Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    691
benim işe bisikletle gitme işi yalan oldu daha önceden bahsetmiştim ögg görevlisiyim başımız da bir şef vardıya amiri var ss nazi subayı gibi herif. Liman bölgesinde görev yapıyorum bisikleti koyduğum yer üstümüzü değiştirdiğimiz koğuşlar o bisikleti orada 3 vardıya amiri gördü kimsenin sesi çıkmadı bu beyfendi geçen beni gördü orası gümrüklü saha oraya koyamazsın otoparka koy kilitle vs diye konuştu.Dedim bu bisiklet 25 30 k arası fiyatı var buna bir şey olsa sorumluluk alacakmısın yok bir şey olmaz vs ben bisikletimi dışarda bırakmam o yüzden işe gitme olayını iptal ettim spor a sporcuya bu kadar düşman başka bir ülke dahi var mı bilmiyorum yapmıyorlar yapana engel oluyorlar

Scudo
Benim ev kent merkezinin biraz dışında kalıyor. Yaban domuzu buralarda hep vardı ama nadiren karşılaşırdım.

Bu sene sayıca bayağı çoğalmışlar. Eve dönüşüm karanlığa kalınca yolda en az iki sürüyle karşılaşıyorum. Yeni yavruladıklarından mıdır nedir, çok da saldırgan büyükleri.

Biraz öğrendim sayılır davranışlarını. Sakinken o bildiğimiz hırıltılı geniz sesini çıkarıyorlar. Fakat "BOOĞGHH" diye bağırıyorsa saldıracak demek ki. Penaltı kullanacak futbolcu gibi açılı geliyorlar insanın üstüne. Birkaç metre kovalayıp bırakıyorlar Allah'tan. Yoksa kaçmak zor.

Selamlar

Fabrikada çalışıyorum istanbulda sabancının o taraflardayım aydınlıdan gidiyorum bilenm bilir ara yolu baya sıkıntı işlek bir yol o önemli değil de fabrikada bakımcıyım ben bir de 3 vardiya çalıştığım için bisikleti her zaman kullanamıyorum yol bisikleti kullandığım için taytsızda olmuyor utanıyorum kilo da var 1.83 105 ne yapıyım sizce çok bisikletle gelmek istiyorum bisiklet sürmek için ama aynı zamanda da utanıyorum ne yapacağımı bilemedim git gel 15 km hadi taş çatlasın 20 ye uzar anayola girmeyip sanayiden gelirsem uzuyor biraz rampa tırmandırtıyor sadece
Bugün İlk sürüşü gerçekleştirdim gece vardiyasına geldim 8 km de olsa tuzla aydınlı mahallesinde yaşıyorum düz yol yok hep battı çıktılı yollar nabzımı ayarlayamadım 173 ortalama nabız ile geldim(apple watch 8 verisi) acıda çekmiş olsam işe vardığımda çok mutlu oldum herkese tavsiye ederim yorulmuş olmama rağmen daha dinçim.

benim işe bisikletle gitme işi yalan oldu daha önceden bahsetmiştim ögg görevlisiyim başımız da bir şef vardıya amiri var ss nazi subayı gibi herif. Liman bölgesinde görev yapıyorum bisikleti koyduğum yer üstümüzü değiştirdiğimiz koğuşlar o bisikleti orada 3 vardıya amiri gördü kimsenin sesi çıkmadı bu beyfendi geçen beni gördü orası gümrüklü saha oraya koyamazsın otoparka koy kilitle vs diye konuştu.Dedim bu bisiklet 25 30 k arası fiyatı var buna bir şey olsa sorumluluk alacakmısın yok bir şey olmaz vs ben bisikletimi dışarda bırakmam o yüzden işe gitme olayını iptal ettim spor a sporcuya bu kadar düşman başka bir ülke dahi var mı bilmiyorum yapmıyorlar yapana engel oluyorlar
Yurtdışında en azından benim bulunduğum ülkede firmalar (tabiiki işyeri yeterli kapasiteye sahip ise) çalışanları işe bisiklet ile gelmesi yada bisiklet ile gelmelerini teşvik etmek için çalışanlara duş, gardorap ve bisikletlerin güvenli muhafaza edilmesi için sadece çalışanların giriş yapabileceği güvenli bisiklet parkları yaomak zorundalar. Bu ülkemiz de olur mu? Elbette yapılır ama bizim görmeye ömrünüz yeter mi orası muamma!

Benim evle iş arası oldukça yakın olduğu için (yürüme 10 dk, kırmızı ışığa takılırsam 11dk :) ) bisikletle gitmiyorum. Merak ettiğim işe gittiğinizde terli oluyorsanız kıyafetleri asıp kurutabileceğiniz ortam oluyor mu?

