Vallahi ben sundu'nun internet sitesinden ürün aldım, almadan önceden de aradım teyit ettim sordum. Elinizde var mı diye, var dediler. Ürünün görseli ile aynı mı dedim aynı dediler.
2 saat sonra sipariş verdim. Kargolanır mı diye bekledim o gün ama kargolanmadı.
Ertesi gün aradım, dün yetişmedi bugün eleman depoya gitti. Bugün kargolanır dediler. Olmadı yarın kesin veririz dediler. Verilmedi !
Cmt günü bekledim yine kargo bilgisi gelmedi,
Pazartesi aradım, bugün ürünler gelecek akşama kargolanır dediler kargolanmadı.
Salı aradım, pazartesi çok yağmur vardı araç çıkamadı bugün depoadan elaman ürünleri getirecek, kargolanır dediler yine kargolanmadı.
Bugün aradım öğlen, havalar kötüydü bizi çok etkiledi dediler. Elaman şimdi depoda ünleri getirecek, akşam kargolanır dediler. Saat 17:23 oldu üstelik size geri dönüş yaparız dediler. Ne kargo bilgisi ne telefonla arandım.
Bugün 6 iş günü oldu. Keşke ürünün fotosunu çekin, elinizde mi değil mi görmeden inanmam deseydim de öyle sipariş verseydim. Telefon ettiğimde konuştuğum beyefendi çok kibar iyi birine benziyor ama ya depoları ayrı bunların firmadan falan gelecek firma oyalıyor, ya da ürün ellerinde yok sundu beni oyalıyor anlamadım gitti. Aldığıma alacağıma bin pişman oldum. 3 şubesi var, yorumları iyi diye ürün aldım, fiyatları da güzeldi sitesinde. Ama sitelerinde ne bir açıklama var ürünler ile ilgili ne de sipariş iptal seçeneği. İlk taksiti de ödedim üstelik kredi kartından. Ama hala ürüne ulaşamadık
Arkadaş yetişebilirse çıkışta uğrayacak bakalım nedir ne değildir. Keşke pahalı mahalı, eskişehirde jant çemberini alıp kendim örseydim. Cebimizi düşünelim derken sinir hastası olduk :/