Jordenred'den yaptığım son alışverişimden memnun kalmamıştım fakat forumda başlığı üstlerde görünce takip ettim ve sonunda sipariş vererek kendimce tekrar şans vermek istedim. Sabah 30 km, akşam 30 km kullanan biri olarak yazıyorum. Racing fit forma ve air mesh tayt siparişi verdim. İnanılmaz hızlı bir gönderimle ürünler elime ulaştı. Forma kumaş yapası ince, havadar. Racing fit olunca vücudu tam sarıyor. Kol kesimi, vücut oturuşu başarılı. Belin silikonlu olması formanın yukarı kaymasını engelliyor. Tayt air mesh pedli ise, ince fakat uzun kilometreleri çıkaracak kadar koruyucu. Ped kaymıyor, rahatsızlık vermiyor. Bacak bölgesinin silikonlu olması kaymasını önlüyor. Bazı markalarda bacak bölgesi silikonu çok yetersiz ve yukarı doğru kaydırıyor. Jordenred bu konuda başarılı. Olumsuz bir özellik söylemek gerekirse, çok önemli değil fakat, koyu renk tayt ve formada beyaz silikon lastik kullanıldığından alttan beyaz ince bir çizgi gözüküyor. Çok rahatsız edici değil ama dikkat çekiyor, kendi forma tanıtımlarındaki fotolarda da görebilirsiniz. Genel değerlendirme forma ve tayt tasarım ve kullanım olarak başarılı.