Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Scudo
@amasseia

En uzun gecedir, bayramdır, hepsi geldi geçti, bir kampanya yapmadılar, takipteyim...

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@finarod
Bastiralim burdan belki görürler ?

@amasseia

O fiyatlara ürün biraz zor gözüküyor. Ancak seri sonu ve bedeni kalmayan ürünler olabilir.
Fırsat ürünleri bölümümüze her hafta yeni ürünler ekliyoruz: (link)

istanbul forması güzelmiş sanırım sipariş vereceğim perşembe(maaş gelsin de..)

@asilbalaban
Cevap için teşekkürler. Firsat bölümünü surekli takip ediyorum ?

"Yazlık Bisiklet Forması" kumaşının diğer kumaşlardan farkı var mı?

misal, aşağıdaki 2 ürün kumaş olarak aynı mı?
Türkiye Kırmızı Uzun Kollu Yazlık Bisiklet Forması (Racing Fit)
(link)

(link)

Roadie Bisiklet Forması (Racing Fit)
(link)

Ben tayt konusunda kararsız kaldım. Tasarım mı yaptırsam yoksa hazırlardan birini mi alsam? Sizce şu aşağıdaki ürün nasıl?
201817

@asilbalaban merhaba. Müşteri olarak siteniz için bir önerim olacaktı.
Ürünlerin tanıtımında mankenlerin vücut boy-kilo verileri ile giydikleri formalarin bedenleri ve kalıp bilgileri yer alirsa biz müşteriler için daha bilgilendirici ve açıklayıcı olur.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ozan_ozaN
@bitinya_s
Bende var, en fazla kullandığım süre sanırım 3 saat ve bu süre içerisinde rahatsızlık vermedi. Benim için tek olumsuz yanı kullandığım diğer markalara göre ön kısmının çok yüksek olması. Buda yol kenarında durup ufak tuvalet ihtiyacını giderirken sıkıntı yaratıyor.

Bu formalar neden bu kadar uzun sürede baskıda duruyor? alt tarafı isim kan grubu basıp kargolayacaksınız 3 hafta sonrasına gönderim veriyor.. :kötü:

25'inde sipariş verdim, hedeflenen kargo tarihi 09/07 diyor yani 14 gün sürüyor. :kötü: Hızlandırmanın bir yolu yok mu

@Mustafa42

Merhaba,

Hazırda bulunan bir formanın üzerine isim basılmıyor. Forma üretiliyor termin süresi bu yüzden 14 gün. Değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.Termin sürelerini hızlandırmak için sürekli çalışıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Jordenred'den yaptığım son alışverişimden memnun kalmamıştım fakat forumda başlığı üstlerde görünce takip ettim ve sonunda sipariş vererek kendimce tekrar şans vermek istedim. Sabah 30 km, akşam 30 km kullanan biri olarak yazıyorum. Racing fit forma ve air mesh tayt siparişi verdim. İnanılmaz hızlı bir gönderimle ürünler elime ulaştı. Forma kumaş yapası ince, havadar. Racing fit olunca vücudu tam sarıyor. Kol kesimi, vücut oturuşu başarılı. Belin silikonlu olması formanın yukarı kaymasını engelliyor. Tayt air mesh pedli ise, ince fakat uzun kilometreleri çıkaracak kadar koruyucu. Ped kaymıyor, rahatsızlık vermiyor. Bacak bölgesinin silikonlu olması kaymasını önlüyor. Bazı markalarda bacak bölgesi silikonu çok yetersiz ve yukarı doğru kaydırıyor. Jordenred bu konuda başarılı. Olumsuz bir özellik söylemek gerekirse, çok önemli değil fakat, koyu renk tayt ve formada beyaz silikon lastik kullanıldığından alttan beyaz ince bir çizgi gözüküyor. Çok rahatsız edici değil ama dikkat çekiyor, kendi forma tanıtımlarındaki fotolarda da görebilirsiniz. Genel değerlendirme forma ve tayt tasarım ve kullanım olarak başarılı.

Sitede tek renkli formaların hepsinde fermuar kısmı beyaz renkte gözüküyor. Gerçekte nasıl? Böyle pek güzel durmamış sanki.

Örneğin;
202195

• Beğen
Tepkiler: Mehmetunlu
Evet mesela benim formamda kırmızı siyah fermuarı beyaz. Belki firma tarafından siyah veya beyaz fermuar seçeneği eklenebilir.sonuçta kişiye özel üretiliyor.

Koyu renk forma sipariş vermek isteyen arkadaşlar, kumaşın dikim ipliklerinin koyu renk yapılmasını not olarak belirtin, forma beyaz iplikle dikildiği için kumaş esneyince dikim ek yerlerinden beyaz iplikler görünüyor.

Bu arada air mesh pedli tayt alıp 2 turda kullandım 1. turum 102 km 1681 metre, 2. turum 101 km 1000 metre tırmandım ve taytdan çok memnun kaldım seleye yatırım yapacaktım vazgeçtim :)

@sadi imren
Bu tarz şeyleri özellikle yazarak isteyeceksek, onlar bu işi bıraksınlar.... bir zahmet siparişe uygun ipliğide kendileri düşünüp uygun olanı kullansınlar.
Şahsen bu konuda hiç güven duymadığım için siyah şade bir forma yaptırmıyorum, ayrıca slim fit , formaların yakalarını aero tarzda yapmaya başlasalar güzel olacak. Yaka kısımları inanılmaz sıkıcı oluyor sürüşlerde.

@Adrenalin26

Türkiye de maalesef dört dörtlük firma bulmak imkansız kaldı ki bu firmanın yeni kurularak geliştiğini ve bizim görüşlerimiz ile kendilerini düzeltme eğiliminde olduklarını biliyorum. En azından ürünlerinin arkasında duruyorlar belki belli bir zaman sonra bizim önerilerimiz ile bu yazdıklarımız problem olmaktan çıkar diye düşünüyorum.

Geri