Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    696
Scudo
Şu sıralar 8-5 çalışıp güneşi sele üzerinde doğuran ve batıran pedaldaşlar işe gidiş gelişlerde en az benim kadar huzur buluyordur sanırım...

yağmur kar don olmadığı sürece devam :D

Sabahları üşütüyor Antalya da artık.
Far, çakar vb şeyleri takmak için bi aparat alayım diyorum. Biraz simetrik gibi olsun diye :komik:
Şunu buldum ama çirkin mi dersiniz; (link)
Tam ortaya şarj ömrü az olan ama güçlü far, sağa ve sola çakarlar. Belki ilerleyen dönemde basit bir gidon çantası takmak için de kullanılabilir gibi.

Carraro Kifuka'mla ben de işe bisikletle gidenler kervanına katıldım. Hanım arabaya el koydu, ben de rampalarda terlememek adına elektrikliye geçtim.

Dosyalar

• DSC_3736.JPG
    DSC_3736.JPG
    1,6 MB · Okunma: 65
Ya bu terleme işini nasıl çözüyorsunuz? Kısacık mesafe gidip geliyorum hemen atletim terliyor. E işe gelince de ıslak atletle oturulmuyor, çıkarıp bir yere asmam lazım. İşe giderken giydiğim kıyafet klasik hnai bir pantolon bir gömlek gibi. Üstüne de mont tabii. içimde atlet oluyor. Atlet yerine hava alan bir tişört giymek mantıklı gibi geliyor ama üstümde gene mont olduğu için o zaman da gömleğe ter bulaıp sırılsıklam oluyorum. Kıyafet işini çözemedim bir
türlü. Bisiklet montu vardı Decathlon'da. Ondan mı almak lazım nedir ?

elektrikli bisikletle işe gitmek gayet akılcı bir çözüm terlememek adına :D

Ya bu terleme işini nasıl çözüyorsunuz? Kısacık mesafe gidip geliyorum hemen atletim terliyor. E işe gelince de ıslak atletle oturulmuyor, çıkarıp bir yere asmam lazım. İşe giderken giydiğim kıyafet klasik hnai bir pantolon bir gömlek gibi. Üstüne de mont tabii. içimde atlet oluyor. Atlet yerine hava alan bir tişört giymek mantıklı gibi geliyor ama üstümde gene mont olduğu için o zaman da gömleğe ter bulaıp sırılsıklam oluyorum. Kıyafet işini çözemedim bir
türlü. Bisiklet montu vardı Decathlon'da. Ondan mı almak lazım nedir ?
Kondisyonun düşük ondan o kadar zorlanıyor ve terliyorsun. Devamlılık sağlarsan geçer.

Herkese günaydın, hayırlı işler.
İzmir'de artık sabahlar serin bisiklet biraz daha üşütüyor. Geçen hafta biraz avarelik edip 5/2 bitirmiştim, bu hafta hedef 5/5.

Bu soğuk sabahlarda giyim tercihlerinizi markaları ile paylaşırsanız tam süper olur, ben bu sabah delikanlılık yapıp sweat üzerine sadece Van Rysel rüzgarlık çektim, dondum maalesef.. Yarın içlik şart artık..

(link)
ankarada sabah eksiye düşmeye başladı artık @Hakorman içlik olarak alt üst decatlion dan ürün aldım gayet güzel ürünler onun dışında salomonun rüzgar geçirmez üstü ve hi-tech rüzgar geçirmez pantalonu mevcut sabah -2 derece de terleyerek geldim desem yeri ürünlerin linkini aşağıda payşalıyorum pantalonun malesef linki yok arkadaşımdan almıştım.

(link)

(link)

(link)

Geri