Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    692
Scudo
İşim beli değil ama buyuk ihtimal gidis 10 20 gelis 10 20 km surecem mtb gidilirmi 20 km gidis gelis

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
İşim beli değil ama buyuk ihtimal gidis 10 20 gelis 10 20 km surecem mtb gidilirmi 20 km gidis gelis
Bana az önce OGLUM diyen terbiyesiz aceba burada kimlere terbiyesizce haraket cekecek. son 10-15 dakika icinde sadece bana degil @seko35.50 arkadasimizada terbiyesizlik yapmistir.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bana az önce OGLUM diyen terbiyesiz aceba burada kimlere terbiyesizce haraket cekecek. son 10-15 dakika icinde sadece bana degil @seko35.50 arkadasimizada terbiyesizlik yapmistir.
Ha oyle yapacam oğlum demek ayıpsa adam giresunda yasıyor istanbul türkcesiyle konusyom laf yapio

Ha oyle yapacam oğlum demek ayıpsa adam giresunda yasıyor istanbul türkcesiyle konusyom laf yapio
Sen benim giresunda yasadigimdan eminmisin, söyle diye bilirimki sen benim yasadigim yerde yasaman icin senin benim oglum olman lazim. Tamami KOC

Böyle bir cümle nerede yaziyor "Ha oyle yapacam oğlum demek ayıpsa"
orp.png

Soyle nerde yasion yasasan yasasan esenyurt tur ora
Sen benim giresunda yasadigimdan eminmisin, söyle diye bilirimki sen benim yasadigim yerde yasaman icin senin benim oglum olman lazim. Tamami KOC

Böyle bir cümle nerede yaziyor "Ha oyle yapacam oğlum demek ayıpsa"
318407 dosyayı görüntüle
Rahat ol cunleyi yazdik arkasinda durduk giresunlu

Tamam senimi kıracam kücük cekmeceli ol
Kardeş sen nerenin trolüsün yahu? dur tahmin edeyim forumun eskilerindesin ve buradan atıldığın için ara ara başka nicklerle gelip acayip şeyler yazıp gidiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
aslında başlıkta gidenler diyor sadece :D
Bazen ortak iş yaptığımız firmadaki mühendisin birisi tam olarak bu tanımda aslında. Gündüz işe bisikletle gidip, akşam iş çıkışı koca bisikleti mercedes sprinter minibüse katıp eve öyle gidiyor. Niye böyle gidiyorsun gittiğin rotada ne iniş ne çıkış var diye sorduğumda çevresindeki özellikle kadınlardan "modern adam, mühendis olduğu belli toplumu ve çevreyi düşünüyor" tarzı iltifatlar aldığından hoşuna gidiyormuş. Sırf bu yüzden bisiklet sürüyorsan inşallah araba alırsın sende bizde kurtuluruz bu durumdan dedim, biraz zoruna gitti. Bisikleti sırf başkalarına hava atıp "...miş gibi gözükmek" için kullanıyor.

Okullar kapandıktan sonra kızımı okula bırakma engelim kalktı şükür. Haftada 2 - 3 bisikletle geliyorum. Bugün erken kalkıp arkadaşımla uzattım yolu, daha da keyifli oldu.

(link)

Ankaralı sürücüler aşinadır;
18 - 19 saatlerinde Turan Güneş çıkışının trafiği çok can sıkıyor. Mecburen iş çıkış saatine denk geliyorum. İki sıra park eden mi dersiniz, Sağdan soldan yola atlayan mı...
Birde yoğun saatlerde Panora-Anayasa mahkemesi istikametine giderken Konya yolu köprüsüne geçiş çok tehlikeli bisikletçiler için. Sürücüler son sürat geçiyor. Bazen sırf bu tehlikeye girmemek için Doğukent caddesinden eymir'e inip Haymana yolu - Taşpınar'dan çıkmayı düşünüyorum.

Kazasız binmeye devam ederiz umarım.

önce safra kesesi ameliyatı, sonra taşınma derken uzun süre ara verdim bisiklete. yavaştan kondisyon yerine oturuyor. ondan sonra beylikdüzü-sefaköy git gel 40km yardıracağız inş. daha önce k.çekmece-karaköy git gel 50km vardı ama şu anki güzergah rampalar nedeniyle çok daha zorlayıcı.

Sabah 8:30'da, 7.5 km'yi, nem oranı %50, sıcaklığın 30 (hissedilen 35) olduğu havada işe bisikletle gitmek baya rezilleşmeye denk. 2.5 km'lik başka bir güzergahta bu sorun olmuyor ama Antalya gibi yerde mesafe uzadıkça, çileye dönüyor. Klimalı bisiklet kaskı olsa fena olmayacak.

Bu hafta 4/4... Dahon ile 7000. kilometreyi de devirdim.

Bu surecte onemli herhangi bir sorun cikarmadi diyebilirim. Zaten burada yokus falan da gormuyor, dumduz yollar.

Katlanir oldugu icin arada, kimi vida ve somunlarinin sikilmasi gerekiyor. Jant cemberlerinin icindeki bantlari da kontrol etmek ve gerekirse degistirmek lazim cunku ic lastikleri kendi kendine patlattigi oldu.

Dis lastiklerini cok begenmiyorum(Schwalbe Road Cruiser Greenguard) ancak lastikler bitmeden de lastik almak sacma olabilir. Lastikler de kolay bitmeyecek gibi.

Bunun disinda, akiyor. 2013 Focus HB'nin bagajina Bianchi Folding Retro ile birlikte rahatca sigiyor(pandizotu atmaliyiz tabi).

10.000 olunca 5000. kilometrede yazdigim gibi detayli bir inceleme yazisi yazacagim. 5000. kilometre icin:

318233 dosyayı görüntüle
merhaba,
toplam yaptıgınız km yi nasıl hesapladınız aceba?

Geri