Merhaba abilerim kardeşlerim 17 yaşında bisiklet süren bir şahısim ve bu dengesiz saygısız semtte yaşıyorum bu semtte bisiklet sürmek haram yolda giderken hep bakarlar hele gece ışıkları açarsan odaklanıyorlar bide kaskın varsa tamam sanki ilk defa bisiklet görmüşler gibi ya da bana öle geliyor neyse bu kötü bişey değil ama başımda geçen olaylara göre kötü değil.Bi gün akşam gine bisiklet sürüyorum 2 tane zibidi önümü kestiler para istediler vermedim sonra bisikletimle tur atmak istediler ben olayı çaktım işleri bisikletti sonra tam gaz yola cıktım uzaklaştım arkamdan koştular keyifsiz bi şekilde eve döndüm 2 gün sonra bisiklet süreyim dedim ama bu sefer yanima ufak bi çakı aldım ne olur olmaz diye neyse yoldayken yaklaşık 3 kişi hey kırmzıli diye bagirdilar benim bisilletim kırmızıdir ilk baş bana demiyorlar sandim bir dahaseslendiler arkama baktim bi tane davar bana dogru koştu ben yine tam gaz uzaklaştım birde biskklet çeteleri oluyo küçüklü büyüklü dolasiyorlar ve artislik yapiyorlar.onlarada çok sinir oluyorum arabalar desen ayri dert yani bisikletten sogudum acaba diyorum çok mu cilizim veya beni ufak falan mi göruyorlar (1.72 boyum var 65 kiloyum) ya da beni zengin falan mi zannediyorlar (zengin değilim tek kisi calisiyo bende yazin calisiyorum) bisikletim şaşalı birşeyde değil anlamiyorum yani iyi günler