Joseph Cavalcanti
Daimi Üye
- Tepki
- 1.340
- İsim
- -
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
@Joseph Cavalcanti
İlginiz için teşekkür ederim. Gözüme kestiremediğim çok ciddi yokuş problemim yok. Alternatif güzargahlar da mevcut. Bursada yaşıyorum. Ataevler-Heykel arası kullanacağım. Katlanır daha cezbediyor, olası aksi durumlarda güzergah üzerinde Metro ve Otobüs kullanma şansım olur. Kask, ayna ve aydınlatma konusu kesinlikle olacak. Bisikleti netleştirdikten sonra ilk işim ekipmanlar olacak. Hatta km, hız ölçer vb gibi cihazlarada bakacağım. Bir yandan kullanım datalarını takip etmek istiyorum. Hatta akıllı bileklik bile araştırıyorum.
Trafik anlamında yoğun bir bölge, uçan kuşa bile dikkat etmek lazım. Şahsı fikrim Mihraplı-Dikkaldırım-Çekirge-Altıparmak güzergahı bir nevi daha iyi. Bu güzergahtan ana arterlere paralel gidebilen sokak araları keşfedebilirseniz kafanız çok rahat eder. Ankara'daki güzergahımda geç de olsa kısmi olarak böyle bir rota oluşturabildim çünkü burada bisiklet sürmenin halen zor olduğunu düşünüyorum. Eskiden Bursa'yı daha sakin ve saygılı bulurdum ama son 2 yıldır nedense şehir içinde durum tersine dönmüş gibi... Kolaylıklar dilerim.