça bölümünü,MTB Bisiklet ve MTB Yedek Parça olarak ikiye ayırmak ve yeni konu açacaklarda orda açar konularını böylece olay rayına girmiş olur. Bu sadece Mtb de değil yol bisikleti bölümünde de böyle sanırım.

Saygılarımla.Sağlıcakla kalın

Bazen komple bisikleti satılığa çıkaran, ama sonradan vazgeçip parça parça satanlar olduğu için bu şekilde ikiye ayrılmamıştı diye hatırlıyorum.

Ama bana kalırsa, parça parça ayrı bölümler olsa daha da kolay olacak. Yani komple parçaları da birbirinden ayırmak olmaz ama grup halinde ayrılabilir. Mesela;

(-: ana bölüm, --:alt bölüm, ---:2. alt bölüm)
-İkinci el bölümü
--
...
--MTB
---Bisikletler
---Kadro grubu (kadro, sele borusu, kadro kulağı vs.)
---Vites grubu (ön aktarıcı, arka aktarıcı, vites kolu vs.)
---Fren grubu (rotor, kaliper, v-fren bacağı, fren kolu vs.)
...

Gibi yani.

Kullanıcılar daha fazla konu açmak zorunda kalacak bu şekilde ama bence daha düzgün olur. 5 ürün için tek konu değil de 5 ayrı konu açılmış olur.

• Beğen
Tepkiler: Barış Kılınç
böyle bir konu olması gerekir bence bende arıyorum :(

Yöneticilerden ses yok .

çok karışır bence böyle iyi..fazla bölünme dikkati dağıtır..bisiklet alacak bir kişide bir zahmet yarım saatini ayırıp ilanlara göz gezdirir.

@Goflet

Asıl bu haliyle karışık bence. Bi aradığını değil yarım saat 1-2 saatte anca buluyorsun. Hem yeni olanlar içinde parçaları öğrenmeleri kolay olur.

arama kısmı var çok güzel..tavsiye ediyorum...aranacak kelimeyi yazın oraya sonra aramayı mtb-yedek parça da yapın aramayı , iki dakkada buluyorum ben.

O konu hakkında da bir çok konu var. Bişi arayacak olduk mu konu ile alakasız onca şey çıkıyor ki...

Bölüm kurallarına göz gezdirdiniz mi bilmiyorum.

Madde 5 der ki ;

5.)Konu başlıklarında "almazsanız kırıcam, bir bakın arkadaşlar, yahu indirdik ama alan yok, kaçmaz fırsat, vb..." açıklamalar yerine satılık malınızı anlatan başlıklar kullanın. Unutmayın ki konuyla alakası olmayan başlıklar dikkat çekmekten çok, üyeler arasında rahatsızlık yaratmaktadır. Üstelik ne olduğu da anlaşılmadığından ilgili müşterileri kaçırıyor olabilirsiniz. Bu gibi başlıklar malınızın daha çabuk satılmasını sağlamayacaktır.

;)

@Haşim Okyay

Zaten benim şimdilik bişi satma gibi niyetim yok. Benim önerim vardı. Ararken zaman alıyor zor oluyor diye. Tabii canım sizde haklısınız.Demek ki aynen devam. :D

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
O zaman bende bilgisayarım bölümünün altına
-Photoshop
-After Effects
-Dreamweaver
-Visual basic , Delphi , C++, C gibi konular isterim :D

@serdarsom

Herkesin her istediği yada tavsiye ettiği değişimler hemen yapılamaz, bu tarz konular yönetimde konuşulur, uygun görülürse gerekli düzenleme yapılır.Şimdilik herhangi değişiklik düşünülmüyor.

Merhaba arkadaşlar. Kafama takılan konu 2. el ürünleri nasıl satın alabildiğimizle ilgili. Acaba para transferi ve malın gönderilmesi tam olarak nasıl gerçekleştiriliyor. Almak istediğim bir ürün var ve bundan tam olarak emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Satıcının profiline girerek açmış olduğu konuları inceleyerek fikir sahibi olabilirsin.
İkinci el bölümünde neler satmış ,
Satış sonrası yorum almışmı / Olumlu yada Olumsuz anlamda...

Onun dışında yine üyenin profilini kullanarak forumda ne kadar aktif olduğunu , ne zamandan beri forumda kayıtlı olduğunu görerek bilgi edinebilirsin.

Zaten alışveriş öncesi kullanıcılar birbirlerine iletişim adresi vermekte.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=24017
Verdiğim Link'tede kara-liste mevcut.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=55950
Buda Ak liste.

Sonuç olarak karşılıklı güvene dayanmakta alışverişin büyük bölümü...

Geri