Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

İlk bisikletim bachini diye bir market bisikletiydi ,cok severdim biancihinin kardesi derdim tabi o zamanlar bianchi cok populerdi bizim orlarda:) bi ara bisiklet çalinmişti çok uzulduydum bi sure bisikleti biraktim sonra 13 lu yaslarda mtbyle başlamiştim tekrardan:D

Scudo
@TolgaU

Konuya yazan arkadaşların çoğunluğu çaldırdığından bahsediyor yav üzülüyorum. Hep üşenip eve balkona çıkartmamanın sonucu bunlar :)

harçlıklarımı ve c.tesileri pazarda çalıştığım yövmiyeleri alman markı yaparak 16 yaşındayken bianchi aspid sf aldım. ve halen daha kadrosunu kullanırım. profil resmimdeki mavi renkli bisikletin kadrosudur bu arada

emek verince ve bisikletin kadro açıları harika. kadro açıları ve vites fren kablolarının gidiş yerleri ve vites aksamının yükseltilmeye elverişli olması. çok düzgün bir kadro.
orjinalde 4x6 vites vardı.. 2 sene önce 3x9 deore taktım. şimdi 3x8 acera var

@iskender şerit

Doğrudur. Kullanan daha iyi bilir tabiki.

@iskender şerit

Üstünde zamanla yapacağın değişiklikler ile ağırlığı düşürebilirsin. Tabi biraz maddiyata bağlı. Çünkü hafif ve sağlam ürünler (karbon) pahalı...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
üst seviye değişiklik yapma yapılır ama bu bisiklet böyle gider artık... üst seviye parçaları 28 cant kadro aldığımda yaparım. geotech classic 28 bisikletten arıyorum

http://www.onlinebisikletal.com/image/cache/data/urun/dtbisiklet/eea606f2752ad8cd18aa7c2b6826bc0d-1024x768.jpg

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@iskender şerit

Hayırlısı İnşaallah alırsın. İkinci el mi bakıyorsun ?

ben orta okuldaydım sanırım ilk bisikletim olduğunda, ablamla ikimiz kullanıyorduk bisikleti, ikimize almıştı ailem. İhlas vardı o zamanlar, oradan almıştık bisikleti fiyatı uygun diye. Ama sokakta sürmemize izin vermezlerdi pek, çok temkinliydiler bisey gelir basımıza, kaza olur diye korkuyorlardı :) parka götürürlerdi orada sürerdik hep bisikleti. Hala durur o bisiklet.

@reddflag

Güzel. Peki şu an parkın dışında kullandığın bir bisiklete sahipsin heralde demi :)

Geri