Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Yaklasik 8bin km de apisarasi eridi.dikislerde ufak tefek sorunlar hep vardi. normal bir sezonda 6 ay demek. Dayaniklilik konusunda sinifta kaldi. Airmash pedin performansindan memnunum.

Scudo
Yaklasik 8bin km de apisarasi eridi.dikislerde ufak tefek sorunlar hep vardi. normal bir sezonda 6 ay demek. Dayaniklilik konusunda sinifta kaldi. Airmash pedin performansindan memnunum.
sora ve jordanred fiyat olarak aynı gibi, kumaş kaliteleri de aynı mı hocam? sitelerine baktığımda sora daha profesyonel duruyor

Yaklaşık 2 aydır jordanred airmesh pedli taytını kullanıyorum konfor açısından sorun yok fakat dikişleri aşırı kalitesiz formada da aynı husus geçerli 30 civarı sürüşe çıktım tayttaki dikişler hemen açılmaya başladı yasak bitince firma ile iletişime geçeceğim
Tam da benim yakındığım dert :acpsnr: . Birinci yılını doldurmak üzere olan taytın dikişlerinin çoğu eridi. 280 tl ye alacak olanlara aldırtmayın, almayın.

• Beğen
Tepkiler: Burak.yks
1.72 boyundayım 66 kiloyum göğüs ölçüm 92 cm kaç beden olur sizce bana

1.72 boyunda 66 kiloyum Basen ölçüm 95cm Jordanred'den bisiklet taytı sipariş verdim M beden sizce iyi olur mu bana ?

sora ve jordanred fiyat olarak aynı gibi, kumaş kaliteleri de aynı mı hocam? sitelerine baktığımda sora daha profesyonel duruyor
Sora taytlarında Santini , Formalarında Castellinin kumaşlarını kullanıyor. Kumaşlar italyadan geliyor. Şuan profesyonel takımların kullandıkları
formaların çoğu ya castelli ,yada santini. O yüzden jordanred ,Sora nın eline su dökemez ! Bu benim görüşüm.

Daha önce Jordanred forma kullandım bu sefer aldığım formanın arka cepleri Ölçüsüz dikilmiş bakalım Pazartesi arayacağım ne diyecekler inşallah mağdur etmezler. Formayı giydiğimde sırttaki cepler sarkık duruyor orta cep ve sağ sol cepler hizasız dikilmiş lastik ise ağzını toplamıyor sanki lastik yok duruma göre burdan bildireceğim.

20210612_132230.jpg20210612_132222.jpg

• Beğen
Tepkiler: dgny.berke
3 formam var jordanred den aldığım 2 tanesi biraz çabuk pamuklandı (4 - 5 ayda)
lastik kısımları yada diğer kısımlarda bir esneme yapmadı.
Yazlık olanı biraz kullandıktan sonra onunla da ilgili görüşlerimi yazarım.

jordanred den askılı airmesh li kısa tayt aldım dün 15 de sipariş ettim bu gün 12.30 da kargo iş yerine gelmiş "ŞAŞIRDIIMMM :kötü: :kötü: :kötü: 😅 😅 😅 "
bu taytı kullanıp bilgi vereceğim

Alıntıda bahsettiğim kısa kollu formaya gelince alalı 1 yılı geçti hafif iplik atmaları var.
Desende boyada sıkıntı yok yıkamada boya vermedi lastik kısımları esnemedi kol ve bel kısımları ilk günkü gibi,
Ter atma ve çabuk kuruma konularında da iyi durumda (kullandığım diğer tshirtlere göre)
T-shirt e göre önden fermuarlı bir forma serinleme konusunda daha etkili (hiç kullanmamış olanlara tavsiye ederim) serinleme sağlıyor.
4. ürünümü almamın sebebi (F/P), bana hediye olarak gelen fiyatı daha yüksek bir ürünle kıyasladığımda çok bir fark görmedim belki
ağırlığı (30 40 gr ) önemseyen yarışçı ve daha profesyonel kullanıcılarda anlamlıdır ama benim gibi sırtında çantayla bisiklet süren biri için
çok bir anlamı yok 30 40 gramın. Tavsiye konusuna gelince; tavsiye ederim, hazır ürünler çok çabuk geliyor.

EKLEME: Bu aşınma konusuna özellikle dikkat edeceğim (arkadaşların belirttiği)
yanlız ben tayt üstüne şort giyen tayfadanım :srnsml::srnsml: bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
arkadaşlar bisikletimi satacağım ama başlık açamıyorum yardımcı olabilir misiniz

• Beğen
Tepkiler: Clal
Jordanred bisiklet taytları nasıldır kullanan var mı? airmesh dedikleri şey ne jelli mi yoksa başka bir şey mi
Yaklaşık 2 aydır jordanred airmesh pedli taytını kullanıyorum konfor açısından sorun yok fakat dikişleri aşırı kalitesiz formada da aynı husus geçerli 30 civarı sürüşe çıktım tayttaki dikişler hemen açılmaya başladı yasak bitince firma ile iletişime geçeceğim
Hocam resimlerini ekleyebilir misiniz dikişleri ne kadar kalitesiz fikir verir bize de

• Beğen
Tepkiler: BerkSimsek
Racing fit formaları nasıl tavsiye eder misiniz?

Jordanred bisiklet taytları nasıldır kullanan var mı? airmesh dedikleri şey ne jelli mi yoksa başka bir şey mi

Hocam resimlerini ekleyebilir misiniz dikişleri ne kadar kalitesiz fikir verir bize de

Airmesh tayt kullanıyorum jel değil ama bir çeşit sünger gibi turuncu renkte bir şey ama konforu çok iyi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Andrenidae
jordanred taytları kalite olarak nasıl gündüz arkadan bel bölgesi gösteriyormu

Geri