benim de sipariş verdiğim forma bugün elime ulaştı fakat fermuarı yerinden çıkmış ve dişleri zarar görmüş bir vaziyette çıktı ambalajdan. mail attım bekliyorum. çözümü ne olacak acaba? fermuar mı değişecek yoksa komple ürün mü? üstelik isme özel. aşırı mutsuzum
@makaram
forumda bu kadar reklamı yapılıyor, kuvvetle muhtemel sıkıntınız giderilir. mutsuz olmayın ama paylaşımınız için teşekkürler, ben bir daha sitelerine dahi uğramam.
Formanın fermuarını değiştirelim dediler. ben de geri yolladım. forma bugün geri geldi ama fermuarı değiştirilmemiş. sadece çıkan parçayı yerine takmışlar. fermuar açılmıyor. tekrar mail attım ama çok sinirlendim. değişim amaçlı giden fermuarın değişmeden geldiğine mi, 20 gün önce aldığım formayı hala giyememem mi bilmiyorum. Umarım bir yanlışlık olmuştur da insanın aklıyla alay etme gafletine düşmemişlerdir. aşırı mutsuzum şuan
@makaram
insanın, lamborghini mi ferrari mi ne, onun patronu gibi çok parası olsa da, bunların karşısına bir tane, aynı işi yapan tekstil firması kurabilse.
@makaram
Bir karışıklık olmuştur bence, zira firma olarak çok yapıcılar ve kimseyi mağdur etmeme çabasındalar. Ben 2 adet özel forma yaptırdım aynı bedende ama birisi diğerine göre ufak çıktı. Kendilerine ilettim hemen yenisini yapıp yolladılar ufak olanı geri iade bile istemediler.
@Özcan
Fileli kumaş mı yoksa standart kumaş mı sizce ?
Racing fit haricinde kollar dışında heryerde lastik var galiba siz lastikli mi tercih ederisiniz yoksa lastiksiz mi ?
Bisiklet formasını 2019 veya 2018 sonunda almış kişiler fotolarını atarsa sevinirim.
@Realomer
O bahsettiğiniz kol lastikli olan formadan (TTF forması) kullanıyorum, kol lastikleri beni fazlası ile rahatsız ediyor.
Racing fit modellerinde olduğu gibi bir dikiş yapısı beklemeyin, kolda büzüşük bir görüntü olacak.
Ben de bir sorun yaşadım.. forma henüz gelmedi.. formanın teslim tarihine 18 gün attılar kafadan.. hadi bekleyelim dedik.. aldığım formada hazır bir forma grubundan.. türkiye formalarından biri.. üstüne bir isim ve kan grubu basacaklar sanırım.. ama siteden 3 taksit dediğim işlemi tek çekim yapmış olduklarını bugün itibari ile öğrenmiş bulunmaktayım..!!!????
İnsanı mağdur etmeseler de çok geç teslimatları var. Ben de geçtiğimiz yıl sipariş verdim 2 haftayı geçti öyle teslim aldım. Atatürk görselini o kadar aşşağı basmışlardı ki çok çirkin duruyordu. Aradım şortta isteseydim heralde görseli oraya basarlardı dedim iade istedim yatırdılar Bir daha da bulaşmadım.