Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletim :)

Bisiklete isim koymak normal midir?

• Toplam katılım
    133
Tepki
56
İsim
Neslihan
Bisiklet
Bianchi
2 gün önce satın aldığım Bianchi Folding 20 Jant Katlanır Bisikletim. İlk günün heycanıyla o kadar gezdim ki bugünlerde ağrıdan haraket edemiyorum. Yokuşlarda çok zorluyor, engebeli yollardan kaçınmaya çalışacağım. Ama yine de o kadar sevdim ki ona isim bile koydum. Bisiklete isim koymak normal midir?

11160000_10206479968628464_4342762928309359674_n.jpg

Scudo
Hayırlı olsun , Kazasız günlerde kullanman dileğiyle :)

@neslihanatam ahahaha eski aracım puntoydu puntiş diyordum focus bisikletime de fokiş diyorum :D bence de biraz canlılaştırmak lazım . hayırlı olsun bisikletiniz.

• Beğen
Tepkiler: cengizözyurt
hakikaten güzel fikir ben niye benimkine bir isim takmamışım :) kazasız sürüşler

Bendede MOSSO 770TB SMD ACERA var ben koymadım ama üserinde MATADOR yazıyor bende öyle diyorum kendisine ;) bence çok normal yani.

• Beğen
Tepkiler: Canberk
Ben genelde "güzelim" derim :D

Ben de bisikletlerime değil ama bilgisayarlarıma isim koyarım. Poseidon, Ares, Solaris, SonicBlue vs :)

Yıllar önce Byte dergisinde "Chaos Manor" adlı köşesinde yazan bilimkurgu-bilişim yazarı Jerry Pournelle'den sirayet etmiş bir alışkanlık...

@Mehmet Altuğ Benimki de genelde Crash, Göcük, Maviekran gibi isimler olur. Araçlara ise hiç isim koymadım.

Benim Beti'ye soriyim normalmidir diye :hhhhhh:
Gerçi dünya durdukça başımda durası sevgili eşim B'twin diye Beti mi koydun adını biraz yaratıcı olsaydın dese de bence kıskanıyor.

Sabahları bazen yanına gidip naaber kız bile diyorum

@neslihanatam bisiklet hayata anlam katar..siz ona isim takmışsınız çokmu güle güle kullanın : )

@neslihanatam, balkonda tutacaksanız bence örtün bisikletinizi, özellikle sabaha karşı İstanbul çok nemli oluyor menteşe yerleri paslanmasın.

Ben bisikletimi içeride tutuyorum, aslında yatak odamıza koyacaktım ama dedim ya eşim kıskanç biraz o_O

Ben baya yanına gidip pedallarını falan dokunuyorum, kadrosunda elimi gezdiriyorum falan :islik: Kendisi şu şekilde hemen yan odamda.

IMG_20150225_184721~01.jpg

@Levent S. üstünü poşetle örttüm yağmura karşı korumak için. Kumaşla mı örtmeliyim? Zaten üstünü örttüğüm için yeterince dalga konusu oldum, geçen gün kuşlara atmak için ekmekle balkona çıktığımda arkadaşlarım bisiklete yedireceğimi sanıp bi hayli dalga geçtiler.:kedicik:

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
Adını koymakla kaldıysan gene iyi nüfusuna aldırdım soy adımı verecektim de beni anlayamadı nüfus memuru yoksa adını koymak gayet doğal nüfusuna almakta@neslihanatam :D

Bir eşyaya , araca vs. isim vermek sevgi göstergesidir neden olmasın zaten her şeyi farklı bulan bir millet olduk bence gayet normal bir durum.Bende bir çok sevdiğim eşyaya , alete isim veririm hayırlı olsun güle güle kullanın.Millet ne der diye fazla takılmayın :)

@neslihanatam, ben eşimin ve kendimin diğer bisikletinin üstünü motor örtüsü ile örtüyorum. Motor satan bir yerden almıştım. Bu örtünün özelliği nem geçirmeyip hava geçişine izin vermesi. Naylonla örttüğünüzde ısı farkı yüzünden naylon içinde ciddi nem oluşabilir. Hava almadığından buharlaşamayacağından sıkıntı olabilir.

Veya bisiklet koruma kılıfı da alabilirsiniz. İnternette bolca var.
Örneğin;
(link) gibi. İlk karşıma çıkan link bir bağım yoktur yanlış anlamayın. Bu tip bir kılıf almanızda fayda var bence

• Beğen
Tepkiler: neslihanatam
Geri