Scudo Sports

İzmir

Foruma üye olalım dedik belki birileri ile tanışırız turlara falan çıkarız diye kaosa düştük. :D
Kaos olayı gözünüzü korkutmasın,yanlış anlaşılmalar olabilir mühim olan asgari müşterekte buluşabilmek,amacı bisiklet olan bisiklet sürmek olan herkese kucak açan bir mecra burası sevgili hemşehrim,bisikletle ilgili ulaşabileceğiniz maksimum bilgi ve desteği forumumuzda rahatlıkla bulabilirsiniz.Teknik destekten tutunda,hesaplı yedek parça alternatiflerine kadar her konuda talebiniz cevapsız kalmayacaktır,hatta öyle konular vardır ki master düzeyde bilgi sahibi olursunuz,şahsen ben bilmediğim herşeyi konuları aratarak öğrendim.Keyifli forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ugurus ve hasanben
Scudo
Bende ödemişe gidip bozdağa çıkmak istiyorum
Gel kardeşim beraber çıkalım, ödemiş dolaylarindayim kiraz 🍒 ilçesinde
Bu arada İzmir Dikili Çandarlı taraflarında 1 gece kampli tür yapma düşüncem hala geçerli,önceden yazismistik

• Beğen
Tepkiler: hasanben
@gezgino28 Hatırlıyorum evet yazışmıştık gelicem gelmek istiyotum ayrıntılıda konuşuruz ancak vardiyalarımı ayarlamam gerek ve nasıl denk getirecez.Torbalıya iBanla gelip ordan gelicem gelmem sabah 10 u bulur

@gezgino28 Hatırlıyorum evet yazışmıştık gelicem gelmek istiyotum ayrıntılıda konuşuruz ancak vardiyalarımı ayarlamam gerek ve nasıl denk getirecez.Torbalıya iBanla gelip ordan gelicem gelmem sabah 10 u bulur
Hallederiz... sıfır sıkıntı ☺️özelden numaramı yazıyorum......
.
Bu arada başka gelmek isteyen varsa haberleselim, güzel bir ödemiş Bozdağ zirve sürüşü....ve başka bir zamanda da dikili,Çandarlı..1 gece kampli

Merhaba arkadaşlar. İsmim Tunacan 2012 yılından beri bisiklet hevesim var. O sene kendime 40 liraya eski, klasik demir kadro (böyle mi denir bilmiyorum, kusura bakmayın) 18 vites. Bu bisiklet ile Urla, Güzelbahçe be Seferihisara sürüş yaptım. Sonra üniversite, iş güç derken tekrar bir bisiklet aldım 2 hafta önce. Yine bisan marka ve dediğim özellikte bir bisiklet. Bununla İzmir turu yapmak istiyorum. Yapabilir miyim ne yazık ki bilmiyorum. Fren sistemim kötü, pabuçlu. Bakıma götürdüm ancak frenlerimin ne yazık ki sürekli telleri kopuyor. Özelden yazabilecek profesyonel bir arkadaş bana yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar, iyi sürüşler.

Not: ekteki görselde bulunan bisiklet, arkadaki. 26 jant, 18 vites

Dosyalar

• IMG-20220702-WA0009.jpg
    IMG-20220702-WA0009.jpg
    118,2 KB · Okunma: 37
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil TUGAY, bugün yapılan Dünya Bisiklet Günü etkinliklerindeki konuşmasında yapımı süren (link)ne Zeynep Aslan'ın adını vermek istediklerini açıkladı.

s-e4968379c925788faebba2dbba0fc762d3e38e62.jpg

FYgSLBsXgAAbh26

"Bisiklet severler için yaptığımız pump track bisiklet parkurumuz eğlence heyecan ve sporun bir arada yaşandığı bir merkez olacak. Bir trafik kazasında kaybettiğimiz bisiklet sporcumuz Zeynep Aslan’ın adını verdiğimiz bisiklet parkuru 28 Temmuz Perşembe günü 18:30’da Yalı mahallesi 6436 sokakta açılıyor. Bisiklet sporuna ilgi duyan tüm komşularımızı ve yurttaşlarımızı bekliyoruz."

FYgSLBsXgAAbh26

"Bisiklet severler için yaptığımız pump track bisiklet parkurumuz eğlence heyecan ve sporun bir arada yaşandığı bir merkez olacak. Bir trafik kazasında kaybettiğimiz bisiklet sporcumuz Zeynep Aslan’ın adını verdiğimiz bisiklet parkuru 28 Temmuz Perşembe günü 18:30’da Yalı mahallesi 6436 sokakta açılıyor. Bisiklet sporuna ilgi duyan tüm komşularımızı ve yurttaşlarımızı bekliyoruz."

