eren_erbkn16
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Eren
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Sizin jantlar 20mm bir yüksekliğe sahip gibi duruyor. Attığınız jant ise 13mm yazılmış. Yani muhtemelen teller uymayabilir. Teller için de ek bir masraf çıkabilir. Yine de elinizdeki jantın profil yüksekliğini fotoğraftan kestirmek zor. Eğer profil yüksekliği aynıysa sorun olmaz diye düşünüyorum.İyi akşamlar. Genellikle sorunlara destek oluyoruz ama bu sefer benim ihtiyacım var. Basit bir soru gibi ama yanılma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorum. Mosso Legarda 2121 V fren 28 jant bisikletimin arka jantında küçük bir kaza sonucu yamulma oldu. Jant tellerinde kopma vs. yok ama yamulma onlarda var mı farkında değilim. Ama sorun olmadığını varsayarsak. (link) şu ürün çözüm sağlayacak mıdır?
İyi akşamlar. Genellikle sorunlara destek oluyoruz ama bu sefer benim ihtiyacım var. Basit bir soru gibi ama yanılma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorum. Mosso Legarda 2121 V fren 28 jant bisikletimin arka jantında küçük bir kaza sonucu yamulma oldu. Jant tellerinde kopma vs. yok ama yamulma onlarda var mı farkında değilim. Ama sorun olmadığını varsayarsak. (link) şu ürün çözüm sağlayacak mıdır?
@Özhan Akgöğ teşekkürler yorum için. profil yüksekliğini nasıl teyit edebilirim?
@Spartiat abi destek için teşekkürler. jant değişimini kesinleştirmek için eğer anlaşılırsa bir videoya bakma şansın var mıydı? ek olarak 36 delik değilde 32 deliğe geçsem sorun oluşturur mu? daha zor bulunuyor sanırım 36 delik.
@Spartiat düzeltilebilir gibi mi duruyor? bununla ilgilenen biriyle de görüştüm bugün yanına gitme ihtimalim var. dediğiniz gibi kırık vs. yok. ama bisikletçi direk tanı koyunca ciddi bir problem sandım.
İyi akşamlar. Genellikle sorunlara destek oluyoruz ama bu sefer benim ihtiyacım var. Basit bir soru gibi ama yanılma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorum. Mosso Legarda 2121 V fren 28 jant bisikletimin arka jantında küçük bir kaza sonucu yamulma oldu. Jant tellerinde kopma vs. yok ama yamulma onlarda var mı farkında değilim. Ama sorun olmadığını varsayarsak. (link) şu ürün çözüm sağlayacak mıdır?
Jant akordu kendi kendine kaçıyorsa problem nedir ?
Binici ağırlığı uygun
Sadece asfaltta kullandım darbe görmedi