Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnsan kılığındaki yaratıklar

çarmıha germe amenna ama boğazını kesme kısmına no no no.. bizim kültürümüzde boğaz kesme yoktur....Şimdi onu yapan insan bir kere düşünün IQ su 20-30 larda belki o kadar bile değildir, muhatap olmaya bile değmez bir yerde Allahından buluyor o tipler emin olun.... Bizim muhitte sürekli gece yarısı alkollu drift yapan bir geçn tayfas vardı geçen duvara güümmm diye bir tosladılar 3 tane 112 ambulans zor taşıdı ..yıllardır gece 1-2-3 yaşlı hasta çoluk çocuk var demeden insanları uykularından uyandırıyorlardı... Bende bizzat yaşadım bomboş yolda en sağa yanıma resmen bir karış mesafeden yüksek hızla bir doblo resmen rüzgarıyla savurdu beni tepetaklak oluyordum... ha içimden o an çok fena saydırdım hatta arkasından el kol hareketi yaptım oda camı açtı bana yaptı sonra düşündüm ne kadar cahilce birşey yaptığım çünkü adam zaten wampir ruhlu pislikle kötülükle besleniyor adamı beslemiş oldum kısmen.... böyle insanlara en güzel cevap kaale almamak sessiz kalmak iyice ezip yerin dibine sokmak

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
Sonunda dönüp dolaşıp İsmet İnönü'nün lafına geliyoruz. Namuslular ve namussuzlar meselesi. Ülkemizin yargısı namussuzlara öyle bir cesaret verdi ki son dönemde, adamlar artık klasik tabirle gemi azıya aldı. Yani artık onlara dur diyen bir sistem olmadığı için zincirinden kurtulmuş köpek gibi saldıracaklar. Çünkü korkuları kalmadı. Biri demiş ki "mahkeme malum futbolcuya 5 sene suç işlememe cezası vermiş". Hem komik hem de doğru. Bu tip vakalar çok acı sonuçlar doğuracak, artık en ufak tartışma ölümcül sonuçlara gebe. O yüzden kendinizi savunacağınız zamanı doğru seçmeniz lazım. Son çareniz olması lazım. Mesela trafikte size el kol yapan, bağıran adamı bırakın gitsin. O adamın belli ki kaybedecek bir şeyi yok. Aslına bakarsanız eminim ailesi çocuğu filan vardır ama adam kendi ailesine değer vermeyen bir öküz olduğu için, düşünme yetisinden yoksun olduğu için böyle davranması gayet doğal. Malesef aile kurarken ehliyet istenmiyor. Çocuk yapmak dünyanın en kolay şeyi. Serseri gençleri hiç saymıyorum bile, onlar en tehlikeli tür zaten, gençlere hiç bulaşmayın bile.

Diyeceğim odur ki, sinirlerinize hakim olun. Herhangi bir olayda ailenizi, çocuğunuzu, eşinizi düşünün bu öküzlere cevap vermeden önce. Onlar düşünmüyor ama siz düşünün. Eğer yara almamışsanız, sağlamsanız, malınıza zarar gelmiş olsa bile bırakın bu şerefsizler çekip gitsinler, onlara karşılık vermeyin. Çünkü siz karşılık verdikçe karşınızdaki daha da palazlanacak ve çekip bıçağı takacak size, ya da ruhsatsız tabancasını çekip sizi vuracak. Öldüğünüzle kalacaksınız. Çocuklarınız babasız kalacak. Artık orman kanunları geçiyor beyler ülkede. Adamlar yaptıklarının yanlarına kar kalacağını öğrendi. Bu duruma nasıl geldik kısmına girmiyorum, onun hesabını kitabını artık size bırakıyorum.

Ek olarak "linç kültürü"nün de hızla yayıldığını görüyoruz. Bunun sebebi de aynı. Devlet ceza vermeyince millet cezayı kendisi kesmek istiyor. Ama bu da çok yanlış malesef. İnsanlar bilmeden, anlamadan kulaktan kulağa yayılan laflarla tek bir kişinin üstüne çullanıp onu öldürmeye kalkıyor. Ben artık toplu taşımada kadın yanına filan oturmuyorum, açık açık söylüyorum. Çünkü tek bir kelime ile o otobüsten ölüm çıkabilir. Hiç kimseye güvenmiyorum.

Daha geçen gün Taksim'de 23 yaşındaki bir öğrenci tinerciler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Burası İstanbul'un göbeği. Bilenler bilir, Taksim'de Odakule geçidinin bir ucunda senelerdir polisler tam otomatik silahlarla nöbet tutar. Diğer ucundaysa tinerciler polisin gözünün içine baka baka insanları korkutup gasp yapar. O polisler orda sabahtan aksama kadar insanların bu tinerci denen itler tarafından gasp edilmesini izler. Peki bu polisler ne bekliyor orda? Üç kişi çıkıp hükümet aleyhine pankart açsın da üstüne çullanıp destan yazalım diye bekliyor. Halkın güvenliği mi? Kim takar. Önemli olan uzunoğulları hanedanlığının güvenliği. Ben senelerdir kalabalığa bile karışmadan yaşıyorum istanbul'da. Çok canım sıkılırsa kurtarılmış bölge olan Moda Fenerbahçe arası dolaşıp eve geri dönüyorum.

Twitter'da Kaan sekban ağabeyimizin konuyla alakalı güzel bir twiti var '' Arda Turan 5 yıl içinde 5 kere de aynı suçu işlese hapse girmez. Sebebini de herles biliyor. Bu ülkede adalet kanuna göre değil adamına göre. Bu ülkede adalet Çorlu faciası mağdurlarını değil Arda Turan'ı korur. Aksine inanana iyi uykular." Bence bütün meseleyi özetliyor gibi.

Daha geçen gün Taksim'de 23 yaşındaki bir öğrenci tinerciler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Burası İstanbul'un göbeği. Bilenler bilir, Taksim'de Odakule geçidinin bir ucunda senelerdir polisler tam otomatik silahlarla nöbet tutar. Diğer ucundaysa tinerciler polisin gözünün içine baka baka insanları korkutup gasp yapar. O polisler orda sabahtan aksama kadar insanların bu tinerci denen itler tarafından gasp edilmesini izler. Peki bu polisler ne bekliyor orda? Üç kişi çıkıp hükümet aleyhine pankart açsın da üstüne çullanıp destan yazalım diye bekliyor. Halkın güvenliği mi? Kim takar. Önemli olan uzunoğulları hanedanlığının güvenliği. Ben senelerdir kalabalığa bile karışmadan yaşıyorum istanbul'da. Çok canım sıkılırsa kurtarılmış bölge olan Moda Fenerbahçe arası dolaşıp eve geri dönüyorum.
Bak, sana birkaç kurtarılmış bölge daha tavsiye edeceğim;
Birincisi Karaköy.. Gerçekten de Karaköy müdavimleri sosyo kültürel anlamda genelde kalbur üstü kimseler ve rahatlıkla kafa dengi kişilerle diyalog yaşayabilirsin.
İkincisi de, Eyüp'teki bilgi üniversitesi kampüsü.. sana biraz uzak belki ama, bir gün git ziyaret et, kimlik ile giriliyor, içeride ortam Türkiye'nin belki 200 yıl ilerisinde..
Benim rahatlama mekanlarım bunlar. Beşiktaş'ı da seviyorum lakin biraz kalabalık, sükunet modunda iken pek çekilmiyor.

Bunlar haricinde pek bir önerim yok. Tabii buralara giderken belki onbinlerce barzo ile karşılaşacaksın. Bu da işin challenge kısmı olsun :)

Geri