XT Shadow arka aktarıcı aldım 85 TL ye. Ürünün ilanı burada. Sıfır fiyatı burada 135 TL. Deore LX vites kolu aldım. 60 TL'ye. İlanı burada. Sıfırı ise burada 107 TL. Amoeba Scud gidon ve boğaz aldım. İkisi 55 TL ye. İlanı burada. Boğaz burada 62 TL. Gidon ise burada. 62 TL. İkisinin toplamı 124 TL. Shimano SPD M-520 pedal aldım. 20 TL'ye. İlanı burada. Sıfırı burada 58 TL ve dahası var, ama saymaya gerek görmüyorum. Görüldüğü üzere, adı geçen parçaların burada satılan ile sıfır fiyatları arasında dağlar kadar fark var. Ve parçaların hepsi sorunsuz, çünkü hepsi sıfır gibiydi. Tabii bir de şöyle bir şey var. Ebay tarzı internet sitelerinden alınıp burada satılan gözlük, forma vs. gibi ürünler mevcut. Satıcı da, üzerine az bir miktar koyarak satışını burada yapmakta. Konusu da burada geçti zaten. Bana göre bunda da bir mahsur yok. Çünkü verilen emek, o sitelerin takibi, yurt dışından getirtilmesi vs. gibi zahmetler o üzerine koyulan kârı kapatıyor. Yapılması gereken, doğru zamanlama, iyi araştırma ve kenarda birazcık para. Hala aynı şeyleri düşünüyor musunuz?