DEMİRLEBLEBİ
Üye
- Tepki
- 156
- İsim
- Agah Sert
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aramızda Son zamanlarda Veledrom'a giden var mı?
İlgili beyler Yaz geldi artık koltukta çok sıcak oldu nasıl olsa soğumaz gidelim de bir bakalım konu neymiş , bu tekerlekli canlılar gene ne istiyorlar diye bir aktivite yapmaya kalkan bir sorumlu olmuş mu?
Bizim memleketin insanından bir b** olmaz... Rezilliğe bak, illa tel örgüyle çevirip kapatmak lazım etrafını.Umarım düzelir ve denetlenir. Geçen hafta uğradığımda bu hale gelmişti, artık iş çığırından çıkmıştı. Bu halde antreman yapmaya çalıştık, çocukların ailelerini de uyardık ama çok sallamadılar tabi. Çocukların birkaç kere ciddi kaza tehlikesi yaşamasına rağmen.
268045 dosyayı görüntüle
teşekkür ederim, sağolunYüzey bozuk; ama sürülemeyecek gibi değil. Zaman zaman çoluk çocuk, scooter, paten gibi şeyler oluyor. Onlar genelde çok durmuyorlar, bir iki tur atıp gidiyorlar. Size engel olurlarsa ileride güvenlik kulübesi var, rica edince, diğerlerini dışarı çıkarıyorlar.
Bazen ben de geliyorum, özellikle çarşambaları . Güvenlik bazen çok sıkı oluyor , bazen de kimse olmuyor . Güvenlik kulübesi bisikletlerin park alanına yakın diye aklımda ,sorun olmaz sanki, tabi her halükarda iyi kilit ile kilitlemek lazımYeni başlık açmak istemediğim için buraya yazıyorum.
Velodromun ilerisinde atletizm pisti var. Zaman zaman orada koşuyorum. Bisikletle gelip, güvenlik kulübesinin önündeki bisiklet park alanına kilitleyenler görüyorum bazen. Pistte koşarken kilitli de olsa oraya bisikleti bırakmak pek içime sinmiyor. Güvenliğe sordum, bisikletimi içeri alsam, kimseye engel olmayacak şekilde köşeye bıraksam olmaz mı dedim. Olmaz öyle şey, buraya kilitleyin, biz zaten buradayız diye cevap verdi.
Eyvallah; ama geçen içeride bir bisiklet gördüm, belki güvenliğe fark ettirmeden arkadaş içeri almış olabilir.
Sizin bu konuda fikriniz var mı ya da tecrübe eden oldu mu? Bisiklet park alanına kilitleyip pistte spor yapmak sizce güvenli olur mu?
Keşke asfaltın yenilenmesi için bütçe bulunabilseydi, ki önem verilse bulunurdu eminim. Ama bunun zararına ekmek satmak ve lokanta açmakla ilgisi nedir?Belediye zararına ekmek satıp lokanta açacağına asfaltın yenilenmesi için gayet bütçe bulabilirdi. Ama ne yazık ki olmamış.
Demek istediğim aslında belediye de bütçe var, ama bu bütçeyi Velodrom için harcamanın bir reytingi ve oy getirisi yok.Keşke asfaltın yenilenmesi için bütçe bulunabilseydi, ki önem verilse bulunurdu eminim. Ama bunun zararına ekmek satmak ve lokanta açmakla ilgisi nedir?
Belediyenin asli işi hizmet sektörüne rakip olmak değil. Esnaftan alınan vergi ile yine aynı esnafa rakebet edemeyeceği fiyatla rakip olması doğru değil. Yoksula aş evi açmakla düşük fiyatlı lokanta açmak farklı şeyler ve evet bütçe bunlara giderken haliyle veledroma sıra gelmez.Keşke asfaltın yenilenmesi için bütçe bulunabilseydi, ki önem verilse bulunurdu eminim. Ama bunun zararına ekmek satmak ve lokanta açmakla ilgisi nedir?