BayCicik
Daimi Üye
- Tepki
- 458
- İsim
- Özer Cicik
- Bisiklet
- b'Twin
Şu sıralar 8-5 çalışıp güneşi sele üzerinde doğuran ve batıran pedaldaşlar işe gidiş gelişlerde en az benim kadar huzur buluyordur sanırım...
Ya bu terleme işini nasıl çözüyorsunuz? Kısacık mesafe gidip geliyorum hemen atletim terliyor. E işe gelince de ıslak atletle oturulmuyor, çıkarıp bir yere asmam lazım. İşe giderken giydiğim kıyafet klasik hnai bir pantolon bir gömlek gibi. Üstüne de mont tabii. içimde atlet oluyor. Atlet yerine hava alan bir tişört giymek mantıklı gibi geliyor ama üstümde gene mont olduğu için o zaman da gömleğe ter bulaıp sırılsıklam oluyorum. Kıyafet işini çözemedim bir
türlü. Bisiklet montu vardı Decathlon'da. Ondan mı almak lazım nedir ?
Kondisyonun düşük ondan o kadar zorlanıyor ve terliyorsun. Devamlılık sağlarsan geçer.Ya bu terleme işini nasıl çözüyorsunuz? Kısacık mesafe gidip geliyorum hemen atletim terliyor. E işe gelince de ıslak atletle oturulmuyor, çıkarıp bir yere asmam lazım. İşe giderken giydiğim kıyafet klasik hnai bir pantolon bir gömlek gibi. Üstüne de mont tabii. içimde atlet oluyor. Atlet yerine hava alan bir tişört giymek mantıklı gibi geliyor ama üstümde gene mont olduğu için o zaman da gömleğe ter bulaıp sırılsıklam oluyorum. Kıyafet işini çözemedim bir
türlü. Bisiklet montu vardı Decathlon'da. Ondan mı almak lazım nedir ?