portakallimon
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.243
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Carraro
Ben portbagaj ve sepet kullanıyorum şehir bisikletinde. 15.6" laptop sırt çantamın içinde çapraz olarak sığıyor. Yanında bazen ekstra şeylerim oluyor, onları da alıyor. Hatta geçen ramazanda şirketin dağıttığı ramazan erzakını üç günde böyle getirdim. Ufak bir Hollanda havası estirdiğimi umuyorum.Bunu yazan ben, dün ağır çanta ile biraz uzun mesafe sürüş yaptıktan sonra bel ağrısı ve terlemenin etkisi ile bisiklete bagaj taktırma konusuna artık daha sıcak bakıyorum.
Bisiklet çantası aldığımda belki terleme azalacak evet ama bel ağrısı beni çanta taşımaktan uzaklaştırdı. Ancak bagaj hakkında pek bilgi sahibi değilim.
Bisikletim disk frenli, kadroda bagaj deliği olan bir şehir bisikleti. Bagaja takılan heybe şeklinde çantalar var onları biliyorum. Ama benim taşıyacağım eşyalar bilgisayar, şarj aleti, yedek kıyafet belki ayakkabı olacak. Bunlara heybe fazla gelir. Tek taraflı bir çanta mı olsa yoksa mesela bagajın üstüne sırt çantamı monte edebiliyor muyum? Yani sadece bagaj alıp, mevcut çantamla devam etsem daha ekonomik olur. Konu hakkında tecrübelerinizi marka model olarak paylaşırsanız çok memnun olurum. Kaliteli bir şey olsun, beni uğraştırmasın, bisiklete veya taşıdığım eşyalarıma zarar gelmesin istiyorum. Önerilerinize açığım.
Kullandığım sepet bu:
(link)
Üzerine yine Decathlon'dan aldığım sıkı fileyi geriyorum. Bu şekilde çok yol yaptım, tamamen güvenilir.