Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    696
Bir kac secenek var

Ilki, yagmurlu havada mumkunse ise bisikletle gitmemeliyiz :)

Digeri, yukarida bahsettigim seceneklere ek olarak normal pantalonun uzerine su gecirmez pantalon giymek. Dechatlon'un pantalonlari fena degil, sanirim 900 serisinde ayakkabiyi da kapliyor. Islak pantalon ile ise gitmek en buyuk dert benim simdiye kadar tecrube ettigim.
Rüzgar konusunda ne yapıyorsunuz?
20 derecenin altına yavaş yavaş iniyoruz özellikle rüzgar beni çok etkiliyor.Boğaz bölgesini her ne kadar boğazlık-buff gibi çözümlerle korumaya çalışsam da boğaz ağrısı peşimi bırakmıyor
Kesinlikle rüzgar beni hasta ediyor ister istemez bisikletten uzak kalıyorum

• Beğen
Tepkiler: erman35
Scudo
20 derecenin altına yavaş yavaş iniyoruz özellikle rüzgar beni çok etkiliyor.Boğaz bölgesini her ne kadar boğazlık-buff gibi çözümlerle korumaya çalışsam da boğaz ağrısı peşimi bırakmıyor
5-6 farklı markanın kar maskelerini kullandım. En az terleten ve ağız bölümü rahatça açılan decathlon ürünü oldu. Tavsiye ederim. (500 dikişsiz maske olarak geçiyor)

@Desert Fox polar buff kullanabilirsiniz.. Ben çok faydasını gördüm...

• Beğen
Tepkiler: erman35

Buff kullanildiginda sicakiigi kontrol etmek pek mumkun degil. Suruse ilk ciktiginizda vucut soguk, o yuzden sicak kalmak istiyor insan daha sonra vucut isisi artinca buff'i cikartmaktan baska care yok.
Bahsettigim gibi polar, ustune yagmurluk ile cikiyorum. Cok sicak olursa once yagmurlugun, o da yetmezse polarin yaka fermuarini acarak sicakligi kontrol etmeye calisiyorum. Benim icin en uygun cozum bu oldu.

Ruzgar bogazdan cok gogus bolgesine vurursa, ozellikle de terliyseniz hasta edebilir. Bunun caresi yine ruzgar/yagmur gecirmez yagmurluk giymek.

Eşek donduran güneşine aldanıp 7 derecede eldivensiz çıktım, ellerim dondu.

20191029_094605.jpg

Son düzenleme:
Bu sene neredeyse her gün, bisikletle işe gidip-geliyorum. Git-gel 40 km., bazen özellikle yolu uzatıyorum. Şimdiye kadar çok şükür 16.000 km.yi bitirdik. (link) Bu mesafenin içinde, Temmuz ayında tamamladığım 2300 km.lik TTUBR (Trans Türkiye Ultra Bike Race) yarışı ve onun hazırlık sürüşleri de var. Denizli şehir içi trafiği de maalesef çok yoğun. Ben bu konuda şanslıyım, kısa sürede şehirden çıkıp, çevre yolu ve Pamukkale yoluna bağlanıyorum.

20191028_092415[1].jpg

Günaydın, hayırlı işler herkese. Bugün diğer günlere nazaran 1 saat önce çıktım. Trafik yoktu ama yazlık forma tayt kullanınca gerçekten üşüdüm ve drop bar'dan tutmak biraz olsun iyi geldi. Olabildiğince yavaş gitmeye çalıştım. Artık kışlık giyime geçmenin zamanı gelmiş. Strava max 50 km demiş ama o hızı nasıl ve nerede yaptım bilmiyorum ön dişli 1 de arka dişli ise 6'daydı muhtemelen hatalı bir ölçüm olmuş.

(link)

IMG_20191030_095909.jpg
Ben de geldim. 800 metrelik bir sürüşten sonra herzaman ki yerine parkettim. Ormanın içinde, yemeklerin içinde, bisiklet gözümün önünde çalışıyorum. Allah'tan daha ne isteyeyim. Herkese kolaylıklar diliyorum.

Son düzenleme:
29 ekimde geçirdiğim kaza sonucu şuan bisikletim kullanılamaz halde. ne zaman toparlayabilirim bilmiyorum. o yüzden bir müddet ne işe gidip gelebileceğim ne de gezebileceğim. yeni başlığa da işe gidip gelme paylaşımı yapamadım bir türlü. geçen hafta hastalık, bu hafta da kaza. bakalım ne zaman döneceğiz sahalara? (mario efect)

29 ekimde geçirdiğim kaza sonucu şuan bisikletim kullanılamaz halde. ne zaman toparlayabilirim bilmiyorum. o yüzden bir müddet ne işe gidip gelebileceğim ne de gezebileceğim. yeni başlığa da işe gidip gelme paylaşımı yapamadım bir türlü. geçen hafta hastalık, bu hafta da kaza. bakalım ne zaman döneceğiz sahalara? (mario efect)
çok geçmiş olsun. sizde ciddi bir şey yoktur umarım.

@Ahmet Ayaz teşekkür ederim. ben iyiyim çok şükür. ama ön jant kullanılamaz halde. onarım da olmuyormuş. genel bir kontrol yaptım. bir tek arka vites en sona geçmiyordu o da düzelir bir şey. umarım başka sıkıntı yoktur. bir de km saatim fırladı kayboldu. bulamadım.

Herkese hayırlı işler. Uzun bir aradan sonra, çamurluğumun olmaması nedeniyle bugün fire verdim. Allah yolda olan forumdaşlarımıza kazasız, belasız ve keyifli sürüşler nasip etsin.

Geri