Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

Sünnet bahşişlerimle mavi bir bmx almıştık 99'da. Sonradan abimin castello'su bana kalınca onuda köyde ihtiyacı olan bir çocuğa vermiştik. Hey gidi :)

Scudo
@Anonim
Doğrudur...

@Kürşat Tanır
Rica ettim kardeşim.

@M.Cevat Bayhan
Sizinki kısa olmuş. Fazla hikayesi yok :)

@ozansefer

Sende kuponcusun yani :)

@Emre Tekinarslan

İşe yaramış sünnet bahşişleri. İnşaallah sünnetli sünnetli binmemişindir :)

• Beğen
Tepkiler: ozansefer ve sspl
Halam sayesinde aldım...

Şu an 21 yaşındayım ve bundan 13 yıl önce yani 2002 senesinde doğum günümde halam rapçi bisikleti almıştım, çok mutlu olmuştum. Tabii o dönemleri bilenler o bisikletin ne kadar ünlü olduğunu anımsar. Okula, ekmek almaya hatta çöp atmaya bile bisikletimle gidiyordum. Daha sonra ne olduysa gidonu kırıldı :) Birkaç kez tamir gördü ama gene aynı yerinden kopmuştu. Sonra kömürlükte çürüdü. Keşke diyorum, saklasaydım oğlum olunca ona verirdim.

@jeodemp

Teşekkürler paylaşım için. Dediğim gibi hep kaybedince anlıyoruz değerleri... Ben bu yüzden anısı olan hiçbir güzel parçayı atmam. Babamın 5 yaşında aldığı hediye duruyor o derece :)

@Emre Asilar
çok güzel resim Allah Teala bu mutluluğu hepimizde daim kılsın :)

Ben ağlayarak aldırmıştım. Yanlış anlaşılmasın bisiklet zaten alınacaktı da ben nar çiçeği kırmızısı istediğim için bulunamamıştı. Canım babam bulmuştu ama süper adam, benim süper kahramanım :asik:

Babam almıştı şu alttakine çok benzer ama arkasında basma yeri vardı. Güzel hatta en güzel günlerdi o günler.

http://www.berolantik.com/fileSource/urunFoto/big/iqDRBOPesEEOvV6mtpJs.JPG

@Helen

Evet kızlar için baba hayatındaki ilk kahramandır. Bu arada bu baba-kız ilişkinizin hiç değişmeden bir ömür boyu sürmesi dileğimi de belirtmeden geçemeyeceğim. Çünkü takdir edersiniz ki herkez sahip olamıyor bu hislere. Çoğusu ellerindekinin değerini bilmiyor yada kaybedince anlıyor. Sahipken farkındalık çok önemli. Teşekkürler yorumunuz için ayrıca....

@mehmet.ali

Benim hiç 3 tekerlekli bisikletim oldumu hatırlamıyorum. Büyük ihtimal olsa idi hatırlardım. Ama görüyorum ki bu 3 teker olayı insanların hafızalarında hep güzel bir yer işgal ediyor. Ne mutlu...

@ÇaNakkaLeRuHu olsaydı muhakkak hatırlardınız. Öyle ki bu bisikletle yol bisikletinden daha hızlı gidiyordum! :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Babamdan bisiklet istemiştim. Yokluktandı galiba almadı. Bir tanıdık bisiklet vermiş. Çocuğunun eski bisikletiymiş. Onu getirdi. Bana küçüktü baya. Pedalı kırıktı. Defalarca kaynak yaptırmıştım. Ama ne mutlu olmuştum varya. Offf

@katran

Şimdi kimse burda yalnış anlamasın. Forum kuralları dışında farklı konulara girdikmi de mesajları siliyorlar. Lakin bu değerli paylaşımına şu açıdan yaklaşacağım. Bizim Dinimiz kendi sevdiklerinden vermedikçe hakiki manada kamil mümin olamayacağımızı söyler. Yani eskiyi püsküyü değil. Varsa yüreğin, yanmayacaksa için en sevdiğinden ver bakalım. Kaç kişinin nefsi buna müsade edecek. Bu tarz yardım yapanları da kınamıyorum lütfen yine yalnış anlaşılmasın. Ama gerçekten ben yardım yaptım diyebilmek ve gönül huzuru kazanabilmek ve gerçekten mutlu olabilmek için en sevdiğinden vermen lazım. Hayatımda hiçbir zaman bir eski eşyamı birine yardım amaçlı vermedim. Hediye olarak verdim o ayrı. Ama sadaka ve hayır hasenat en sevdiğinden yada tabiri caizse sıfırından yapılır. Teşekkürler paylaşımın için...

@ÇaNakkaLeRuHu çok güzel bir yaklaşım. Ama şu da var. İnsan gücünün yettiğini paylaşmalı. Hiç paylaşmamaktan daha iyidir. Gücü yeten sıfır, yetmeyen kullanılmış.Söylediğiniz gibi Önemli olan sevdiği şeyi paylaşmak.

• Beğen
@katran

Tabiki ona lafım olmadığın söyledim. Benim irdelemek istediğim ikinci elden hayır yapılmaz :)

• Beğen
Geri