Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

Scudo
Tarih 20 Aralık 2015 saat 13.45 falandı sanırım. Eski bir yol bisikleti aldım. Çocuklar gibi mutlu oldum. Bundan önceki bisikletim babamın 13 yıl önce falan aldığı bianchi idi. Buda kendime aldığım en güzel hediyem. Hafta içinde araya sıkışan bir freelance iş sayesinde aldım. Mutluyum ve restorasyonunuda kendim yapacağım için dahada mutluyum.. :harika:

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@enqinHLC

ALLAH(C.C.) kaza bela vermesin İnşaallah kardeşim. Tekerine taş değmesin...

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@ÇaNakkaLeRuHu iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizinde tekerinize taş değmesin diyeceğim ama mtb kullanıyorsunuz abest olacak :D kazasız belasız pedallamanız dileğimle.:)

• Beğen
bana da dayım göndermişti ilk bisikletimizi 3 kardeş biniyorduk kavga kıyamet sonra tur hesabı binmeye başladık :D

@enqinHLC

Aynen bizim işimiz taş toprak çakıl üstüne üstüne gidiyoruz sıkıntı yok :)

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
en cok düşen bendim bisikleti bozanda bendim :D 26inc gögsüme geliyordu :D ondan pek bindirmiyorlar dı öğrenince inmedim ehliyeti aldım binmeyi bıraktım :D
@ÇaNakkaLeRuHu

@maboc

Binmeyi bıraktım derken anlamadım şimdi !.. Bisiklete binmeyi mi bıraktın yoksa bozduğun bisiklete binmeyi mi bıraktın ? Ayrıca ehliyet alıp araba sürmeye başladıysan forumda işin ne :) ? Böyle acayip sorular türedi bir anda beynimde.... :):rolleyes::eek::(

@ceyhunözkan

Eyvallah kardeşim. Aynı zamanda toprağaz bil istedim :) Evliyalar şehri yeşil Bursama selam...

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
İlk bisikletim 6 yaşında kınalıadada oturuken hurdadan bulduğum paslı çocuk bisikletiydi.Yardımcı tekerleri vardı üstünde ama sağ tarafın tekeri yoktu demiri yerinde duruyordu.Sağ tarafa yatıp yatıp asfaltta kıvılcım çıkarıyordum.İlköğretim okuluna abimle bisikletle gidip gelirdik. Çok güzel günlerdi.

ahhh ahhh beni tam can evimden vurdunuz :D anlatayım...
bursa uludağ üniversitesinde öğrenciyim ve hala öğrenciyim. geçen sene şuan da çalıştığım kocamanlar balık da bir garson abimde ümit marka bir bisiklet vardı. şakalaşırken birden gönlüm kaydı nasip işte. al işte yaaa okula gidip gelirsin paran cebinde kalır vs. gibi cümleler beni ateşledi. bir baktım bisikletin üstündeyim. tabi ilk haftadan bilyalar darmadağın oldu :D neyse zaman geldi gitti buralara kadar geldik çok şükür :)
teşekkürler :)

• Beğen
Amcamın kullanmadığı ön lastiği yanaktan yarılmış kırmızı bir bisikleti vardı.Ortaokuldaydım, lastiği söküp çuvaldız ve mumlu iple diktim,iç lastiği de onarıp binmeye başladım,sadece yarım saat bindim bin bir zorluklarla, lastik tekrar parçalandı.Baktım olmuyor iplik yerine ince bakır tel kullandım.Lastikle savaşım bir hafta kadar devam etti,sonunda pes ettim.Eğer bisiklet benim sayılırsa ilk bisikletim sadece rengini hatırladığım o ön lastiği yarık kırmızı bisiklettir:)

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu niyetimiz bisikletle bir ömür geçirmeye inşallah önemli olan niyetlerdir abim :D

• Beğen
Yüksek tansiyon sorunum vardı gittiğim iç hastalıkları uzmanı yapabilirsen düzenli yüz yada bisiklet sür dedi çevremde yüzme yeri olmadığından eskisende uzun yıllar bisiklet kullanıcı olarak bisiklete karar verdim sağolsun hocam sayesinde bisiklet sevdalısı oldum

Geri