Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

@sadi imren
@Adrenalin26
@sadi imren

Merhabalar,

Öncelikle belirtmeliyim ki formalarımızın dikiş iplikleri formanın renginde kullanılıyor. Sadi beyin bahsettiği kendileri ekstra olarak formanın iç dikiş ipliklerinide siyah istediler. Forma dijital baskılı olduğu için iç tarafı beyaz dolayısıyla beyaz iplik kullanılıyor. Sadi beyler kendi siparişlerinde bu tarz bir ekleme istediler bizde uyguladık.
Ancak bir daha herhangi bir siparişte bunu uygulamayacağız.

Sadi beyin siparişinde beyazlama gözlemlemesinin sebebi kendileri slim fit forma kalıbını esnek olmayan regular fit için kullandığımız kumaştan istediler. Dolayısıyla giyildiği zaman kumaş esnemediği için iç dikiş iplik rengi dışardan belli oldu. Bu yüzden böyle bir çözüm getirmiştik o siparişe özel.

Özetlemek gerekirse normalde olmayacak bir kalıbı olmayacak bir kumaşa uyguladığımız için oluşan sorunları bu şekilde çözdük.

Aşağıda formanın dikiş iplik rengi ve iç dikiş iplik rengi ile ilgili görsel paylaşıyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur.
@Adrenalin26 Ürünlerimizi kullanarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Teşekkür ederim
Doruk202225202226

Scudo
@Doruk TÜTEK peki yaka kısmını aero tarzda yaptırmak mümkünmü?Özellikle slim fit olan modellerin yakasını aero tarzda yapmak, hem görünüşü hem sürüşte aerodinamiği dikkate alan yarış bisikleti kullanıcılarını memnun eder. Çünkü performanslı bir sürüşte o boğaz kısmı çok sıkıcı oluyor, zaten hiç bir yol bisikleti kullanıcısı o yakayı sonuna kadar kapamaz.
Slim fit formalarda bu yaka kısmı yapılırsa , yarış bisikleti kullanıcıları için büyük albenisi olur.Dikkat edilirse zaten tüm aero formalar yakalarıyla birlikte bir bütün.

@amasseia

202297

182CM 76KG (L beden giyiyor)

202311

168CM 52KG (XS beden giyiyor)

@alicangul29

Basic formaların hepsi (siyah renk dahil) tasarımın bir parçası olarak beyaz fermuar ile hazırlanıyor. sipariş verdikten sonra üretime girmeden telefonla arayıp bildirirseniz sizin formanız siyah fermuar ile hazırlanabilir.

Son düzenleme:
Jordanredden bir adet özel tasarım askılı airmesh tayt ve forma sipariş ettim. Tayt tasarımının nasıl yapılacağını mail ile detaylı şekilde anlatarak daha sonra firmayı aradım. Bugün grafiker ile yazışarak taytın son şeklini verdim. Özellikle bu iletişim sürecinde kendilerini çok başarılı buldum. Henüz ürünler elime geçmese de şimdiden bu olumlu iletişim süreci için kendilerini tebrik ediyorum.
Türkiye' de işini böyle güzel yapan insanlar bulunca onlara teşekkür etmeden duramıyorum. Çünlü bu ülkede işini güzel yapan insan bulmak zor.
Forma ve tayt elime ulaştığında tekrar buradan değerlendiricem.

Ne dersiniz
Ayni forma icin 21 kisi cikar mi?

Dosyalar

• Screenshot_20190703-200931_Instagram.jpg
    Screenshot_20190703-200931_Instagram.jpg
    227,6 KB · Okunma: 108
@Ozan_ozaN
Forma almayı ben de düşünüyorum, belki sayi çıkar ama farkli yerlere kargolama olayı sıkıntı olur.

Hizlica liste olusturabilirsek kargo olayini da cozebiliriz gibi. En kotu ihtimal + 10 TL kargo masrafi fazla olur. Belki de anlasmali kargo fiyatindan gonderim olur daha dusuk olur.
Ya da bakarsin Jordanred, BF icin her kisiye ayri olacak sekilde kargoyu da halleder.

Once bi liste ve model belli olsun :)
Benim icin gorunurlugu fazla olacak sekilde (canli renkler) herhangi bir model olur.

Bu işi üstlenecek arkadaşları bekliyoruz o zaman. Bir kaç model belirlenir olmadı oylama da yapilir yeterli kişi çıkarsa.

Ben mesela tek renk forma yaptırmak istiyorum fakat sitede böyle bir tasarım mevcut değil. Nasıl yapabilirim?

@:DDD
Özel tasarım kısmından yapman mümkün.

Ozel tasarim bir forma yaptirmak istiyorum bunun icin izlemem gereken adimlar nelerdir? Kalin ic gostermeyen kumas yerine, fileli (maap in kullandigi tarzda) kumastan bir fotma yaptirmak istiyorum. Bu kumasin adi nedir? Formayi ozel tasarim yaparken alt tayt icinde tasarim yapmak mumkun mudur?
@asilbalaban

Bu sene Türkiye bisiklet forması modelini aldım. Açıkçası bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Pedi oldukça kaliteli, kol ve bacak yakalarında kaydırmaz bantlar mevcut, ceplerinden birisi fermuarlı. Oldukça güzel fiyatına göre birçok yabancı firmadan iyi olduğunu düşünüyorum. İki katına aynı özelliklerde bir forma almak yerine yerli üretim bu markayı tercih ediyorum.

Ben de tek renk düz hiç bir desen/amblem/incik boncuk olmayan forma yaptırmak istiyordum... Vazgeçtim. Hazır olanlardan satın aldım.
Yalnız bizim gibi tek renk sevenler için özel tasarım ücretine pek gerek yok bence. Mesela ben tek renk kırmızı regular fit alacaktım. İsim, kan grubu vs. vs. yazmadan. Sadece kırmızı. Maalesef racing fit bir forma almak zorunda kaldım. Bence tek renk, 0 desen isteyenler için fiyat daha uygun olabilirmiş.

Bu hafta Mesh Tek renk racing almakstiyorum. Bakalum ayarlayacağım.

Tek siyah yada kırmızı alırsan mutlaka resim bekliyorum, bakalım nasıl görüntü olacak.yaka kısımlarından dolayı biraz itici geliyor ama vücut üzerinde görmek lazım

@caglara.
Hayırlı olsun. Fotoğraf varsa inceleme olarak buraya koyabilir misiniz...

Bugün sipariş verdim. Gelmesini bekliyorum işte. Şundan aldım.

Roadie Bisiklet Forması (Racing Fit)

Gelince fotoğraf çekip koyarım.

@Adrenalin26

Tek renk kırmızı bence gaaaayet güzel olabilir... di... :)

Merhaba

Bildiğiniz gibi Türkiye Bisiklet Federasyonu ferdi olarak yarışan sporcular için tek renk forma zorunluluğu getirdi.
Bizde bu sebepten sitemize basic ürünler bölümü ekledik. Racing Fit Düz renk formalara fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz: (link)

AMA BU HİÇ ADİL DEĞİL!!!!!!! :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@asilbalaban
Formaların tüm parçaları aynı kumaştan sanırım. Neden sırt ve kola file tipi kumaş olan formalar yok. (Varsa da görseli yok sitede)

Geri