Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

Hemde ne yaradı aslında vitesli olupda vitesi kullanılamayan yegane bir model ve marka idi emin olun vitesleri değiştireceğim diye çok iyi bilek kası yaptırmışlığı vardır sonra kendisini shimano ile başgöz ettim alet rahatladı:)

Scudo
@Canince ilk bisikletim bebekken tabi bisiklet sayılıyosa sizinkinin kuzeni gibi bişeydi :D hala duruyo anneannem in evinde :D sonra @Berke nin attığı gibi bi bisikletim oldu 5-6 yaşındayken sonra 4 emi ne giderken carrefour dan turuncu b Shimal marka bsiklet almıştım sonra 2 sene bindim apartmanın boşluğunda çalınmış haberim yok geçenlerde fark ettim :) bisiklet aşkım depreşti ve mosso 700 c mi aldım benim hikayede bu.....

@Ulaş Çavuşoğlu
Bu enfes anınızı bizim gbi başlangıç seviyesi insanlarla paylaştığınız için teşekkür ederim ulaş bey :D

@Ulaş Çavuşoğlu

Mösyö mario derken sen utanmıyormusun baban yaşındaki adamla o şekilde konuşmaya yegen :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İlk bisiklet ilk bisiklet.. 4.sınıfın yazında canla başla o parayı biriktirip mahalledeki bisiklet fabrikasından amortisörsüz 18 vites mavi bi bisiklet almıştım tabi ki kuzenimin teşvikiyle. İlk aldığımda gecem gündüzüm onla geçiyodu an geldi en ufak vidasına kadar söküp yağladım an geldi düşüp metrelerce birlikte sürüklendik yaralandık. Tabi sonra annem hurdacıya sattı zorla ama olsun hala unutmadım ilk göz ağrımı :D

@Hayrettin

bizim burdaki salcano dan mı aldıydın yegen bisikleti yoksa :)

dedemin aldığı pinokyo bisiklet vardı ortadan katlanıyordu sonra o kırıldı pederin çatıda bisan montain cat vardı gazeteyle almış kupon hesabı son senelere kadar onunla geziyordum daha sonra 2. el bi bisiklet aldım biraz daha üst düzey

@ATALAY16

Bu kuponlarda iyiki varmış o zamanlarda diyorum bazen yoksa çoğu kişinin bisikleti olmayacakmış bu şekil yazan çok oldu konuya...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ÇaNakkaLeRuHu

Ordan değil bizim burda çay içtiğimiz yerin karşısında bi fabrika var ordan almıştık zamanında. nam ı diğer borabay :

@ÇaNakkaLeRuHu

Şamlardaki aynen

@Hayrettin

Kapandı heralde değilmi orası şimdi yok.

ilk bisikletim büyük beden 26 inç bmx di.ikinci el bir akrabadan almıştım.Mahallede gece sürüşleri yapardık dik yokuştan hızlıca inip yarışırdık.Bir gün yine yarışırken,yoldaki,maç yaparken kale için koyduğumuz büyük taşa çarpıp takla atıp arkadasın babasının arabası murat 134 arabanın altına girmiştim,ayağımdan çekip çıkarmışlardı :D Sonra babam bisikleti sattı,bana kızıp..Orta3e giderken 3 ay konfeksiyonda gece 12lere kadar çalısıp 18 bin liraya salcano 21 vites bir bisiklet almıştım..Geçen yaz forumu tanımadan bilmeden önce içimde bisiklet sürme isteği alevlendi,bodruma inip baktım ki benim ihtiyarın arka tekeri çalmışlar.Artık binadaki çocuklar yapmıştır.Tam tamir ettirip süreyim dedim,indim bodruma ne göremeyeyim bisiklet yok :) eve geldim sordum babam hurdacıya vermiş :) kadrosunda çizik bile yoktu jantlar mat aleminyummuydu öle bişeydi...Evde ki uzun tartışmalardan sonra nisan ayında gittim habersiz Atak bisiklet Ahmet abiden carraro 225 aldım :) iyiki almışım..Şimdi evdekilerde iştekilerde herkes alıştı bisikletsiz gören bozuldumu diyor hemen :)

@devilmycarlos

Vay mekanlar aynı haftada bir kez uğrarım. Genelde ahmet abi tamir kısmında alttaki dükkanda duruyor ben İsa abi ile takılıyorum. Seni de bekleriz bizim guruba arzu edersen haftasonları @soneryen @Hayrettin ve @Kenan Garibov ile turlar yapıyoruz...

@ÇaNakkaLeRuHu

Bu arada bisiklet güzel :)
sportive-225-sehir-bisikleti-z.jpg

Geri