İyi de ben geçen yıl bu yerde bisiklet sürmüştüm. Hem yol bisikleti, hem akşam, hem de ilk deneme olunca bir hayli yavaştım.
Takıldığım nokta yeni açılacak denmesi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasanben
İyi de ben geçen yıl bu yerde bisiklet sürmüştüm. Hem yol bisikleti, hem akşam, hem de ilk deneme olunca bir hayli yavaştım.
Takıldığım nokta yeni açılacak denmesi.

Ben yerinde gidip görmüş değilim, ilerlemeleri belediyenin hesaplarından ve konuyla ilgili kişi ve grupların paylaşımlarından takip ediyorum. Bundan bir önce gördüğümde çevresindeki çitler yoktu, öncekinde çimenler yoktu, ondan öncekinde daha kaba bir kaplama ve inşaat artıkları vardı. Bu süreç en fazla 3-4 ay kadardır. Mesela 27 Mayıs'ta durumu (link). Geçen sene ne durumda olduğunu bilmiyorum ama 27 Mayıs'taki paylaşımda pek tamamlanmış halde görünmüyor. Zaten tesisler tamamlandıktan sonra resmi açılış yapılıyor, hatta bazen gayriresmi olarak kullanıma açılsa bile sonradan resmi açılış yapılıyor. O yüzden bence şimdi tamamlanmış haliyle açılış yapıyor olmaları normal bir durum, en azından 20 yıldır açık olan fabrikaların, 5 yıldır kullanılan otoyolların tekrar tekrar açılışını yapanların varlığında.

Ben yerinde gidip görmüş değilim, ilerlemeleri belediyenin hesaplarından ve konuyla ilgili kişi ve grupların paylaşımlarından takip ediyorum. Bundan bir önce gördüğümde çevresindeki çitler yoktu, öncekinde çimenler yoktu, ondan öncekinde daha kaba bir kaplama ve inşaat artıkları vardı. Bu süreç en fazla 3-4 ay kadardır. Mesela 27 Mayıs'ta durumu (link). Geçen sene ne durumda olduğunu bilmiyorum ama 27 Mayıs'taki paylaşımda pek tamamlanmış halde görünmüyor. Zaten tesisler tamamlandıktan sonra resmi açılış yapılıyor, hatta bazen gayriresmi olarak kullanıma açılsa bile sonradan resmi açılış yapılıyor. O yüzden bence şimdi tamamlanmış haliyle açılış yapıyor olmaları normal bir durum, en azından 20 yıldır açık olan fabrikaların, 5 yıldır kullanılan otoyolların tekrar tekrar açılışını yapanların varlığında.
Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Benim sürdüğüm yer daha ufaktı. Tersane yakınlarında bir yerdi. Karıştırdım, özür dilerim.

Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Benim sürdüğüm yer daha ufaktı. Tersane yakınlarında bir yerdi. Karıştırdım, özür dilerim.

Burası olabilir mi?
(link)
(link)

Bazen kaykaylılardan çok bisikletliler oluyor.

Edit; sanırım burası, tersane'ye yakın olan küçük park:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Bir tanıdığımın SCOTT marka elektrikli bisikletini alma arefesindeyim. Kendisi pek kullanmamış ve fiyat konusunda ikimizinde bilgisi yok. 2. el ve sıfır satan sitelerde aynısını bulamadım. Ben bisikletin fotoğraflarını ekliyorum. Sizlerden ricam fiyat olarak ne kadar vermeliyim bu bisikletin ederi nedir?

Dosyalar

• 8e66cba6-27fd-4899-a76b-596bda808119.JPG
    8e66cba6-27fd-4899-a76b-596bda808119.JPG
    97,3 KB · Okunma: 38
  • 361bd268-6f2c-46f8-a426-b19b238560a1.JPG
    361bd268-6f2c-46f8-a426-b19b238560a1.JPG
    45 KB · Okunma: 37
  • 1118c55d-ffac-4780-971c-bc4dfe1bc0c9.JPG
    1118c55d-ffac-4780-971c-bc4dfe1bc0c9.JPG
    61,3 KB · Okunma: 40
  • 5077ea6b-706c-4cc0-ab1f-180f7aba9266.JPG
    5077ea6b-706c-4cc0-ab1f-180f7aba9266.JPG
    91 KB · Okunma: 39
  • 133097a1-e9b7-4f56-892f-8f7def860bc4.JPG
    133097a1-e9b7-4f56-892f-8f7def860bc4.JPG
    65 KB · Okunma: 38
  • 5265737d-c4d6-46a1-9934-526e4794666a.JPG
    5265737d-c4d6-46a1-9934-526e4794666a.JPG
    58,9 KB · Okunma: 35
  • f69c6230-f4d5-4240-acfc-a2e8a56505e4.JPG
    f69c6230-f4d5-4240-acfc-a2e8a56505e4.JPG
    42,2 KB · Okunma: 32
Foruma ilk üye olduğumda İzmir turundaydım.

