Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

benim de sipariş verdiğim forma bugün elime ulaştı fakat fermuarı yerinden çıkmış ve dişleri zarar görmüş bir vaziyette çıktı ambalajdan. mail attım bekliyorum. çözümü ne olacak acaba? fermuar mı değişecek yoksa komple ürün mü? üstelik isme özel. aşırı mutsuzum :aglyrmngaa:

Scudo
@makaram
forumda bu kadar reklamı yapılıyor, kuvvetle muhtemel sıkıntınız giderilir. mutsuz olmayın ama paylaşımınız için teşekkürler, ben bir daha sitelerine dahi uğramam.

Formanın fermuarını değiştirelim dediler. ben de geri yolladım. forma bugün geri geldi ama fermuarı değiştirilmemiş. sadece çıkan parçayı yerine takmışlar. fermuar açılmıyor. tekrar mail attım ama çok sinirlendim. değişim amaçlı giden fermuarın değişmeden geldiğine mi, 20 gün önce aldığım formayı hala giyememem mi bilmiyorum. Umarım bir yanlışlık olmuştur da insanın aklıyla alay etme gafletine düşmemişlerdir. aşırı mutsuzum şuan

@makaram
insanın, lamborghini mi ferrari mi ne, onun patronu gibi çok parası olsa da, bunların karşısına bir tane, aynı işi yapan tekstil firması kurabilse.

yeni forma göndereceklermiş. ilgileri için bir kez de buradan teşekkür ederim. umarım başka sorun yaşamam.

@makaram
Bir karışıklık olmuştur bence, zira firma olarak çok yapıcılar ve kimseyi mağdur etmeme çabasındalar. Ben 2 adet özel forma yaptırdım aynı bedende ama birisi diğerine göre ufak çıktı. Kendilerine ilettim hemen yenisini yapıp yolladılar ufak olanı geri iade bile istemediler. :)

@bibisiklet
Kaskın modeli ne acaba ?

Merhaba bu formaların farkını tam açıklayabilirmisiniz?

Merhaba bu formaların farkını tam açıklayabilirmisiniz?

Dosyalar

• Screenshot_2019-03-12-18-23-03.png
    Screenshot_2019-03-12-18-23-03.png
    94 KB · Okunma: 44
  • Screenshot_2019-03-12-18-23-03.png
    Screenshot_2019-03-12-18-23-03.png
    94 KB · Okunma: 41
Son düzenleme:
Açıklamaları dikkatli okuyunca anlaşılıyor ama tercüme edeyim.

Birincisi dar kesim, bir kısmı fileli kumaş, bir kısmı standart kumaş
İkincisi rahat kesim, standart kumaş
Üçüncüsü dar kesim, standart kumaş

@Özcan
Fileli kumaş mı yoksa standart kumaş mı sizce ?
Racing fit haricinde kollar dışında heryerde lastik var galiba siz lastikli mi tercih ederisiniz yoksa lastiksiz mi ?
Bisiklet formasını 2019 veya 2018 sonunda almış kişiler fotolarını atarsa sevinirim.

@Özcan
Lastik eskisi gibi cok buzusmus mu duruyor yoksa toplu uzun mu duruyor ?

@Realomer
O bahsettiğiniz kol lastikli olan formadan (TTF forması) kullanıyorum, kol lastikleri beni fazlası ile rahatsız ediyor.
Racing fit modellerinde olduğu gibi bir dikiş yapısı beklemeyin, kolda büzüşük bir görüntü olacak.

Son düzenleme:
Ben de bir sorun yaşadım.. forma henüz gelmedi.. formanın teslim tarihine 18 gün attılar kafadan.. hadi bekleyelim dedik.. aldığım formada hazır bir forma grubundan.. türkiye formalarından biri.. üstüne bir isim ve kan grubu basacaklar sanırım.. ama siteden 3 taksit dediğim işlemi tek çekim yapmış olduklarını bugün itibari ile öğrenmiş bulunmaktayım..!!!????

Bende dün geçtim siparişi ama 3 taksit olarak.sistemsel bir hata olmdu galiba. Fakat dönüş olmadı tasarımla ilgili. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Forma tasarımına yardım edecek var mı ?

İnsanı mağdur etmeseler de çok geç teslimatları var. Ben de geçtiğimiz yıl sipariş verdim 2 haftayı geçti öyle teslim aldım. Atatürk görselini o kadar aşşağı basmışlardı ki çok çirkin duruyordu. Aradım şortta isteseydim heralde görseli oraya basarlardı dedim iade istedim yatırdılar :) Bir daha da bulaşmadım.

Tasarımı yaptık.bakalım gelince paylaşacağım.beden işini boy 183 kg 90 olarak verdim. 2xl olur dediler. Bakalım bu hafta bekliyorum gelecekmi .

Millet sizce bir formaya 350 TL verilir mi yoksa Jordan Red alıp giysem işimi görür mü?

@muhammedbensi
Jordan red iş görür ama tasarım kısmında bilemem.

Diyorum ki Santini bir forma mı alsam yoksa normal bir Jordan Red mi alsam. Çok kararsız kaldım.

193243
Bu ürünü kullanan var mı acaba? 8 saat ve üzeri için kullanıma uygundur yazıyor. Kullananlar ne düşünüyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: Watts Per Kilo
Geri