Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Maltepe Veledrom pisti ve güvenlik zafiyeti

Videolardan izlediğim kadarı ile engebeli alanları da var. Dağ bisikleti burada kullanıma uygun mu sizce? Herhangi bir zararı olur mu bisikletime. Carraro 770.

Scudo
Videolardan izlediğim kadarı ile engebeli alanları da var. Dağ bisikleti burada kullanıma uygun mu sizce? Herhangi bir zararı olur mu bisikletime. Carraro 770.
Sadece orta kısımda MTB parkuru mevcut. Diğer kısımlar asfalt yani pist bölgesi.

Selamlar,

Bende Maltepe de oturuyorum. Bu alana gitmeyi düşünüyorum fakat bu alan tam ne işe yarıyor? Eğer bana uygun değilse gidip başkasını engellemeyeyim.

Ülkemizde pek popüler olmasa da pist bisiklet yarışının düzenlendiği spor sahası.

atletizm pisti gibi düşün hocam, bisikletle dönüp duruyorsun :)

Teşekkür ediyorum bilgiler için.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ülkemizde pek popüler olmasa da pist bisiklet yarışının düzenlendiği spor sahası.

atletizm pisti gibi düşün hocam, bisikletle dönüp duruyorsun :)
Kapalı pist olsa kışın bisiklet antrenmanı için çok iyi bir imkan olurdu aslında. Trainerdan iyidir bence.

Yeni yol bisikletine geçtiğim için antrenman amaçlı arayıştayken maltepede veledrom olduğunu gördüm. Sürekli bisiklet yolunu kullanmama rağmen veledrom olduğunu bilmiyordum. Bu alanı kullanmak istiyorum güncel olarak kullananlar var mı?

Yeni yol bisikletine geçtiğim için antrenman amaçlı arayıştayken maltepede veledrom olduğunu gördüm. Sürekli bisiklet yolunu kullanmama rağmen veledrom olduğunu bilmiyordum. Bu alanı kullanmak istiyorum güncel olarak kullananlar var mı?
Arada girer 5-10 tur atar çıkarım,genel olarak günün hemen hemen her saati antrenman yapan yol bisikletçisi görmek mümkündür

Arada girer 5-10 tur atar çıkarım,genel olarak günün hemen hemen her saati antrenman yapan yol bisikletçisi görmek mümkündür
Bugün gidip bir deneyim yapayım o halde. Hava durumunu takip etmekten bir hal oldum bu hafta saat 3 den sonra iyi gözüküyor :). Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Bu konuyu eski üyeliğim ile açmış ve bu alana (o zamanlar) güvenlik gelsin diye, tabiri caiz ise bir yerimi yırtmıştım.

Alanın güvenlik amirine sözlü en az 3-4 kez şikayette bulunmuş. Bimer, Cimer, İbb artık neresi varsa yazılı şikayet iletmiştim.

Her ne olduysa bir süre sonra güvenlik komple buraya taşınmıştı. Bunda benim payım oldu mu olmadı mı hiç fikrim yok, olduysa ne mutlu bana!

Pandemi ve iş nedeniyle uzun bir süredir bu alana uğramamıştım. Bugün ufak bir gezinti yaparken fark ettim. Güvenlik geldiği gibi gitmişti.

Emeği geçenlere kötü söz, lanet yada bela okumayacağım. Ancak burada yaşanacak herhangi bir kaza, kasksız çocuk yada yetişkinlerin karşılacağı tüm tehlikelerden, güvenliği buradan kaldıranlar sorumlu olacaklar.

Pandemi tamamen bitsin, yaz aylarında özellikle de salı ve perşembe günü antrenman yapanların sürüşlerinde bu dediklerimi hatırlarsınız!

