Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir Sundu Bisiklet

izmirde şimdiye kadar hizmet alamadığım tek bisikletçi. ilginç bir ukala tavırla ücretli bile olsa hiçbir şekilde ürün satışı ve servis hizmetini vermemek için uğraşıyorlar.
çankaya şubesinde bu sorunu yaşadığımdan beri ne bir daha sunduya ayak basıyorum ne de ortakları olan siteden alışveriş yapıyorum ve reklam olmasın ama diğer gittiğim 3 yerde de güzel bir ilgi alaka görüyorum.

ürün gamı ve isme güvenmemek gerek. bu sebeple aklında soru işareti olanlar varsa diye bir not olarak buraya eklemek istedim.

Scudo
Sitede bir sorun mu var? Ana sayfa açılmıyor bir türlü sürekli yüklemede kalıyor. Sundu bisikletin fiyat politikası yüzünden yoğunluk mu var sitede anlamadım. Kötü anlamda demiyorum piyasanın altında ürün satıyorlar çoğu zaman.

Sitede bir sorun mu var? Ana sayfa açılmıyor bir türlü sürekli yüklemede kalıyor. Sundu bisikletin fiyat politikası yüzünden yoğunluk mu var sitede anlamadım. Kötü anlamda demiyorum piyasanın altında ürün satıyorlar çoğu zaman.

Bende geç de olsa açıldı.

Bu bisikletçiyi demin keşfettim. İstanbul piyasasına göre bedava ürün satıyorlar. Ürünleri orjinal mi acaba, güvenebilir miyim

Bu bisikletçiyi demin keşfettim. İstanbul piyasasına göre bedava ürün satıyorlar. Ürünleri orjinal mi acaba, güvenebilir miyim
Sundu bisikletten pearl uzumi mtb ayakkabısı ve flat pedal ayakkabısı aldım ve ikisini de mevcut şartlarda bedava denilecek fiyatlarda aldım. Her iki ürün de orjinal ve gerçekten fiyatları çok düşüktü. Şu an fiyatlarına tekrar baktım ve bence fiyatları hala makul.

Evet orjinal ürünler

İzmir'in tanınmış firmalarından, aynı zamanda da Ümit Bisiklet ile birlikte House of Bike'ın kurucularından biri. Haklarındaki duyumlarıma/okuduklarıma bakarak Sundu hakkındaki yorumlar HoB hakkındaki yorumlardan daha iyi diyebilirim. Forumda sürekli onlardan alışveriş yapanlar var. Bana oldukça yakın olmasına rağmen alışveriş zamanında aklıma gelmiyorlar. Karşıyaka şubesinden çok Çankaya şubelerinin yorumları daha iyi.

6 ay öncesine kadar ne güzel hiç bir yerde kolay kolay bulunmayan 700x32 kalın sibop iç lastikleri 60 TL ye Sundu bisikletten alırdım ve şimdi ise 150 TL ye çekmişler.

Çok teşekkürler yorumlar için. Kuşkum kalmadı

Mesafeli bisiklet almayın, ben aldım, çok güzel kutuladık dediler, berbat kutulamışlar, mat boya, üzerine naylon sarılmadığı için kartona sürte sürte sürttüğü yerlerde parlak boya olmuş. 🤦‍♂️

• Beğen
Tepkiler: templeos
Mesafeli bisiklet almayın, ben aldım, çok güzel kutuladık dediler, berbat kutulamışlar, mat boya, üzerine naylon sarılmadığı için kartona sürte sürte sürttüğü yerlerde parlak boya olmuş. 🤦‍♂️
ayakkabı almayı düşünüyordum

Carraro yol bisikletlerinin fiyatlari sanirim zamlanmis hali . Carraronun websitesinde hala aciklamadilar ama sundu yeni fiyata gecis yapmis heralde :)

Carraro yol bisikletlerinin fiyatlari sanirim zamlanmis hali . Carraronun websitesinde hala aciklamadilar ama sundu yeni fiyata gecis yapmis heralde :)
Bayilere gecen hafta yenı listeler geldi

Dün öğlen civarı aynakol siparişi verdim. Hafta sonuna yetiştirir misiniz dedim. Muhtemelen yetişmez cevabı aldım. (İzmir - Bursa)

Tüh dedim hafta sonu kuramayacağım sistemi. Sonra sipariş hazırlanıyor uyarısı geldi maille. 2 saat sonra tekrar güncellendi sipariş hazırlanıyor olarak gözükmeye devam etti. Siteye bir baktım. Şirket kurucusu Ali Yaşar Sundu vefat etti şeklinde uyarı çıktı. Allah rahmet eylesin. Bu durumda siparişin geleceğini hiç beklemiyordum zaten ama böyle bir durumda bile yollamış adamlar kargoyu. Öğlen ürün güzelce paketlenmiş şekilde elime geçti. Kendilerine baş sağlığı diliyor ve erken ürün yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. İlk alışverişimdi. Orjinal ürün gönderdiler.

Tüh üzüldüm gerçekten. Sundu candır.

SPD pedal ve ayakkabı almayı planlıyorum. Fiyat olarakta çok makul gözüküyor sundu bisiklet. Başka ugrayabilecegim mağza var mıdır? İnternetten almak istemedim beden konusunda emin değilim.

SPD pedal ve ayakkabı almayı planlıyorum. Fiyat olarakta çok makul gözüküyor sundu bisiklet. Başka ugrayabilecegim mağza var mıdır? İnternetten almak istemedim beden konusunda emin değilim.
Çankaya harici bostanlida da şubeleri var.

• Beğen
Tepkiler: can^
Son Bisikletimi Sundu Bisikletten adım.
Bütün ekip olarak çok kibar ve nazik insanlar , Mağzalarında çok çeşitli ürünler var ,İzmire yolunuz düşerse gezmek amacı ile olsa bile uğradığınızda pişmen olmayacağınız bir yer.

• Beğen
Tepkiler: efe.drngl
Bugüne kadar kendime üç bisiklet, daha fazlasını da arkadaşlarıma buradan aldırdım. Güvenilir firmadır. Bu sene Brooks sele, bontrager elcik, ortileb çanta aldım kendilerinden, fiyatları makuldur.

• Beğen
Tepkiler: efe.drngl
Geri