Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    699
@Gökhan Toros
Merhaba;

Biraz gerilerden geliyorum;
ö.m atamadığımdan ve link de paylaşamadığımdan buradan yazmak zorunda kaldım.
"İşe bisikletle gidenler"

(Vol2 ve Vol3 başlıklarında değil )

Başlığı 298. sayfada 13 Ekim 2015 de attığınız bir mesajınız var.
Orbea Katu aramaktayım ancak Kadıköy/Orbea Bisiklet artık sadece elektrikli modelin üretildiğini iletti.
Satan ya da alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır?

Teşekkürler, Syg

Scudo
-7 de işe geliyoruz boru değil 😬

Oha o ne yav? Ben 15 derecenin altında bıraktım. Giyimi ve ter olayını tam çözene kadar da sanırım kış aylarında bisiklet ile işe gelmeyeceğim. :) Çok dik yokuşum var ve inanılmaz terletiyor. Sonra da uzun düzlük ve inişte yediğim soğuk beni mahvediyor. Bu işi çözeceğiz elbet.

Bu sefer de fena soğuk vuruyor :ssrtcbya: :kötü:.

herkesin sogukla ilişkisi biraz faklı ama geçerli bir motto var. sürüşe çıkarken giyeceğiniz kıyafetle üşümeniz gerekiyor , pedalladıkca ısınırsınız. eğer sürüş başında üşümüyorsanız kalın giydiniz demektedir.

herkesin sogukla ilişkisi biraz faklı ama geçerli bir motto var. sürüşe çıkarken giyeceğiniz kıyafetle üşümeniz gerekiyor , pedalladıkca ısınırsınız. eğer sürüş başında üşümüyorsanız kalın giydiniz demektedir.
Cevaplar için teşekkür ediyorum kardeşim. Sırtta çanta olunca, sırt terliyor haliyle. Ama o da şart, çünkü işe giysilerimi getirmem gerek. Sanırım kışlık eksiklerim var. Tamamlayıp zamanla deneme yanılma ile çözeceğiz.
Belki, sözde rüzgar kesen şu ince yeleğin göğüs kısmına şu naylon baloncuklu pıtpıtlardan tam ölçüsünde ayarlayıp koyarsam 🤔.
İçine kısa kollu forma + en alt katmana bir uzun kollu içlik... Kollar hareketsiz olunca donar mı acaba? Bir bisikletli ceketi mi alsam? Uzun kollu forma mı alsam acaba?

Cevaplar için teşekkür ediyorum kardeşim. Sırtta çanta olunca, sırt terliyor haliyle. Ama o da şart, çünkü işe giysilerimi getirmem gerek. Sanırım kışlık eksiklerim var. Tamamlayıp zamanla deneme yanılma ile çözeceğiz.
Belki, sözde rüzgar kesen şu ince yeleğin göğüs kısmına şu naylon baloncuklu pıtpıtlardan tam ölçüsünde ayarlayıp koyarsam 🤔.
İçine kısa kollu forma + en alt katmana bir uzun kollu içlik... Kollar hareketsiz olunca donar mı acaba? Bir bisikletli ceketi mi alsam? Uzun kollu forma mı alsam acaba?
Abi ezbere iş yapma. Bisiklet kışlık giyim nasıl olmalı başlığı, gerek bu başlık altında bu konu paylaşıldı. Kışın bisiklet bizim gibi 40 yaş üstlerine hem zor hem usulüne uygun giyinmezsek sıkıntılı. Giyim ise sağlam olmalı.
Kışın bisiklet ve bisiklet giyimi nasıl olmalı?

Selamlar, @necmeddin bey konu linkini eklemiş. Ama 2 kelime eklemek istedim. Bu konuda ben de arayış içindeyim ve denemeler yapıyorum. Işe gitmek için değil, gece sürüşleri benimkisi...

1.bulgu: minimum terleme olmalı @srdrmrs bey'in tecrübesini dikkate alıyorum. Esas üşüten bu oluyor.
2.bulgu: rüzgar için ince bir rüzgarlık bile işe yarıyor.
3.bulgu: duruş olmamalı zira ısı dengesi bozuluyor.

Terlemeden sürüşü bitirme kısmını halledemedim ama henüz:D.

abi frame bag kullanabilirsiniz. bende haftalık t- shirtlerimi o şekilde taşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve erman35
@srdrmrs Genç yakışıklı olsam ben de estetiğe önem verirdim. 40 yaş 85 kilo yemişim estetiğini diyorum şimdi 😬. Şaka tabi estetik çok önemli frame bag ne kullanıyorsun benim cihazların ikisi de sıkıntılı bike packing için

IMG_20200311_214208-01.jpeg

çanta burada bağlantı yeri yerinden çıkmış , çok fazla foto da bulamadım. topeak var bende ama pack2ride çantaları da oldukça başarılı yerli üretime göre.

248115 dosyayı görüntüle

çanta burada bağlantı yeri yerinden çıkmış , çok fazla foto da bulamadım. topeak var bende ama pack2ride çantaları da oldukça başarılı yerli üretime göre.
Benim xs scultura 300 e çok büyük gelir bunlar
Suluk takmam işe gelirken ama yine de top tube 47 cm 🥴

• Beğen
Tepkiler: Ekones1
Gidersin çok rahat oluyor ama mesafe fazlaysa downhill bisikletiyle yorulur ve terlersin okulda rahatsız olursun. Bisikletin çok temiz duruyor bu arada güzel bakılmış eski olmasına rağmen.
O bisikletle çok tempo yapmazsa yorulmadan gidebilir diye düşünüyorum

@Ekones1

Geri