Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    696
Scudo
soğuk hava güzel uyku açıyor :D

Sanırım mevcut ofisteki son 2-3 ayım. Artık olabildiğince bisikletle gidip gelmeye çalışıyorum. Taşınacağımız yere dün gittim resmen fazia. Plaza olduğu için bisiklet ile girmek imkansız. Asansörle gideceğin yere bile zor gidiyorsun. Otoparkta bisiklet park alanı işareti gördüm ama gidip de bakamadım. Odam da olmayacak zaten. Açık ofis gibi bir şey. Bisiklete yatırımı da bıraktım o yüzden. Bisikletle gidip gelebileceğimi düşünmüyorum. Bakalım neler olacak.

6 aydir sadece ise degil sehiricinde ve haftasonlari sehir disindaki koye ki daglik bir yerde surekli bisikletle gidiyorum. Toplu tasimayi unuttum:)

Dosyalar

• IMG-20221223-WA0003.jpg
    IMG-20221223-WA0003.jpg
    162,9 KB · Okunma: 64
Yılın son iş günü, haftasonu kampına hazır olarak geldim işe..
İşe bisikletle giden tüm bisiklet dostlarına keyifli bir yıl diliyorum...

299003 dosyayı görüntüle
Merhaba ben bu kullandığımız gidon çantasından kullanmak istiyorum ancak bisiklet farını monte edecek yer bulamadım.zira çanta önünü kapatıyor. siz farı tam olarak bisikletin neresine taktınız?yakın çekim foto gonderebilirmisiniz?
299095 dosyayı görüntüle
Yeni yilin ilk is gununde, gunde15km ile kaldigimiz yerden devam..
Merhaba, kullandığınız gidon çantasının markası nedir? Gidonda kullanacağınız farların görüş açısını kapatıyor mu acaba çanta?t

Bu hafta 2/4... 15 litrelik tekli heybe yeterli gelmemeye baslayinca 20 litrelik ikiliden (link) aldim. Alttan baglanamama durumu haric uyum sagladi, dusunenlere tavsiye edebilirim.

(link)
(link)

1.jpg

Merhaba ben bu kullandığımız gidon çantasından kullanmak istiyorum ancak bisiklet farını monte edecek yer bulamadım. zira çanta önünü kapatıyor. siz farı tam olarak bisikletin neresine taktınız?yakın çekim foto gonderebilirmisiniz?

Günaydın.. Kelebek gidon kullanınca, biraz daha fazla alan kalıyor far vs için... Günlük kullanımda çanta takılı değil üzerinde, ama yine de bu fotoğraftan anlaşılıyor sanırım..

05d564d9-d6d0-4496-b802-e2054f19ea25.jpg

Geri