Daha evvel kordonda, sonra bornovaya taşınan şubelerinde eğer hala çalışıyorsa süper ilgili, hoşsohbet bir çalışanları var. Bir de neredeyse ikizi kadar fiziken benzer çankayada bir ustaları var. Ustaya nasılsın demiştim boşboş bakmıştı. Çankayadaki dükkan sürekli kalabalık oluyor. Ben ense kökümde biri izlerken alışveriş yapmaktan rahatsız olan biriyim. Ürünlerle ilgilenin hatta elinize alın kurcalayın hemen yanınızda bir çalışan bitiveriyor. Ama yaklaşım alacaksan al, almayacaksan fazla kurcalama şeklinde. Forumdaki arkadaşlara naçizane bir tespitimi ileteyim. Ülkemizde 380bin milyoner var. Bunlardan bazıları, bisiklet mağazasına girer, en pahalı bisikletten 3 tane var der, en pahalı aksesuarı alır, en kısa sürede orayı terkeder. 380 bin milyoner. Benim gibi ortasınıfın altında değillerdir. Günlerce ürünün en ucuzunu ararım ben. Pazarlık ederim. İlgi isterim. Cebimdeki 3 kuruş ile kendimi lord zannederim. Hah, işte biz para/zaman konusunda az kazandıran grubuz. Artık önem arzetmiyoruz. Bu sundu için geçerli değil. Tüm satıcılar böyle. Ankaradakilerin hemen hepsi. 380bin milyoner den 38 tanesi bisikletle ilgilense, mağaza başına 3 er yağlı müşteri demek. Senin benim gibi adamın 300 tanesinin bıraktığı parayı tek seferde bırakan adamlar. Bunu bilin istedim.