Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
@Joseph Cavalcanti
İlginiz için teşekkür ederim. Gözüme kestiremediğim çok ciddi yokuş problemim yok. Alternatif güzargahlar da mevcut. Bursada yaşıyorum. Ataevler-Heykel arası kullanacağım. Katlanır daha cezbediyor, olası aksi durumlarda güzergah üzerinde Metro ve Otobüs kullanma şansım olur. Kask, ayna ve aydınlatma konusu kesinlikle olacak. Bisikleti netleştirdikten sonra ilk işim ekipmanlar olacak. Hatta km, hız ölçer vb gibi cihazlarada bakacağım. Bir yandan kullanım datalarını takip etmek istiyorum. Hatta akıllı bileklik bile araştırıyorum.

Trafik anlamında yoğun bir bölge, uçan kuşa bile dikkat etmek lazım. Şahsı fikrim Mihraplı-Dikkaldırım-Çekirge-Altıparmak güzergahı bir nevi daha iyi. Bu güzergahtan ana arterlere paralel gidebilen sokak araları keşfedebilirseniz kafanız çok rahat eder. Ankara'daki güzergahımda geç de olsa kısmi olarak böyle bir rota oluşturabildim çünkü burada bisiklet sürmenin halen zor olduğunu düşünüyorum. Eskiden Bursa'yı daha sakin ve saygılı bulurdum ama son 2 yıldır nedense şehir içinde durum tersine dönmüş gibi... Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@Joseph Cavalcanti Kesinlikle haklısın. Dikkaldırım, altıparmak üzerinden dediğin gibi paralel sokaklar üzerinden rota planlıyorum. Zamanla doğru rota oluşacaktır deneye deneye. Flexi 108 üzerinde duruyorum şuan. İşimi görecek gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Dün akşam babamla telefonda konuşuyorum, dedim birazdan gece işe bisikletle gideceğim. Dedi, yapma öyle gece tehlikeli olur falan filan. Dedim önlemimi aldım, ışığım var bir şey olmaz. Sonra saatim geldi, bisiklete bindim gidiyorum işe. 100 metre sonra tekerden bir ses geldi. Bi anda havası inmeye başladı. İndim hemen bi baktım küflü ince bir çivi girmiş. Elimle çıkarmaya çalışsam da olmadı. Yanımda hiçbir önlemim de olmadığı için bisikleti bırakıp işe otobüsle gitmek zorunda kaldım. Halbuki başka bir zaman da tekerim patlamıştı ama böyle değildi. Önlem almayan ben... O çiviyi o yola atanın... Öyle işte, baba sözü dinleyin. 😄

IMG-20210323-WA0002.jpeg

Gece gözüme sarı gözükmüştü. Kocaman ya.

Son düzenleme:
@darbelux selam, İzmir'de bir sorun yaşayana denk gelmedim. Uzun süre çıkamdım lakin kendimi "enayi" gibi hissetmeye başlayınca öncelikle ferdi lisans çıkardım sonrasında da ilgili hafta için e-devlet üzerinden valiliğe durumu bildiren bir yazı yazdım. Seyahat izni adı altında bir "uygundur" yazısı veriyorlar. Henüz bir kontrole takılmadım. Lakin takılanlardan duyduğum bir sorun olmadığı yönünde. Tekeriniz düz bassın.

Bu arada İzmir'in hava durumunun tahminle uyumsuzluğu 2de 0 ile başladık umarım geri kalan günlerde #commute a devamke.

@haldun989 lisans işini hiç bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu, onu da bir araştırayım teşekkürler.

@Samet M. hocam, kadronuzu tam çekme imkanınız var mı? Renkleri çok hoş.

PS: Mesaj alımınız kapalı olduğundan buraya yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tekrardan herkese merhaba. Foruma bir müddettir girmiyorum. Arada kesintiler olsada istikrarlı şekilde işe pedallamaya devam ediyorum. Herkese işinde, geçiminde kolaylıklar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

IMG_20210331_072506.jpg

sporthealth-1-20210407-080658.jpg

2021 yılının (-11de yaptığım sürüş dışında) en verimli sürüşünü gerçekleştirdim. Kış boşunca büyüttüğüm göbek bu kadarına izin verdi. Gerçi işe 1 km kadar kaldığında karşımda bana bakan TASMASIZ pitbullu görünce, yokuşun da etkisiyle yürüyerek devam etmeye karar verdiğim için kaydı sonlandırdım. Yokuş çıkamıyorum ya! Nefes nefese kalıyorum, karşımdan da sağlam rüzgar esiyordu tabi.. Sahipli köpeklerin tasmasız durmasından nefret ediyorum.

Şimdi köpeğin sahibi olan fabrikayı buldum o pitbull ısırmaz diyor, ısırdığında beni ısıracak zaten.

Son düzenleme:
herkese merhaba hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar 3 aylık bir aradan sonra bu haftayı 5/5 ile kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum.
özlemişim gerçekten gerçi ramazan sebebiyle kendimce ideal km ile yol aldım.
umarım herkes iyidir kazasız sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
uzun kış döneminden sonra bu hafta 4 de 3 ile bitireceğim. vücut salmıştır diyordum ama korktuğum gibi olmadı bundan sonra yine ekim sonuna kadar devam inşallah

Geri