Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

@Doruk TÜTEK Doruk bey selamlar hoş geldiniz formumuza :harika: Çanakkale'den selam göndermişsiniz teşekkür ederim.

Scudo
Yanlış anlaşılma olmasın . Firmayı kötülemek gibi bir niyetim yok ama 2. kullanımımda bunu farkettimIMG_20180620_224838_HHT.jpg

Bana ve eşime forma yaptırmayı planlıyoruz. İlerleyen günlerde irtibata geçeceğiz. :)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Ben hazir stoklardan bir forma siparis ettim. Odeme yaptigim zamandan tam 25 saat sonra forma elimdeydi. Istanbul’dan Fethiye’ye...Bu ne hiz boyle?!? Surat kargoyu ve Jordanred ekibini tebrik ederim.

Gelelim formaya; kumas ve baskilar gayet kaliteli. Dikisler ve iscilik de iyi duruyor. Bu sabah bir 35km kullandim, Fethiye sicaginda selale gibi terlememe ragmen kuru kaldi. Ben racing fit istiyordum ama istedigim modellerde hazir olarak regular fit vardi sadece. Regular fitlerin kollarinda lastik var, bu beni cekindiriyordu acikcasi ama hic sikan bir lastik degil cok rahat. Forma ilk giydiginiz sekilde uzerinizde duruyor. Tek problemim ceplerin biraz kucuk olmasi. El pompasinin ucu disarda kaliyor cebe koyunca. :) Ya biz bu pompalari nereye koyacagiz? Hic bir cozum bulamadim. :) Fermuarli cep de oldukca kucuk, anahtarimi koymak icin anahtarligimi cikarmam gerekti. Sonuc olarak formadan cok memnunum. Bir tane de ozel tasarim racing fit almak istiyorum. Urun fiyat performans olarak cidden ust seviye. Herkese tavsiye ederim. Diger urunler, yagmurluk, tayt etc.. falan internet sitelerine koyulunca onlardan da almayi dusunuyorum. Resimleri de yoruma ekleyecegim.

Ayrica beden icin referans olsun. Boyum 188, kilom 84. XL aldim gayet iyi, Ama L alsam da olurdu heralde.

F6A818AB-7F9C-4732-89BE-615AD4841818.jpeg B7F36D0C-0879-4C21-AA07-2570520B52AA.jpeg A80C912C-9DBC-4F67-9675-1FF46EB1C741.jpeg 5626C65D-5458-442F-B920-4FFBAE0749E7.jpeg BEE737FA-C937-41D6-9347-2D704D8575A9.jpeg 98AAD0FB-5566-48CF-9B51-C0D951502D98.jpeg

Boy: 1.80 m ; Kilo:75 Kg ; Göğüs Çevresi:106 cm (Günlük hayatta giydiğim bir tişörtü baz alarak)
Görseldeki gibi L beden, Regular fit bir forma yaptırdım, gayet iyi oldu. Tabi benim kriterim formanın vücuduma yapışmaması idi.
Forma üretime alınmadan önce Whatsapp üzerinden benimle iletişime geçtiler, Whatsapp üzerinden alternatif formaları (görselleriyle birlikte) değerlendirmeme yardımcı oldular. Çözünürlüğü yetersiz olan görseller hakkında tarafımı uyardılar. Çözünürlüğü kötü olup çizimi görece kolay olan görselleri kendileri tekrar çizerek üretime uygun hale getirdiler. Renk hususunda sitedeki palete bağlı kalmadım. Site üzerinden yakın renkleri seçip detaylarını daha sonra Whatsapp üzerinden netleştirdik. Ve her bir değişiklikte tarafıma formanın görselini sundular. Onay verene kadar da formayı üretime almadılar. Henüz formayı kullanmadım ancak şimdilik tek eleştirim fermuar konusunda olacak, daha kaliteli bir fermuar kullanılabilinirdi.

WhatsApp Image 2018-06-19 at 10.39.39.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Doruk TÜTEK Yeni formam elime ulaştı. Firma olarak gerçekten müşteri memnuniyetine önem veriyorsunuz ve müşterilerden gelen taleplere hızlı cevap veriyorsunuz.İlginiz için çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Biz grup olarak formamızı Jordanred firmasına yaptırdık. 8 aydır kullanıyorum, pek çok kez yıkandı ama şimdilik sorun yok :)

@Doruk TÜTEK ilgili ve işini severek yapan biri. Geçenlerde yeni bir renk istediğimde önce onay almak için bugüne kadar grup içinden kendisiyle görüşen arkadaşımıza sordu. Öyle "Ben falan grubun formasını değiştirerek almak istiyorum" diyene hizmet yok yani. Bu anlayış için de ayrıca teşekkür etmem gerek. Tasarımımız emin ellerde demektir.

