Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Maltepe Veledrom pisti ve güvenlik zafiyeti

Benim dediğim yanlış anlaşıldı sanırım, kapalı veledromla açık olan bir olur mu? Birinde hava direnci çok az iken birinde değişmeli olarak genelde fazla diyebilirim. Kapalı da pist bisikletleriyle 50-65 arası sürüyorlar açık da mümkün değil o hızlar. Bende sürdüm zamanında fixie ile gayet yüksek bir oranla, benim demek istediğim farklıydı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mcanerg
Scudo
Benim dediğim yanlış anlaşıldı sanırım, kapalı veledromla açık olan bir olur mu? Birinde hava direnci çok az iken birinde değişmeli olarak genelde fazla diyebilirim. Kapalıda pist bisikletleriyle 50-65 arası sürüyorlar açık da mümkün değil o hızlar. Bende sürdüm zamanında fixie ile gayet yüksek bir oranla, benim demek istediğim farklıydı.
Dogrudur ama burasi musabaka yapilan bir veledrom degil. Veledromcuk. Profesyonel veledromlarla kiyaslamak yanlis olur.

Dogrudur ama burasi musabaka yapilan bir veledrom degil. Veledromcuk. Profesyonel veledromlarla kiyaslamak yanlis olur.
Aslında yarışlar da yapılıyordu amatör seviyede, Malt Crit yarışları 3 kez yapılmıştı. Gece yarışından bir fotom

1734269722209.jpeg

Veledromların kısa oldugunun farkındayım ama bildigimiz fix veledrom, kapalı olur ve cage misali basketbol sahası gibi dümdüz zemine sahip olur. Aynı zamanda orada hemen hemen sadece fixed gear yarışları yapılır full kas gücüne baglı, vitessiz bisikletler.

Bu unicorn bir örnek bu pist. Ha rüzgar var mı var, ama viraj gerçekten çok kötü geliyor. Daha tadına varamadan bitiyor depart atmak istesem.

Belki elektrikli scooter gibi bi şey daha iyi gider buraya ama eminim çok hız yapmak isteyen yol bisikletci arkadaşlarda fark etmişdir hıza uygun olmadıgını.

Ha toprak bölüme lafım yok, demo için güzel gibi yapılmış, yeterli egimde steep'ler, dibine kadar dirt pompalamak istiyorsanız uygun...

Ne güzel dertleriniz var ya. Veledrom bulmuş arkadaşlar yok efendim eğim yetersiz, yok efendim zemin dandik, yok efendim neden kapalı değil. Avrupa yakasından bildiriyorum bizim bildiğimiz tek veledrom Zeytinburnu Veliefendi de oraya da girmek için ya Jokey olmak lazım yada at.

Son düzenleme:
Hocam Spor Online web sayfası üzerinden gerekli formları doldurup hesap açıyorsunuz. Sonra sürüş yapmak istediğinizde öncesinde hesabınıza girip online seans alıyorsunuz. Hepsi ücretsiz. Sistem çok kolay. Ben atletizm pistini de uzun zamandır kullandığım için sistemiz sorunsuz çalıştığını söyleyebilirim. Bir yerde takılırsanız kapıdaki güvenlik de yardımcı oluyor.
Unutmayın İstanbulkart yanınızda olmalı, girişte kart okutuyorsunuz.
Diğer tesislerde bu şekilde hızlıca kayıt olabiliyorum.
Ama veledromda kayıt ol, randevu al vs hiçbir seçenek çıkmıyor.

Kapıdaki güvenlik görevlisi arkadaşla konuştum 1 Ocak'ta başlıyormuş bu uygulama. MTB parkurunu kullanan 14 yaş altı çocukları da almayacaklarmış.

• Beğen
Tepkiler: lrfan ve myjourney
gün içinde kaç kez denedim seçenek çıkmıyodu.
Şimdi Veledrom de görünür oldu. Anlık bi problem olsa gerek.

Geri