Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İllaki GoPro mu olmalı?

Xiaomi Yi 2k kullanıyorum 720p 60 ve 120 fps çekim oldukça yeterli. Gittigidiyor da su geçirmez kap ve bluetooth kumanda hediyeyle 300 tlydi. Alalı 3 hafta oldu iyiki almışım diyorum ;). Profesyonel işler çıkartabilirsin. Timelapse özelliği falan var çok güzel.
 
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cem Tunç
Scudo
GoPro Hero 2018 diye bir model çıkarmış. Kullanan var mı acaba?
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
@mahden as300 kullanıyorum as300 kullanmam daki en büyük sebep 170 derecede görüntü sabitleme var ve Balanced Optical SteadyShot bulunuyor. çok çok başarılı.Ayırca ektra bir aparat olmadan tripod bağlanabiliyor..2 Sene kadar as200 kullandım .Araların da dağlar kadar fark var.Youtube da birkaç video paylaştım ordan bakabilirsiniz.
 
Merhaba Aslında bu beklenti ile doğru orantılı bir şey,
Beklentin 4K videolar çekmek ise kesenin açılması gerekli sadece görüntü almak ise cin işi kameralar iş görür.
Ben içerisinde GPS bulunan Garmin Virb EX kullanıyorum çok ufak kayıt süresi 2,5 saati geçiyor ve titreşim önleyicisi çok iyi çalışıyor.

Farklı faailetlerden yapmış olduğum kayıtlar.

 
@CeCeKa tertemiz görüntüler, ortalama pil kullanım süresi nedir, ben turda kullanayım, güzel bir manzara gördüğümde kayıt altına alayım, güzel inişlerde çekim yapayım istiyorum :)
 
@mahden Bu kamerada Wifi, Bluetooth, Ant+, GPS (Glonass) ve OBD II bağlantısı mevcut bunların hangisinin kullanılıyor olduğu tabiyiki önemli.
Sadece GPS kullanılacak ise 1080 kalitede 2 saate yakın kayıt alabilirsiniz.

Ayrıca Speed, cadance, hart rate ve powe sensörleri ile de bağlantıo kurabiliyorsunuz.
dediğim gibi sınıfın en küçük ve hafif kameralarından, akıllı telefon ile eşleştirerek tüm ayarları ve kumanda işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.
Ben son derece memnunum.
 
@mahden evet hocam zaten diğer marka ve modellerden ayıran en güzel yanı temiz görüntü olması.GPS açık olarak görüntü formatı ile de alakalı 1.5-2 saat arası kayıt alıyorum.GPS kapalı şekilde 2.5 saat sorunsuz kayıt alınabiliyor.Ben de genel de şehir içinde işe gidiş geliş te aktif kullanıyorum.(Kaza olasılığından dolayı)Onun dışında sizin de belirtmiş olduğunuz gibi güzel manzara iniş vs :) Belirtmiş olduğunuz gibi kask gidon aparatı güğüs aparatı vs bulunabiliyor.
 
Üzerinizde kamera taşıyor olmanız çok büyük bir avantaj,
Ülkemizde ne spora nede sporcuya saygı var ne yazık ki ülke sadece sporu futboldan ibaret olarak görüyor.
Ayrıca yapmış olduğunuz kayıtlar sizin spor arşiviniz oluyor bir noktada bence bütçe dahilinde herkes kullanmalı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
@Cem Tunç bence fiyatı çok değil. sahibinden'de kovala hocam çok kelepir mallar var. ben yıllardır kullanıyorum. en kullanışlı en pratik parçasını her yerde bulabileceğin tek ürün gopro'dur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Tunç ve MakRo
Artık günümüzde tüm aksiyon kameralar GoPro standardını kullanmaya başladı ben Garmin için tüm bağlantı ekipmanlarımı GoPro olarak kullanıyorum.
Çin malı olan kameraların bence en büyük dezavantajı bataryası hem güçsüz hem kullanılma hale geldiğinde yenisi bulmak sıkıntı.
 
@Taloss kesinlike doğru söylüyorsun hocam her bisiklet üzerine geçtiğimde açıyorum kaydı 1 kere açmadım ondada kaza yaptım Haklıyken haksız durumdayım.2 senedir dava devam ediyor.Kendimize garanti altına alabilmek için bence de şart.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
@CeCeKa Geçmiş olsun hocam umarın lehine sonuçlanır.
 
Yaklaşık bir buçuk yıldır SJCAM 4000 sahibiyim, hiç de fena bir alet değil. Hatta geçenlerde arkadaşım elden çıkardı aynısını, onu da satın alıp araç kamerası olarak kullanıyorum.
 
Kamera olayını şahsen ben telefonumla çözdüm, kendileri s4 zoom oldukları için pek go prolara ihtiyacım yok.çoğu kameraya bin basar.
 
arkadaslar telefonu göguse baglamak için kemer var mı acaba arastırdım ama bulamadım aksıyon kamerası yerine tel koymak amacım.
 
@sinanarmy Sanırım yok bende hiç böyle bir ekipmana rastlamadım.
 
Evet o kamera koyulan yere telefon koymak icin uretip piyasaya sursek mi :d

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@sinanarmy Bir arkadaşım aldı bu aparattan başka bir telefon koruma kabındanda oraya plastik kelepçe ve başka bir tutma ile ilgili durum yaptı telefonda kılıfda.yağmurda yağsa çekim yapıyor.
 
Geri