safex
baspedala
- Tepki
- 598
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
@seko35.50 Bekliyorum, sabırsızlıkla Ön yargı yapmadan gerçekten niye öyle dedi merak ettim ve bekliyorum:-D
@yazilimcionline @Tutmosis89
Bu hafta ve geçen hafta toplamda 4 defa üstünde bulunduğu sokakta gezdim, içeri girip yeni modellere baktım. Önünde yeni onlarca bisiklet kutusu var içerde bisiklet topluyolar deli gibi bisiklet satılıyor pandemiden beri izmirde. Pahalı makinaları satarken ucuz parçalara pek önem vermiyolar ve tok satıcılar. İçerdeki bisiklet danışmanları ilgili ama. Kasklar pahalıydı
Hocam 43 tl ye yolladık sıfır jant takımı bugün. Aras kargonun anlaşması varmış bir arkadaşta onun yardımıyla. Kargo anlaşması olmasaydı 160-170 e gidecekti. Kargo firmaları saglam zam yapmışlar çaktırmadan. Epey pahalıya gelmiş jantlariniz.Haftasonu şehir dışındaydım ilgilenemedim. Cuma öğleden sonra geldi, taktım baktım ama üstüne basa basa akort ayarı var mı, kontrol ediyor musunuz dediğim halde. Hepsi tam hiç bir problem olmaz dediler. Her aradığımda bunu sormuştum.
Ama jantların akortu maalesef yok. Binmeye engel teşkil edecek bir bozukluk yok ama bim bisikleti jantı gibi ince ayarı hiç yapılmamış. Direkt fabrikanın ürettiği gibi yollamışlar. Arka lastiği düzelttim evde ince ayarını çekebildim ama ön lastikte ya merkezleme sorunu var ya da akortu baya bozuk uğraşıyorum hala. Düzeltemezsem bir de bisikletçiye götürüp akort parası vereceğim. Adamların 320 TL ye sattığı lastik bana iteledikleri 90 lira kargo ve akortu kontrol edilmemiş lastiğe vereceğim ekstra 50 lira ile. 470 belki de 500'e gelecek.
İnternetten jant falan alınmazmış ben bunu anladım. Ya sundu gibi ilgisiz bir firmadan alımaz ya da hiç alınmaz. Demek ki bu Sundu'dan bisiklet alsak, direkt fabrika ne yolladıysa hiç kontrol etmeden onu yollayacaklar. Ben yazdım siz yanmayın, internetten alışveriş yapmayın bu firmadan. Neyse ben akort işine devam edeyim. Jantı söküp merkezleme yapmakla uğraşamayacağım düzelmezse bisikletçiye artık
sadece her bisikletçinin yaptıgı kadar yüzde 10 indirim yapıyorlar.hesaplı ve nakit alımlarda gayet indirim yapabiliyorlar.ayrıca ilgi gösterirler.
Hocam 43 tl ye yolladık sıfır jant takımı bugün. Aras kargonun anlaşması varmış bir arkadaşta onun yardımıyla. Kargo anlaşması olmasaydı 160-170 e gidecekti. Kargo firmaları saglam zam yapmışlar çaktırmadan. Epey pahalıya gelmiş jantlariniz.
tok satıcılar bir bisiklet için arayıp pazarlık etmek istemiştik bize liste fiyatlarını söyleyip tavsiye edilen satış fiyatı bu inemem çekmişti garip bir mağaza.
İzmirliyim, tipik izmirli yüzyüze sohbeti sever. Öyle, internetle ürün satayim, mail ile soruları alayım, telefonla muhatap olayım sevmez. Ama yeni tüketici, internetten alayım, bakayım beğenmezsem iade ederim, telefonla arayıp fırça atayım, forumlara bir sürü yorum yazayım, youtupta kanal açıp video çekeyim seviyor. İzmirde esnaf işleri daha organik. İzmir bisiklet bana, abi gönderiyoruz adam resimde göründüğü gibi değilmiş diyor iade ediyor, ürün dükkandan çıkmış bir kere, bir alici geliyor ürünü satamıyorum. Başlarım internetine demişti.
Belli bir mesaj ve süre sonra forumda aktiflik durumunuza bağlı olarak otomatik başlık açma vs gibi özellikler size tanımlanıyor diye biliyorum, sormak istediğiniz soruyu forumda aratarak başlıklar altında paylaşabilirsiniz, sanırım yeterli sayıda ve konuda başlık varNeden konu açamıyorum arkadaşlar ben ?
Okadar uzman değilim hocam size sorsam sorumu eminim sizin için basit bir sorudur. Hiç anlamıyorum bisikletten ilk bisikletim Sedona 610 10cı yıl bisikleti oldu 2.500e almıştım şimdi bunun selesini değişip birde jantlarını değişsem sizce max 1000 lirayı geçmicek şekilde öneriniz olurmu bana ? Birde 2000bin lira civarı bu kadro denilen şeyi örnek carraronun 062 sinin gövdesini sadece satıyolarmı satıyorlarsa alsam uyumlu olurmu ?Belli bir mesaj ve süre sonra forumda aktiflik durumunuza bağlı olarak otomatik başlık açma vs gibi özellikler size tanımlanıyor diye biliyorum, sormak istediğiniz soruyu forumda aratarak başlıklar altında paylaşabilirsiniz, sanırım yeterli sayıda ve konuda başlık var
Jant konusunda çok bir tecrübem yok, fakat forumda jant tavsiyesi başlığı var orada sorarsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz, şahsi fikrim 1000 tl bütçe yetmeyebilir malum fiyatlar çok yükseldi, 2. El dahi olsa eskini. Sıfır fiyatı oldu. Acele etmeden yavaş yavaş bence yükseltme yapabilirsiniz, kadrodan memnunsaniz bence sedona ile devam edin, zamanla dediğim gibi jant, sele ve grup set yükseltmesi yapılabilir.Okadar uzman değilim hocam size sorsam sorumu eminim sizin için basit bir sorudur. Hiç anlamıyorum bisikletten ilk bisikletim Sedona 610 10cı yıl bisikleti oldu 2.500e almıştım şimdi bunun selesini değişip birde jantlarını değişsem sizce max 1000 lirayı geçmicek şekilde öneriniz olurmu bana ? Birde 2000bin lira civarı bu kadro denilen şeyi örnek carraronun 062 sinin gövdesini sadece satıyolarmı satıyorlarsa alsam uyumlu olurmu ?
Sele al dediğiniz link varmıdır sipariş ediyim hocam grup set ne oluyor onu anlamadım jant olarak başka uzman arkadaş link attı onu sipariş vericem konu açtıktan sonra.Jant konusunda çok bir tecrübem yok, fakat forumda jant tavsiyesi başlığı var orada sorarsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz, şahsi fikrim 1000 tl bütçe yetmeyebilir malum fiyatlar çok yükseldi, 2. El dahi olsa eskini. Sıfır fiyatı oldu. Acele etmeden yavaş yavaş bence yükseltme yapabilirsiniz, kadrodan memnunsaniz bence sedona ile devam edin, zamanla dediğim gibi jant, sele ve grup set yükseltmesi yapılabilir.