Kadir İLBAY
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 834
- İsim
- Kadir İlbay
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
4-5 gün önce yaptığım sürüşün ortalarında, furşdan çatır çatur şeklinde, çok sinir bozan bir ses gelmeye başladı. Söktüm, baktım. Rulmanlar boşluk yapmış ve hırıltılı çalışıyor. Yeni bir furş seti satın aldım. (Token a83r) Furşla alakalı ne varsa (Gidon, boğaz, maşa çiçeği vs.) hepsini temizleyip gresleyip yeni furşla beraber taktım ve ertesi gün tekrar sürüşe çıktım. İlk 30km tık yok, sonra gene ötmeye başladı.
2 gündür furş ile alakalı Türkçe, yabancı forumlarda onlarca yazı okudum, video izledim ve çözüm yollarını bir bir denedim. Farklı maşa, farklı jantla, kablolar sökülmüş şekilde bile deneme yaptım. Hala aynı noktadayım... Furşdan ses geliyor. Geriye tek ihtimal kadro kaldı gibi gözüküyor. Umarım karbon kadromu çatlatmamışımdır. Çözüm yolu aramaya devam...
Ses bu videodaki ile birebir aynı.
2 gündür furş ile alakalı Türkçe, yabancı forumlarda onlarca yazı okudum, video izledim ve çözüm yollarını bir bir denedim. Farklı maşa, farklı jantla, kablolar sökülmüş şekilde bile deneme yaptım. Hala aynı noktadayım... Furşdan ses geliyor. Geriye tek ihtimal kadro kaldı gibi gözüküyor. Umarım karbon kadromu çatlatmamışımdır. Çözüm yolu aramaya devam...
Ses bu videodaki ile birebir aynı.