170cm boy ve 70Kg ile S beden giyiyorum. Kızımda gördüğünüz XS.

201.jpg

202.jpg

Yeni bisikletimin renginin ve modelinin belli olmasına yakın derhal talepte bulunuyorum :asik:

@mubeac Merhaba sizin için regular fit olarak üretim yapabiliriz. Özel imalat olacağı için üzerine isim vb eklemelerde yapabiliriz. Sitemizden herhangi bir tasarım yapmadan beyaz bir şekilde özel imalat bisiklet forması siparişi verip ödemesini yapabilirsiniz. Sipariş notu kısmına istediğiniz formayı yazarsanız sizinle iletişime geçeceğiz.

@Doruk TÜTEK
S25-1.jpg

bu formanın desenlerinde bir de cap yapsanız çok güzel bir takım olur. ;):krnz::)

Merhaba,

Racing fit alıp da fotoğraf paylaşabilecek olan var mı? Konuyu dolaştım ama göremedim.
Renkler çok canlı görünüyor. Son üründe de aynıysa çok iyi. Verdikleri hizmeti takdir ediyorum :)

Düzeltme: Instagram da bolca fotoğraf varmış, ben kaçırmışım:harika:

• Beğen
Tepkiler: Doruk TÜTEK
Arkadaşlar biliyorsunuz formumuz Türkiye'nin en geniş bisiklet platformu, bir çok ilden arkadaşımız var. Kimimiz bireysel olarak yarışlara katılıyor, kimimiz uzun turlara çıkıyor, kimimiz kendi şehirimizde pedallıyoruz. Bazen iki forumdaş forumda muhabbet ediyor ancak sokaklarda (kask ve gözlük olduğu için) birbirlerini tanımadan selamlaşarak geçip gidiyorlar, işte tam da bu noktada bir fikir geldi aklıma.

Tasarımcı arkadaşlar foruma özel bir kaç forma tasarlasalar buradan oylamaya açsak, hazır jordanred gib bir firma bulmuşken toplu sipariş versek, o an için forma yaptıramayan arkadaşlarımız daha sonra jordanred'in kulüp mağazasında bu ürünü yaptırabilme şansı olsa nasıl olur ne dersiniz.

@ozips öneriniz için teşekkür ederiz ancak ne yazıkki su anda üretim yaptığımız ürünler arasında yok :)

Bende kendine bir forma yaptırdım. Tasarim kısmında Sağ olsun melike hanım hiç üşenmedi. Yardim etti . 4 kere de tasarımı bitirdik .

Formalar 8 10 gün içinde elime ulaştı.

Ust forma kumaşı biraz kalın. Kollarında lastik var. Beni biraz rahatsız etti . (Eski formada yoktu )

Dikişleri değişik. Overlok şeklinde dışarıda gözüküyor. Ancak dikiş yerinde kabartı yükselti yok .
Ufak tefek dikislerde kumaş katlanmasindan dolayı beyazlıklar var. Ben biraz takıntılı olduğum için görüyorum. Ama genel manada rahatsız etmez

Baski ve renkler gayet güzel.

Tayt ile 190 km tekirdağ yaptım (git gel) ilk 3 4 saat pek sorun yoktu . Sonrasında hafif agri oldu . Bence normal. Performansı yeterli .

Tek sıkıntı tayt daki baskılar üst formanin altında kaldı. Melike hanıma ilettim. Kontrol edip dönüş yapacak. Beklemedeyim .

Tasarımla aynı forma geldi . Gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.
87acc805b21fbe856f1fcc6c865f7079.jpg
ee1f569ff2121406f6ab0beabe825204.jpg
c60b33cb794719cf130010011e7843b7.jpg
999fed40a3292418ff2e42d81fd4909c.jpg
25458f69e7aab655c1594873daa1b7b5.jpg
da0b714c928ea02d61d407e8d1de68e6.jpg
ad7d27c24b7dc16491aefc5d126e29f0.jpg
d36c406da72a59114389892e3f0d7b61.jpg
9cee4358164dea1bbc12e8a6837ae550.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri