SpirituaL
Daimi Üye
- Tepki
- 977
- İsim
- Eray
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
sora ve jordanred fiyat olarak aynı gibi, kumaş kaliteleri de aynı mı hocam? sitelerine baktığımda sora daha profesyonel duruyorYaklasik 8bin km de apisarasi eridi.dikislerde ufak tefek sorunlar hep vardi. normal bir sezonda 6 ay demek. Dayaniklilik konusunda sinifta kaldi. Airmash pedin performansindan memnunum.
Tam da benim yakındığım dert . Birinci yılını doldurmak üzere olan taytın dikişlerinin çoğu eridi. 280 tl ye alacak olanlara aldırtmayın, almayın.Yaklaşık 2 aydır jordanred airmesh pedli taytını kullanıyorum konfor açısından sorun yok fakat dikişleri aşırı kalitesiz formada da aynı husus geçerli 30 civarı sürüşe çıktım tayttaki dikişler hemen açılmaya başladı yasak bitince firma ile iletişime geçeceğim
M beden olur1.72 boyundayım 66 kiloyum göğüs ölçüm 92 cm kaç beden olur sizce bana
Sora taytlarında Santini , Formalarında Castellinin kumaşlarını kullanıyor. Kumaşlar italyadan geliyor. Şuan profesyonel takımların kullandıklarısora ve jordanred fiyat olarak aynı gibi, kumaş kaliteleri de aynı mı hocam? sitelerine baktığımda sora daha profesyonel duruyor
3 formam var jordanred den aldığım 2 tanesi biraz çabuk pamuklandı (4 - 5 ayda)
lastik kısımları yada diğer kısımlarda bir esneme yapmadı.
Yazlık olanı biraz kullandıktan sonra onunla da ilgili görüşlerimi yazarım.
Yeni başlık açmakarkadaşlar bisikletimi satacağım ama başlık açamıyorum yardımcı olabilir misiniz
Başlık değil ilan açman gerekiyorarkadaşlar bisikletimi satacağım ama başlık açamıyorum yardımcı olabilir misiniz
arkadaşlar bisikletimi satacağım ama başlık açamıyorum yardımcı olabilir misiniz
ilanda açamıyorum ?
6 Temmuzda üye olmuşsun, 4 yorumun var. Forumda bir süre vakit geçirip aktifliğini artırman lazım yeni konu falan açabilmen için.ilanda açamıyorum ?
Hocam resimlerini ekleyebilir misiniz dikişleri ne kadar kalitesiz fikir verir bize deYaklaşık 2 aydır jordanred airmesh pedli taytını kullanıyorum konfor açısından sorun yok fakat dikişleri aşırı kalitesiz formada da aynı husus geçerli 30 civarı sürüşe çıktım tayttaki dikişler hemen açılmaya başladı yasak bitince firma ile iletişime geçeceğim
Jordanred bisiklet taytları nasıldır kullanan var mı? airmesh dedikleri şey ne jelli mi yoksa başka bir şey mi
Hocam resimlerini ekleyebilir misiniz dikişleri ne kadar kalitesiz fikir verir bize de
Airmash pad bayaa iyi, 7000 km de apis arasi eridi dikislerde de atma oluyor. Guneste vs icini gostermiyor.jordanred taytları kalite olarak nasıl gündüz arkadan bel bölgesi gösteriyormu