Otuzbeşbuçuk Karşıyaka ilçemizin yakıştırmasını, Güzel İZMİR ' den ayırt edemediğimden tepki almıştım.

Temel ön şart : Yol yarış bisikletine sahip olmak, olmamalı!

Büyük belediye isen, sana başvuracak kabiliyetli gençleri ayrıştırmayacaksın.

İşe mi alıyorsun yaş sınırı koyabiliyorsun?

Tekrar irdelenmesi gereken davet gibi geldi.

Otuzbeşbuçuk Karşıyaka ilçemizin yakıştırmasını, Güzel İZMİR ' den ayırt edemediğimden tepki almıştım.

Alkış olmalı ifadeler arasında. Bende aynı şarta takıldım ve "fakirsen bizden değilsin" sonucunu çıkardım.

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Teşekkür ederim.
Sayın Cemal Ç. beyefendi, sizinle aynı fikirdeyim.
Cesur yüreksin.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

35,50 irdelemesi bir nevi espri olmuş bir durumdur İzmir içinde,çok fazla takılmamk lazım zira karşı tarafta fazla takılmıyor bu mevzuya 😂
Diğer konuya gelecek olursak,size katılıyorum belediye madem böyle bir takim kurduysa,gerekli ekipmanlari belli bir bütçe ayırarak azami şekilde temin etmesi gerektiğini düşünüyorum,sen belli bir bütçe ayir benim imkanim bu de,daha iyi bisikleti olan varsa kendi bisikletiyle katilsin veya istemeyen katılmasın takima,ve şu acı gerçeği gördüm reklamlarini yapmasini cok iyi biliyorlar forma vererek! Ama forma harici bir ayakkabi bile vermiyorlar çocuklara.Bu konuda daha detaylı bilgiyi takimin sporcusu @OmegA verebilir sanırım,

35,50 irdelemesi bir nevi espri olmuş bir durumdur İzmir içinde,çok fazla takılmamk lazım zira karşı tarafta fazla takılmıyor bu mevzuya 😂
Diğer konuya gelecek olursak,size katılıyorum belediye madem böyle bir takim kurduysa,gerekli ekipmanlari belli bir bütçe ayırarak azami şekilde temin etmesi gerektiğini düşünüyorum,sen belli bir bütçe ayir benim imkanim bu de,daha iyi bisikleti olan varsa kendi bisikletiyle katilsin veya istemeyen katılmasın takima,ve şu acı gerçeği gördüm reklamlarini yapmasini cok iyi biliyorlar forma vererek! Ama forma harici bir ayakkabi bile vermiyorlar çocuklara.Bu konuda daha detaylı bilgiyi takimin sporcusu @OmegA verebilir sanırım,
Mesajı yeni gördüm ben :D Şöyle yol bisikleti istemelerinin nedeni dediğiniz gibi hiçbir destek olmaması. Bende o takımdaydım, tek verilen şey forma. Bu yüzden genel olarak bisiklet ve teçhizat, ekipman sporcudan bekleniyor. Yaş aralığı geliştirilebilecek genç insanlar aradıkları için o şekilde ama cidden göze girerse 35 yaşında birisini de alabilirler. Ama şunu diyebilirim ki yarışa gitme masrafları ve giyeceğiniz forma dışında her şey sporcuya ait. İç lastik desteği bile yok. Eğitim kısmına gelirsek ama antrenörleri işinin iyilerinden onlarda belediyeden destek alamıyor sadece. Sorun biraz belediyede, reklam var; iş yok. :(

Mesajı yeni gördüm ben :D Şöyle yol bisikleti istemelerinin nedeni dediğiniz gibi hiçbir destek olmaması. Bende o takımdaydım, tek verilen şey forma. Bu yüzden genel olarak bisiklet ve teçhizat, ekipman sporcudan bekleniyor. Yaş aralığı geliştirilebilecek genç insanlar aradıkları için o şekilde ama cidden göze girerse 35 yaşında birisini de alabilirler. Ama şunu diyebilirim ki yarışa gitme masrafları ve giyeceğiniz forma dışında her şey sporcuya ait. İç lastik desteği bile yok. Eğitim kısmına gelirsek ama antrenörleri işinin iyilerinden onlarda belediyeden destek alamıyor sadece. Sorun biraz belediyede, reklam var; iş yok. :(
Tahmin ettiğim gibiymiş,ama bu seni olumsuz etkilemesin sen çalışmaya,antrenma,hocanın dediklerine devam kardeşim başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve OmegA
Tahmin ettiğim gibiymiş,ama bu seni olumsuz etkilemesin sen çalışmaya,antrenma,hocanın dediklerine devam kardeşim başarılar dilerim.
Bir süre bireysel devam 🤟 🤜🤛

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
İzmir ayrancılar dan selamlar aranızda yeniyim merhaba

Geri