Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

@S-Works renk uyumu güzel olmuş. Gönderilen Logoları kendileri düzeltiyor mu ? Formaya daha uygun hale getirmek için

Scudo
Logoları pdf olarak ben gönderdim. Yanlara sadece specialworks yazısını melike hanım logonun içinden kesip kendisi yaptı. Sırttaki orjinal logom@mubeac

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Doruk TÜTEK Bi de acaba kolluk üretiminde özel tasarim yapabiliyor muyuz göremedim .

Sadece forma için gösteriliyor kolluk tasarimi sitede yapiliyor mu yoksa daha yapim asamasinda bi proje mi ??

Ben de Türkiye Bayrağı temalı forma aldım ama %100 polyester yazıyor formada ve açıkçası bana biraz özensiz geldi.

• Beğen
Tepkiler: S-Works
@S-Works Merhabalar,

Tayt ile ilgili tekrardan üretim için pazartesi günü sizinle iletişime geçeceğiz.

İstek doğrultusunda kollarda lastik kullanmadan üretim yapabiliyoruz.

@mmakif Özel imalat kolluk üretimi yapmaktayız.Ancak siparişi şimdilik mail yöntemi ile alıyoruz. Tasarımıda aynı şekilde mail üzerinden iletişim kurarak gerçekleştiriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: makifir ve S-Works
@Doruk TÜTEK Hazır Türkiye formalarından 2 adet sipariş vermiştim ve onlara uygun askılı taytta yapılacaktı. Tayt yapımında Melike hanım benimle iletişime geçerek sunum yapacak demiştiniz ancak şuana kadar sadece baskıya geçeceğiz forma bedeni ve isim soyisim soruldu, baskıdan sonramı sunum yapılıyor?

• Beğen
@Doruk TÜTEK Merhaba instagram hesabınızdan yazmıştım cevap alamadım. Şu modelinizden almak istiyorum fakat üstündeki jordanred yazısını kaldırmak mümkün mü? bir de üstünde ismim yazsın istiyorum nasıl bu şekilde sipariş verebiliriz.

p23-1.jpg

bir de mümkünse eğer sırt ceplerini daha büyük yapabiliyormusunuz ?

• Beğen
Tepkiler: cem_filiz
@S-Works
Renk uyumun çok güzel. Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

• Beğen
@keremtunaa

Çok merak ettim. Ne olmasını bekliyordunuz? Yalan yazıp %50 pamuk %50 lycra yazsa daha mı iyi sizce? eğer polyester olmasını istemiyorsanız bisiklet forması giymemeniz gerekli diye biliyorum. Varsa %100 pamuklu bende alayım bir tane...

• Beğen
Tepkiler: Doğanay07
@BarisYalcindag 2015'de Decathlon'dan aldığım forma ile yanyana gelince kalite farkı var gördüğüm bu. İlk defa aldım, markaya karşı bir garezim yok. Tekstil geçmişim var, kumaştan, dikiş kalitesinden anlarım. %100 polyester olmasın demiyorum, polyesterin de bir kalite skalası vardır.

@keremtunaa Açıkçası benim tekstil geçmişim yok. Ancak ilk olarak söylediğiniz %100 polyester olmasına cevap yazmıştınız ancak şimdi polyester olması normal kalitesiz geldi diyorsunuz. Bende buradaki çelişkiyi anlamadım. Neyse tartışma yaratıp forumu kirletmeye gerek yok. Benimde firma üzerinden bir kârım yok. Gareziniz olduğunu da açıkçası düşünmedim. Eminim ki arkadaşlar sizin ilettiğiniz bilgiler doğrultusunda kalitelerini (ki ben kalitesiz olarak düşünmüyorum. Bir çok firmanın örneklerini inceledim) yükselteceklerine inanıyorum.

İyi günler.

Spor kıyafetleri çoğunlukla kumaşı polyester veya polyester ve lycra katılımı kumaştan olur. Lycra kumaşa esneklik verir. Polyesterin kalesika konusunda bilgim yok, ancak gözenek boyutu gibi unsurlar teri atma konusunda fark yaratır.
Polyester ve lycralı kumaş dışında merino yününden yapılmış formalar da var. Ancak Rapha ve dhb dışında pek görmedim. Fiyatları da doğal olarak yüksek. Ancak konfor ve sağlık açısından üstüne yok diyebilirim.
Pamuk ise spor kıyafetlerinde kullanılmaz. Çünkü teri tutar.
Jordanredin kumaş kalitesi hakkında bilgim yok. Çevremde de kullananan olmadığı için test edemedim. En kısa zamanda sipariş verip test etmeyi düşünüyorum.

Kafamdaki tek soru işareti racing fit ile ilgili. Instagramda gördüğüm formalarda kollar fazla uzun görünüyor. Daha kısa çalışabiliyorlar mı ve lycralı kumaş seçeneği var mı? Firma yetkilileri yardımcı olursa sevinirim.:)

@Doruk TÜTEK Bi de formanin her yeri ayni kumaştan hani bu sadece bi öneri olarak algilayin. Sorada arkada veya yan panellerde daha ince boyle yuvarlak pencereli bi kumas var garip.

Siz de böyle bir şeye girişseniz çok mu uğrastırıyor ?

Sizi tercih etmeyen bazi kesimler kumaş kalitesinden yakınıyor belki de işin içinde olmadigimiz icin bilmiyorum ne diyorsunuz :kötü:

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Doruk TÜTEK Merhaba konuyu takip ettiğim kadarıyla firma yetkilisi sizsiniz sanırım.
İki adet regular fit forma yaptırmayı planlıyoruz. Fakat kollarında ve belinde lastik olmasını istemiyoruz. Böyle bir seçeneğiniz mevcut mu?

@Doruk TÜTEK

Bu mesajınızı okuduğum için az sonra sitenizden alışveriş yapacağım. :harika:

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Dün saat 18:00 civarında siteden sipariş verdim. Yaptığım tasarımda kollar çok sade kaldıgı için sipariş notunda onlardan kollara ek tasarım ekleyerek whatsapp üzerinden göndermelerini istedim. Ertesi gün sabah saat 09:30 gibi whatsapp tan tasarım sundular.Formanın arka tarafı gözüme çok boş göründü ve onun içinde ekleme yaparak tasarım gönderdiler. Ben onay verdikten sonra baskıya geçtiler ve 10 iş günü içinde kargoya verilecegini söylediler.

@Doruk TÜTEK

@uslsy

@Doruk TÜTEK Sözümüz sözdür. Dünkü bu cümleme istinaden 3150 nolu sipariş ile hazır bir forma sipariş geçtim. Bazı yorumlarda ürünün ceplerinin çok küçük olduğu yazmış umarım samsung j7 pro girebilecek ebattadır ve hazır ürün olduğu için herhalde yarın hemen kargolarsınız. :)

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Geri