Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el ilanlar için öneriler

@Fırat Dizman

Hiç bişey olmayacak çünkü ilanınız onaylanmayacak, o şekilde ilanlara onay vermiyoruz , nasıl 2. ele ilan verileceği Forumda yazıyor.Forum kurallarını okuyunuz burası test etme yeri değil. Saygılarımla. ;)

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
Scudo
tabiki yönetici sizlersiniz, ama biraz daha nazik söylenebiridi bu cevap ,sanki biraz kızgınlık var gibi hisstim ,tabi sadece bir his.
saygılarımla

evet arkdaşlar 2.el bölümü konulara ayrıldu mtb-yol bisikleti ve bmx olmak yüzere ama bence street dh ve trail adınada bir konu açmalıyız ne kaybederizki hem erişmesi daha kolay olur hemde okdar xc alet arasında street aramayız ne dersiniz sadece bir öneri

Benim fikrim "Bmx bisiklet-yedek parça" bölümünün "extreme bisiklet-yedek parça bölümü" olarak düzenlenmesi...

• Beğen
Tepkiler: qatrio
oda olabilir sinan ama yeterkı bızımde bır 2.el yerımızın olması rahat ulmammız parcalrı onemli olan

Ekstrem bisiklet-yedek parça da güzel fikir ama DH/FR/Street bisiklet-yedek parça adına yeni bir başlık açılsa da birşey kaybetmeyiz. Hem aradığımız şeyleri daha kolay buluruz hemde eski konu olmadığından karışıklık ta olmaz.

Bence güzel olur hem mtb parça arayanlar da extreme parçalardan temizlenmiş bi başlık altında arama yaparız:)

''Ekstrem Bisiklet Yedek Parça'' gibi bir başlık açılırsa bunun içine FR,DH,Street,BMX girdiği için çok karman-çorman bir durum meydana gelir.
Onun yerine ayrı olarak ''FR-DH-Street'' başlık açılması daha mantıklı.

''Ekstrem Bisiklet Yedek Parça'' başlığı altında ayrı -alt bölümler- olursa daha iyi olur.

herkesin fikri var ama daha bir adım atamadık bence sinan sen bu konuya el at :D

@qatrio

Bu konu daha önce yönetimde konuşuldu, hatta konuyu açanda bendim ama şimdilik gerek olmadığı kanaatine varıldı .Herkese duyrulur.;)

merhabalar.

foruma yeni katıldım sayılır. ve 2.el kısmına bir hayli göz gezdirdim. şöyle bir sorun gözüme takıldı. satılan bir hayli ürün var ama konuları duruyor. e mesaja satıldı diye yazılmış ama konuya gir bütün mesajları oku oku ... indirim son fiyat falan derken dann diye satılmıştır diye mesaj düşülmüş. hani ucuzladığına ve kaçırdığına mı yanasın. yoksa o kadar konuya bak bak habire satılmış ürünlerde geziyor olmaya mı yanasın karar veremedim. bence satılan ürünler yönetime bildirilip temizlenmeleri ya da bunun için bir buton falan konmalı ki admin mod birileri sürekli bunu takip etsin diyecem ama ne kadar ilgilenilir bilmiyorum.

o olmadı başlık'a satıldı yazılsın hiç konuya girmeyelim. hem böyle olursa eğer temizlik yapılacaksa zaten daha rahat olur. en inaktif konu en sona düşer. mod admin artık kim bakarsa direk en sona git toplu seçim oradan çöpe taşı.

bilmiyorum başka bana katılan var mı? ya da daha öncesinin bahsiydi de ben tekrar mı hortlattım.

iyi forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim26
satılan ürünlerin ilanı kilitlenir. ve kilitlenen ilan doğal olarak gerilerde kalır, belli bir yerden sonra çok fazla aktif ilan göremezsiniz ayrıca kilitli konulara girmezseniz bir sorun çıkmaz, ha bazı ilanlar satıldığı halde hemen kilitlenmiyor ee mod.larda insan sonuçta burda iş ilanı açan kişiye düşüyor, konuyu kilitleyebilirmisiniz diye mesaj atmak çok zor olmasa gerek :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: S26
Silinmemesinin nedeni hem örnek teşkil etmesi hem de satıcılar hakkında (mesela güvenilir midir değil midir gibisinden) fikir edinebilmek. (ikincisi daha ön planda bir neden.).

Satılanların kilitlenmemesi ise gözden kaçmış olmalarıdır tahminen. Moderatör arkadaşlara özel mesaj atınca ilgileniyorlar.

Kilitlenmesi gereken konuyu görenler durumu onlara bildirirse tüm forum daha rahat eder. Gözümüze çarpanları es geçmeyelim derim ben. ;)

Buton gibi bir şey konulsa ve tıklayınca moderatörlere mail falan gitse daha kolay olabilir diye düşünüyorum bu arada...

özellikle şu kısma girdim. daha doğrusu oraya girdikten sonra artık ehh. diyesim geldi.

https://www.bisikletforum.com/forumdisplay.php?f=203

çünkü ilk sayfadan tutunda 3.-4. sayfalara kadar bir dünya satılmış ürün var. bugün satılanda var. 2-3 ay öncesinde satılmış olanda.

dediğiniz gibi birazda konuyu açan üyeye kalıyor olay. satış sonrası bir bildirse mod'a olay biter.

@darkness_

2.el kısmında belki en düzenli sayfalardan birisine girmişsiniz:)
o başlık altındaki bütün ilanlar tek bir kişiye ait olduğu için ilk sayfanın sonundaki ürünler tarih olarak biraz geri kalabiliyor ama satılanların hepsi kilitli durumda ve satılan ile satılmayan çok kolay bir şekilde ayrılınabiliyor

hocam satılanlar kilitli olsa niye bu konuyu açayım bir düşünün lütfen. tek tek dökümante ettirmeyin şimdi bana başlığı... :)

hoş yönetim'in işine de gelir hani.

@darkness_

sizin verdiğiniz linkin altındaki ürünlerden kilitli olmayıpta satılan bir ürün gösterebilirmisiniz ben sadece verdiğiniz link için konuştum yoksa ilk mesajımda yazdığım gibi halka açık olan 2.el sayfasında kilitli olmadığı halde satılmış ürünler mevcut

konuların kilitli olduğu logosunu yeni farkettim. ancak kilitli olduğu halde tıkladığımda girip konu içeriğini görebiliyorum.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=55538

mesela bu. salladım girdim. satılmış. evet kilitli (ki bu kilit olayını dediğim gibi şimdi farkettim) ama girebiliyorum yani konuya.

Geri