Scudo Sports

İstanbul Maltepe Veledrom pisti ve güvenlik zafiyeti

:) bunca yıl güvenli şekilde sürmediginizden yakiniyordunuz. İnsanoğlu tuhaf cidden benim orada birine bisiklet firlatmam sonrası ilgili kurumlara yazışma yaparak şuan ki mevcut durumu sağladım. Atletizim alanlarında nasıl oluyorsa buraya da yapılması gerekli kanuni sorumluluklari aktardım. Daha düne kadar motosiklet süren , yürüyüş yapan, okul öncesi çocuklar tehlike arz etmekte idi. Yorumlarınızı okuyunca şaşırdım açıkçası hep birşey istiyorsunuz ama taleplerinizi uygun şekilde iletememişsiniz.
Saat konusunda ileri ki zamanlar da düzeltme yapılır bunun için talep edilmesi gerekli geçende bir bayan erkek, kadın ayrı ayrı alınıyor vb. diye yaygara çıkardı. Cidden bu ülkeden bir cacık olmaz

Scudo
Şahsen mevcut durumdan yani yeni düzenlemeden memnunum, ben de eski halinden şikayette bulunmuştum. Sizin gibi emeği geçenlere de teşekkür ederim. Saat konusu da arz talep dengesi içinde daha iyi hale getirilebilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Merhaba,
Edge 1040’a Garmin’in kendi güncel haritasını bir süre önce yüklemiştim. Bu yeni haritayı yükledikten sonra velodromda yaptığım sürüşlerde, velodromun köşesine gelince keskin viraj uyarısı veriyor. Eskiden vermiyordu. Her turda bu uyarıyı almak can sıkıyor. Bunu yaşayan var mı?

Lisans mı istiyor artık? Lisanssız seçenek sepete eklenemiyor. Lisanslı olan eklenebiliyor.

Ek: pardon sepetimde varmış.

Merhaba,
Edge 1040’a Garmin’in kendi güncel haritasını bir süre önce yüklemiştim. Bu yeni haritayı yükledikten sonra velodromda yaptığım sürüşlerde, velodromun köşesine gelince keskin viraj uyarısı veriyor. Eskiden vermiyordu. Her turda bu uyarıyı almak can sıkıyor. Bunu yaşayan var mı?

Velodromda kullandığınız profilin ayarlarına gidin, harita/navigasyon ayarları gibi bir seçenek olması lazım. Oradan keskin viraj uyarılarını kapatabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Eskiden güvenlik zafiyeti vardı, güvenlik kulübesini kaldırıp güvenlik sorununu da ortadan kaldırmışlardı. Şimdi güvenliği geri getirip çok saçma bir saat aralığı koymuşlar. Belirtilen saat aralığı dışında piste girmeyi denemiş veya girmiş olan var mı? Kendi inisiyatifimiz ile bu saatler dışında sürebiliyor muyuz?

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Bunu sordum, şu anda talep yok, yazın saatler yeniden düzenlenecek dediler.
Hemen yandaki atletizm pistinin 06:00 - 23:00 çalıştığını söyledim. (Öyle hatırlıyorum.)
Bence talep olursa kullanan da olursa yaparlar.
Eskiden güvenlik zafiyeti vardı, güvenlik kulübesini kaldırıp güvenlik sorununu da ortadan kaldırmışlardı. Şimdi güvenliği geri getirip çok saçma bir saat aralığı koymuşlar. Belirtilen saat aralığı dışında piste girmeyi denemiş veya girmiş olan var mı? Kendi inisiyatifimiz ile bu saatler dışında sürebiliyor muyuz?

Güvenlik dışı giriş imkansız çünkü giriş kapısının üzerindeki kilidin anahtarı üzerinde duruyor. Güvenlik kitleyip gidiyordur.

Lisansli Sporculara 06:30-23:00 araligi var bunu alip giren var mi yarin 11 de gidicem lisansi isleticem bakalim ?

Lisansli Sporculara 06:30-23:00 araligi var bunu alip giren var mi yarin 11 de gidicem lisansi isleticem bakalim ?
Kapısına güvenlik koydukları için herkese o saat aralığında açık diye biliyorum, lisanslı lisanssız farketmiyor olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Veledromun sistemi guzel olmus darisi beykoz sporun basina suan resmen yol gecen hanina dönmüs. Araclar turluyor pistte.

Kapısına güvenlik koydukları için herkese o saat aralığında açık diye biliyorum, lisanslı lisanssız farketmiyor olması lazım.
Yandaki atletizm pistinde lisanslı lisanssız fark ediyor. Velodromda bu sisteme yeni geçtiler. Belki başlangıçta sıkı tutmazlar ama yine de oradaki görevlilerden ricacı olmak yerine lisansınız varsa sisteme yükletmenizi öneririm.

Hiza gayet musait bacaklariniz musaitmi orasini bilemicem. Irfan hocam bilir nasil hiz yapildigini. Ben 44 ortalama 1 saat ustu antremanlar yaptigimi bilirim. 50den sonra biraz savuruyor egim olmadigi icin ama zaten o hizlarda kalmak surekli zor ganna gibi bi tt degilseniz.
Gecen
Yandaki atletizm pistinde lisanslı lisanssız fark ediyor. Velodromda bu sisteme yeni geçtiler. Belki başlangıçta sıkı tutmazlar ama yine de oradaki görevlilerden ricacı olmak yerine lisansınız varsa sisteme yükletmenizi öneririm.
Abi 6.3 da giden oldu mu ?
Ben bugun gidicektim deprem olunca gidemedim.Cumartesi sabah gidicem insallah 7.3-8 gibi girerim.Ben normal yolda surmeyi sevmiyorum veledrom o yuzden cok mantikli geliyor.Veledrom kapali oldugu icin maltepe miting alaninda kendime veledrom yaptim orda tur atiyordum 😂
Umarim Antalyayada veledrom yapilir.

Gecen

Abi 6.3 da giden oldu mu ?
Ben bugun gidicektim deprem olunca gidemedim.Cumartesi sabah gidicem insallah 7.3-8 gibi girerim.Ben normal yolda surmeyi sevmiyorum veledrom o yuzden cok mantikli geliyor.Veledrom kapali oldugu icin maltepe miting alaninda kendime veledrom yaptim orda tur atiyordum 😂
Umarim Antalyayada veledrom yapilir.
‘6.3’, ‘7.3’ şeklinde yazdığın şeyler saat olarak 6:30 ve 7:30 anlamına mı geliyor?

‘6.3’, ‘7.3’ şeklinde yazdığın şeyler saat olarak 6:30 ve 7:30 anlamına mı geliyor?
Evet hocam lisansli sporcular icin 06:30-23:00 acilmis ama bu aktif mi onu anlamadim.Randevu olusturamadim cunku

Evet hocam lisansli sporcular icin 06:30-23:00 acilmis ama bu aktif mi onu anlamadim.Randevu olusturamadim cunku
Ben lisanslı sporcu seansı aldım, ekranda ilerliyorum rezervasyon yapılabiliyor.

Geri