Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

bunlarda turdan resimler yazım yanlışları olabilir kusura bakmayın

Dosyalar

• 12318245_782644208525016_85817809_o.jpg
    12318245_782644208525016_85817809_o.jpg
    84 KB · Okunma: 18
  • 12315255_782644188525018_595755971_o.jpg
    12315255_782644188525018_595755971_o.jpg
    87 KB · Okunma: 17
  • Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Scudo
Sokakta oyun oynarken birden amcam arabadan inip bagajdan renklerinde beyaz pembe kırmızı geçişleri olan dolma teker bir bisiklet çıkarmıştı :) 2 yıl kadar bindim. sonra çalındı. Sonrasında amortisörsüz süspansiyonsuz gri bir bisiklet aldı babam markası bmx ti sanırım sonra 24 jant full süspansiyonlu bir salcano. O zamanlar market bisikletiydi. Ve sonra 2009 da ng 650. Sonrasında da hep ben kendim almaya çalıştım

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@ÇaNakkaLeRuHu lastiği hiç patlamadığı için baya havalıydım mahallede :D ormana falan giderdik ben dalardım içeri herkes arkamda kalırdı :D

• Beğen
Babam cocoukluk ve buyume caglarimizda yanimizda degildi. Ve hala da "sizinki degirmende yogurt öğütmek..." diye takilir bisiklete bindigimize...
Dolayisiyla Ilk bisikletimi 26 yasinda once tam bir aylik gelirimi vererek kendim almistim. Sedona 701 idi galiba. Zevkle bindim. Fakat calindi. Kendi bisikletimden cok @mehmet yalçınkaya nin Giant terrago'suna uzulmustum ki ikisi birlikte calinmisti. Sonra merida'yi aldim @Melih Demir den. Saolsun. Hala biniyoruz

• Beğen
Tepkiler: ykaya ve amd
Buyrun ilk bisiklet. Sene 1989 :) Soldaki benim (2 yaşında) Sağdaki de ağabeyim. Bundan sonra bir dolma lastikli aldık. Neredeyse ben hiç sürmedim fotoğrafta gördüğünüz sebepten dolayı :) Abim 6 yaşındaydı o zaman ve bana sıra gelmiyordu. Sonra babam mahalledeki bir büyüğümün bmx'ini almıştı bana. Pas içindeydi. Hayal kırıklığına uğramıştım ilk gördüğümde.
ve artık ikinci el dünyasına hoşgelmiştim :)

Gazeten ihlas-bisan hediye edildi (zaten aboneydik). çalındı.
Babam ağabeyime emünönüden bir bisiklet aldı. çalındı.
Lisede burs kazandım paramla çift amortisörlü çelik bir bisiklet aldım. çalındı.

Bisiklete küstüm. aradan yıllar geçti evlendim, Zeytinburnu'ndan Maltepe'ye taşındım. Komşumuz bahçeye bisikleti kitlemiş. Görünce kendimden geçtim. Hemen bisiklet aldım. çalındı :)

Yine aldım hem eşime hem kendime hem diğer komşumuza.

https://i.hizliresim.com/bJ8ykb.jpg

Yıl 1993 , ilkokul 5 sınıf sonunda Anadolu lisesi sınavlarını kazanma hediyesi olarak babam sarı renk bir Sarda almıştı. Açıkçası sağlam diye aldığını düşünüyorum ama ağır bir bisikletti, herşeye rağmen orta okul ve hata lise yıllarımın büyük kısmını o bisikletimin üzerinde geçirdim. Gerçekten tank gibi bir bisikletti, beni ağır olması dışında hiç üzmedi, hiç problem hatırlamıyorum ki çok da deli sürerdim, hala da babamların evinde duruyor, biraz bakım yapılsa iş görür.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
belki biraz klasik olacak ama ilk bisikletimi babam karne hediyesi almıştı,daha sonra harçlıklarımı biriktirerek üniversite 1'de şuan ki bisikletimi aldım.

• Beğen
Yılını tam hatırlamıyorum ama 1985 doğumlu olduğumu düşünerekten 1995-1998 yılları arasında ilK bisikletim Pinokyo gelmişti. Babam bir akşam iş dönüşü elinde getirmişti, 3 kardeştik ama en büyükleri bendim ve söz benimdi :). Hiç birimiz de bisiklete binmeyi bilmiyorduk.Öğrendiğim zamanlar bile inanılmaz zevkli idi.Bu bisiklet 2.eldi ama sıfır kadar güzeldi. O zamanların hovardalığı, bilinçsizliği ve cesareti ile çok kurcaladım yadigarı. Arka göbekte 3 vitesliydi. Arka tekeri kalın ön ince, gidonu harley motor dizaynında, koltuk sırt dayamalı tam çocukluk hayallerimizde, çizgi filmlerde ki gibi. Unutulmaz şeyler, herkesin anısı farklıdır elbet, herkesin ki en güzeli kendi için.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@ceyhunözkan

Profil resmindeki bisikletimi aldınız ?

Carraro big 827 gordum ve hasta oldum.
2 elden taksitle aldım ki tanıdık olmasına rağmen utana sıkıla sordum dedim bu benim olmalı ask iste
Suan corratec Sevdasi başladı ya hayirlisi

• Beğen
@burak.kurtum

Evet insanlar sürekli bir değişim içinde. Bir gün istediğini beğendiğini ertesi gün nefret edebiliyorsun. Hayırlısı kardeşim İnşaallah.

para vererek aldım ilk bisikletimi :komik:

Geri