62ECD7F5-4219-43A5-91B5-B39C9A391ABD.jpeg

Girmemeniz için hiçbir sebep yok, hala aktif, sadece zemini biraz kötü ama ona da zaten bu istanbul yollarında alıştık :)

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Girmemeniz için hiçbir sebep yok, hala aktif, sadece zemini biraz kötü ama ona da zaten bu istanbul yollarında alıştık :)
Geçenlerde sabah saat 9 sularında gitme imkanım oldu, erken saatte olduğu için martılar işgal etmişti alanı durup durup önüme atladılar 😅😅 yaklaşık 4 km kadar deneme amaçlı sürüş yaptıktan sonra eve geri dönmüştüm ama erken saatlerde gidilip antrenman için yüzel bir yermiş

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kahiye
Koskoca İstanbulda bir tane Veledrom var ona bile sahip çıkamıyor Belediye ,
Ne Güvenliğine nede Bakımına
Tabii Belediyeye ek olarakta Bisiklet Federasyonu
Ama Beyler park ücretini tık diye alıyorlar
Utanmaları lazım ama nerde öyle sorumlular.
Mutlaka oarnın bir Müdürü vardır O da koltuğu soğumasın diye yerinden kalmamayı tercih ediyordur.

2 gün önce Twitter üzerinden ibb beyazmasa’ya yazdım. Keyifleri yerine geldiğinde sanırım cevap verecekler!

Hiç beklemeyin
boşuna nafile

Dün gördüm birisi yazmış Instagram hikayesi olarak: Yetkililer geldi,şu an burada. Pist yenilenecek ,hayırlı olsun vs. Umarım hikâye (!)olarak kalmaz ve gerçektir

• Beğen
Tepkiler: dursunerhan
Umarım düzelir ve denetlenir. Geçen hafta uğradığımda bu hale gelmişti, artık iş çığırından çıkmıştı. Bu halde antreman yapmaya çalıştık, çocukların ailelerini de uyardık ama çok sallamadılar tabi. Çocukların birkaç kere ciddi kaza tehlikesi yaşamasına rağmen.
IMG_2054.JPG

Dosyalar

• IMG_2054.JPG
    IMG_2054.JPG
    108,9 KB · Okunma: 7
Düzelir tabii
Anca birinin canı yanıp medya ya düşerse
o parkta bir sürü güvenlik görevlisi var , otopark'a para alıyorlar
tabii bu pist'in sorumluluğu kimde bilmiyorum
Maltepe belediyesi mi?
Büyükşehir mİ?

En sonunda pistin başına gelecek olay YIKARLAR olur biter
Sonra Seçim zamanı utanmadan gelip oy isterler

• Üzgün
Tepkiler: Kadir İLBAY
Umarım düzelir ve denetlenir. Geçen hafta uğradığımda bu hale gelmişti, artık iş çığırından çıkmıştı. Bu halde antreman yapmaya çalıştık, çocukların ailelerini de uyardık ama çok sallamadılar tabi. Çocukların birkaç kere ciddi kaza tehlikesi yaşamasına rağmen.
268045 dosyayı görüntüle

Aaaaa lütfen böyle şeyler yazmayın. Her an birisi gelip sizi linç edebilir. O çocuklar, o gençler ve aile bireylerinin, KASK TAKMADAN gelişi güzel burada piknik yapma ve yürüme hakkı olduğunu düşünenler olabilir.

Ayrıca;

RC araçlarını alıp burada sürmek isteyen nice genç ve yetişkin insanlar var.

Motosikletini bu alana sokup 2 tur atmak isteyenler var.

Pistin etrafından dolaşmak kendilerine zor geldiği için, pist içinden karşı yöne yürümek isteyenler var.

Pist içerisinde gelişi güzel koşmak herkesin hakkı, insanların özgürlüklerini, o pahalı bisikletlerimizi pist içerisine sokarak engellemeyelim lütfen. Antrenman yapacaksak eğer bunu trainer alarak evimizin içerisinde yapabiliriz.

------------------
Anlayışınıza sığınarak yukarıdaki mesajı yazmak istedim. İlginiz için çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mtt ve BirLebowski
tabii bu pist'in sorumluluğu kimde bilmiyorum
Maltepe belediyesi mi?
Büyükşehir mİ?
O pistin,ordaki devasa park ve yeşilliklerin,sahil bölgesinin yetki ve sorumluluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aittir

Geri