valor1n
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Uğurcan Şimşek
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Sadece orta kısımda MTB parkuru mevcut. Diğer kısımlar asfalt yani pist bölgesi.Videolardan izlediğim kadarı ile engebeli alanları da var. Dağ bisikleti burada kullanıma uygun mu sizce? Herhangi bir zararı olur mu bisikletime. Carraro 770.
Selamlar,
Bende Maltepe de oturuyorum. Bu alana gitmeyi düşünüyorum fakat bu alan tam ne işe yarıyor? Eğer bana uygun değilse gidip başkasını engellemeyeyim.
Kapalı pist olsa kışın bisiklet antrenmanı için çok iyi bir imkan olurdu aslında. Trainerdan iyidir bence.Ülkemizde pek popüler olmasa da pist bisiklet yarışının düzenlendiği spor sahası.
atletizm pisti gibi düşün hocam, bisikletle dönüp duruyorsun
Arada girer 5-10 tur atar çıkarım,genel olarak günün hemen hemen her saati antrenman yapan yol bisikletçisi görmek mümkündürYeni yol bisikletine geçtiğim için antrenman amaçlı arayıştayken maltepede veledrom olduğunu gördüm. Sürekli bisiklet yolunu kullanmama rağmen veledrom olduğunu bilmiyordum. Bu alanı kullanmak istiyorum güncel olarak kullananlar var mı?
Bugün gidip bir deneyim yapayım o halde. Hava durumunu takip etmekten bir hal oldum bu hafta saat 3 den sonra iyi gözüküyor . TeşekkürlerArada girer 5-10 tur atar çıkarım,genel olarak günün hemen hemen her saati antrenman yapan yol bisikletçisi görmek mümkündür
Yeni yol bisikletine geçtiğim için antrenman amaçlı arayıştayken maltepede veledrom olduğunu gördüm. Sürekli bisiklet yolunu kullanmama rağmen veledrom olduğunu bilmiyordum. Bu alanı kullanmak istiyorum güncel olarak kullananlar var mı?
Geçenlerde sabah saat 9 sularında gitme imkanım oldu, erken saatte olduğu için martılar işgal etmişti alanı durup durup önüme atladılar 😅😅 yaklaşık 4 km kadar deneme amaçlı sürüş yaptıktan sonra eve geri dönmüştüm ama erken saatlerde gidilip antrenman için yüzel bir yermişGirmemeniz için hiçbir sebep yok, hala aktif, sadece zemini biraz kötü ama ona da zaten bu istanbul yollarında alıştık
Umarım düzelir ve denetlenir. Geçen hafta uğradığımda bu hale gelmişti, artık iş çığırından çıkmıştı. Bu halde antreman yapmaya çalıştık, çocukların ailelerini de uyardık ama çok sallamadılar tabi. Çocukların birkaç kere ciddi kaza tehlikesi yaşamasına rağmen.
268045 dosyayı görüntüle
O pistin,ordaki devasa park ve yeşilliklerin,sahil bölgesinin yetki ve sorumluluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aittirtabii bu pist'in sorumluluğu kimde bilmiyorum
Maltepe belediyesi mi?
Büyükşehir mİ?