Ben de taytımın üstüne ince kısa şort giyiyorum. Sabahları iş öncesi koşuya çıkarken de tayt-şort ikilisiyle çıkıyorum. Koşu sonrası bazen parkta ip atlıyorum, gelip geçenlerden değişik bakanlar da oluyor. Kısacası kimin ne dediğine takılmayın. Nasıl rahat ediyorsanız öyle sürün, giyinin :)

Yurtdışında en azından benim bulunduğum ülkede firmalar (tabiiki işyeri yeterli kapasiteye sahip ise) çalışanları işe bisiklet ile gelmesi yada bisiklet ile gelmelerini teşvik etmek için çalışanlara duş, gardorap ve bisikletlerin güvenli muhafaza edilmesi için sadece çalışanların giriş yapabileceği güvenli bisiklet parkları yaomak zorundalar. Bu ülkemiz de olur mu? Elbette yapılır ama bizim görmeye ömrünüz yeter mi orası muamma!
Ben bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Çalıştığım yer icabıyla dolap ve yazın erken gelirsem duş imkanım oluyor. Bisikleti fabrika içinde güvenli bir yere koyma imkanım da oluyor. Kilitlemiyorum bile. Bir tek ben bisiklet ile gelip gittiğim için bu yazdıklarım için bir şey demiyorlardır. 10 veya 20 kişi bu şekilde yapsa eminim bu kadar rahat bir hareketimiz olmaz. Teşvik konusunu Türkiye de ki fabrikalar için eğer çalışanlardan bir talep gelmezse yıllar sonra bile hiç düşünmüyorum. Ancak devlet bu konuda birşey derse birşeyler değişebilir.

bugünkü foto konu mankenli 😁
jordanred'in tayt bayağı kısaymış. hanımdan biraz eleştiri aldık sabah sabah.
neticede işyeri olsun başka yer olsun çok da umrumda olmaz. taytsız çıkmam abi.
1726648101146.jpeg

valla çok yanlış yerde doğmuşuz imkan yok yurt dışında da yaşayamıyorum cinnet geçirtiyorlar insana bisiklet ya bu ne zararı olabilir yani her şey zor ülkede hiç kolaylık yok ne yapmaya çalışsan zor
bugünkü foto konu mankenli 😁
jordanred'in tayt bayağı kısaymış. hanımdan biraz eleştiri aldık sabah sabah.
neticede işyeri olsun başka yer olsun çok da umrumda olmaz. taytsız çıkmam abi.
321492 dosyayı görüntüle
abi erkek için olandan aldığına emin misin ? :D bayan için olanlar kısa oluyor genelde bu arada bayağı kısa imiş

olabilir valla. bir daha bakayım siparişe. yapacak da bir şey yok zaten. giymeye devam 😀

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Normalde bu kadar kısa olmaması lazım, dizlerimden 3-4 parmak yukarıda oluyor.
@Jordanred bu görsele ne der?

Merhaba

Bir yanlış anlaşılma olmuş gibi görünüyor.
Bu ürün bisiklet taytı değil, bisiklet boxer'ıdır.

Boxer ürünümüz:
Siyah Bisikletçi Boxer'ı (İç çamaşırı) - Airmesh Pedli

Askısız kısa tayt ürünümüz:
Siyah Askılı Kısa Bisiklet Taytı

iki ürünün linklerini ziyaret ederek manken üzerindeki görüntülerini görebilirsiniz.

Erkek Manken Ölçüleri
Ürün Bedeni: M / L
Göğüs: 98
Bel: 88
Kalça: 97
Kilo: 76
Boy: 187

Kadın Manken Ölçüleri
Ürün Bedeni: XS / S
Göğüs: 82
Bel: 66
Kalça: 85
Kilo: 66
Boy: 164

Merhaba

evet onu kışın şort altına giyerim artık. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Merhaba

Boxer ürünümüz:
Siyah Bisikletçi Boxer'ı (İç çamaşırı) - Airmesh Pedli

Askısız kısa tayt ürünümüz:
Siyah Askılı Kısa Bisiklet Taytı

iki ürünün linklerini ziyaret ederek manken üzerindeki görüntülerini görebilirsiniz.

Erkek Manken Ölçüleri
Ürün Bedeni: M / L
Göğüs: 98
Bel: 88
Kalça: 97
Kilo: 76
Boy: 187

Kadın Manken Ölçüleri
Ürün Bedeni: XS / S
Göğüs: 82
Bel: 66
Kalça: 85