Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Scudo
bende hoziron model hazır tasarım bir formasını aldım renkleri ve modelini beğendiğim için kendim tasarım yapmadım forma kaliteli kumaşı iyi firma yetkilerin ilgisi çok iyi sorularınızı en kısa zaman cevaplıyolar kendi tasarımları olmayan formları üretibiliyolar, adet tribleride yok zamanla daha güzel işler yapacakarını umduğumuz firmaforma 1.jpg forma 2.jpg forma 3.jpg

Ben m beden almıştım tam oldu ama bisikleti yatık bir şekilde kullandığım için gogus tarafi hafif dalgalanma yapti(belki lastiktendir) ter vucutta kalir mi yoksa sıkıntı olmaz mı?

1 adet uzun 1 adet kısa olmak üzere iki forma siparişi verdim. Tasarım olarak internette bulduğum bir formanın üzerinde düzenlemeler yaparak firmaya mail attım ve sagolsunlar aynısını tasarlayarak bana son görselleri whatsapp aracılıyla attılar. Bir kaç düzenleme daha istedim ve tamam diyince de baskıyı yaptılar. Turlar da artık bu formayı giyiyorum ve kalite, işçilik olarak çok iyi. Müşteri iliskilerimi ona diyecek birşey bile bulamıyorum.

LRM_EXPORT_20180117_133848.jpg

LRM_EXPORT_20180117_133938.jpg

LRM_EXPORT_20180117_134032.jpg

LRM_EXPORT_20180117_134006.jpg

Bedeniniz ne /hangi beden aldınız ?

arkadaşlar forma ter tutuyor mu üşütme sorunu falan gerçekten bisiklet forması mi

Çanakkale Bisiklet Festivali Kilitbahir finiş noktasında Jordanred kurucu ortakları @asilbalaban Asil Balaban ve Doruk Tütek ile tanıştık.
Foruma selamları var. Kardeşlerime hayırlı işler ve başarılar diliyorum. :harika:
jordan.jpg

15 nisanda verdiğim siparişim bugün elime ulaştı  :)
Güzel ve kaliteli görünüyor. Beden olarak xs aldım ölçü tablosuna bakarak, üzerime güzel oturdu ama s de olurmuş gibi geliyor.
En kısa zamanda denemek lazım :D
_20180502_154411.JPG _20180502_154442.JPG

Bende siparişimi yeni aldım. Kollarinda ki lastigi görünce şok yaşadım. Soru sorunca hemen donuyorlar. Lastik olmayan racing tip mis. Siparis verirken belirtmek gerektigini soylediler. Diger siparisimde o modeli deniycem. Keske modeller daha fazla olsa. Horizon modelini istedigimiz renklerde yapabilsek harika olur. Umarim Ahmet Bey dikkate alir. Kullandikca tecrubelerimi paylasirim.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Konuyu hortlatıcam biraz ama bende forma almak istiyorum beden konusunda biraz endişeliyim beden tablosuna göre alsam ölçüler tutuyor mu? 172 cm 66 kilo göğüs çevresi 96 bu ölçülerde hangi beden almak gerekir?İkinci olarak sadece sitedeki şablonları kullanarak mı tasarım yapabiliyoruz yoksa kendimiz tasarım yapıp onlara yollasak oluyor mu?

Arkadaşlar özel sipariş var mı sordunuz mu

@atmaca3732 Merhaba hemen hemen aynı ölçülerdeyiz, fit dursun istiyorsanız M beden tercih edebilirsiniz.

@JusTiMe Merhaba, özel sipariş ve tasarım yapıyoruz. Süreç hakkında detaylar için bizi telefonla arayabilirsiniz.

@smartbiker Bugün kısa kollu bisiklet kategorimize 15 yeni forma tasarımı ekledik. Yeni tasarımlarla forma yaptırmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. (link)

Bildiğiniz gibi Jordanred olarak Türkiye Triatlon Federasyonu'nun spor giyim sponsoruyuz. Milli sporcular ile birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde ürünlerimizi sürekli olarak geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni kalıplarımızda bedenler biraz değişti, ürün satın almadan önce beden seçim rehberine göz atmanızı öneriyorum. Ayrıca sipariş öncesi aklınıza takılan her şeyi telefon ile sorabilirsiniz.

Kendi sitesinden başka nereden faydalanabiliriz tasarlamak için? Daha önce yapan arkadaşlar, cevaplarsanız çok minnettar olurum. :srnsml:

@asilbalaban Kol ve bel bölgesi lastiksiz (büzgüsüz) kalıplarınız neden yok?

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
2 ay önce aldım daha kullanmak nasip olmadı:komik:
Fiyat/Performans açısından iyi ürünler olduğunu düşünüyorum. Firma tasarım sürecinde ilgili,ayrıca biraz acemilik+biraz tecrübesizlik ile çok sade bir forma tasarladım,şimdiki aklım ile çok daha iyi bir forma yaptırabilirdim:acpsnr::acpsnr:Fakat oradaki arkadaş kendi insiyatifi ile ekleme yapmış çok beğendim .
Teşekkür ediyorum kendilerine

@BerkEvren

Bunu bende merak ediyorum:kötü:

@The UGUR

Herhangi bir tasarım programı ile yaptığınız veya internetten beğendiğiniz bir formaya benzer formayı sizin için üretebiliriz.

@mrth

Yağmurluk ve yelek ürünlerimiz mevcut ancak şimdilik tekli adetlerde satışını yapmıyoruz. Bu yaz sezonunda tekli satışlarımız başlayacak. Bisikletforum ailesine özel olarak sitemizde tekli satışlar başlamadan, tekli üretim yapabiliriz. Softshell, kolluk, yağmurluk, rüzgarlık gibi özel imalat ürünlerimizden tekli sipariş vermek istiyorsanız telefonda bisikletforum'dan geldiğinizi söylemeniz yeterli.

@BerkEvren

Bahsettiğiniz şekilde üretim yapıyoruz. Bahsettiğiniz ürün bizde Racing Fit olarak geçiyor. Siparişinizin not kısmına Racing Fit kalıp istiyorum yazarsanız formanız belirttiğiniz şekilde likralı kumaştan ve lastiksiz şekilde üretilir. Örnekleri paylaşıyorum.

(link)

(link)

@ahmet1905

Güle güle kullanın. Fotoğraflarınızı bekliyoruz.

Geri