Scudo Sports

Kadıköy

Herkese merhaba,

Adım Can Murat, aranıza yeni katıldım, bisikletimi yeni aldım, ekipmanlarını yeni yeni toparlıyorum, Caddebostan - Dragos arasında turluyorum şimdilik. Kondisyon kazandıktan sonra aktivitelerde görüşmek dileğiyle

Scudo
Merhabalar, btwin tilt 500 kullanıcısıyım, henüz yeni başladım, boş vakitlerimde Maltepe Sahil ve Üsküdarda sürüyorum, yeni hedefim Kadıköy, sürmek isteyen arkadaşlarla tanışıp sürebiliriz

Merhaba arkadaşlar yeni dahon umla Kadıköydeyim. Şehir içi veya kısa Şehir dışı turlar yapmak istiyorum.

herkese merhaba
cadex cfr1 ve bertoni ultraleggera kullanıcısıyım klasik severim fenerbahce bostancı turlarım genelde
karşılaşmak dileğiyle :)

Aslında hep Pazar sabahtan sürüyoruz ama bu hafta mecburiyetten Cumartesi günü saat 15:00'de Beşiktaş'tan Florya'ya süreceğiz. Ben saat 15:00'de Beşiktaş'ta olacak şekilde Kadıköy'den vapura bineceğim. Diğer arkadaşım da 15:00'de Beşiktaş'ta olacak şekilde İstinye' den yola çıkacak. Bu mevkilerden bize katılmak isteyen olursa, DM yolu ile yazarsa WhatsApp grubuna eklerim. 2 hafta önce yaptığımız turun Strava kaygı da ekte.. Çok yüksek ortalama ile sürmüyoruz 😀
IMG_20210819_183840.jpg

Merhaba, ben de aranıza katılalı çok olmadı. Geçtiğimiz 1.5 yılı pandemi dolayısıyla Hatay'da geçirdikten sonra kadıköy'e geri döndüm. Burda bir bisiklet klübü arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Büyükçekmece Bisiklet klübüne ve de Attila Bisiklet klübüne denk geldim internette. Bisiklet sürmek için Kadıköy'den büyükçekmeceye gitmek mantıklı gelmiyor. Attila bisiklet klübü hakkında okuduklarım da hiç hoşuma gitmedi. Bana yardımcı olur musunuz?

Merhaba, ben de aranıza katılalı çok olmadı. Geçtiğimiz 1.5 yılı pandemi dolayısıyla Hatay'da geçirdikten sonra kadıköy'e geri döndüm. Burda bir bisiklet klübü arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Büyükçekmece Bisiklet klübüne ve de Attila Bisiklet klübüne denk geldim internette. Bisiklet sürmek için Kadıköy'den büyükçekmeceye gitmek mantıklı gelmiyor. Attila bisiklet klübü hakkında okuduklarım da hiç hoşuma gitmedi. Bana yardımcı olur musunuz?
Velocity 216 kulübünü deneyebilirsin düzenli olarak Maltepe Velodromda antrenman yapan, yarışlara falan da katılan kendi halinde bir kulüptür.

Instagramda Rota bisiklet grubu varmış, ben de zaman bulup katılmadım. Velodrom’da sürerken bir arkadaşla tanıştım, kendisi davet etmişti. İnstagram üzerinden iletişime geçilebiliyormuş antrenörleriyle.

Herkese selamlar,

Genel bir tanışma başlığı göremedim bu yüzden yaşadığım yerin başlığına yazayım dedim. :)

Herkese merhabalar, yeni katıldım sayılır Google store da aplikasyon olsa çok iyi olurdu 😊

Merhaba hali hazırda hollandadayım giant cadex cfr 3 105 bisiklet buldum 200 euro.sizce alınır mı fiyat nasıl türkiyeye göre ?
Alırken nelere dikkat etmeliyim?EEEF59E8-C170-4C85-A363-B96DA1752759.jpeg

• Beğen
Tepkiler: tanertuna
Merhaba göztepedeyim gezinti turları yapma amaclı sürüyorum .

Merhabalar ,

Güzelyalı Caddebostan arası turlamaktayım . Whatsapp veya telegram grubu olsa anlık olarak haberleşmeli güzel olabilir . Bol pedallamalar :)

Merhabalar ,

Güzelyalı Caddebostan arası turlamaktayım . Whatsapp veya telegram grubu olsa anlık olarak haberleşmeli güzel olabilir . Bol pedallamalar :)
Perşembe akşamları Şaşkınbakkal belturda buluşup 20:00'da kalkan, Dragos'a gidip gelen bir grup var değerlendirebilirsin. Adı Perşembe Akşamı Bisikletlileri

Kadıköye yeni taşındım. Carraro 032 yol bisikletim var başlangıç seviyesi uyum sağlayabileceğim birlikte sürebileceğim grup arıyorum. Acaba önerebileceğiniz grup var mıdır?

Kadıköye yeni taşındım. Carraro 032 yol bisikletim var başlangıç seviyesi uyum sağlayabileceğim birlikte sürebileceğim grup arıyorum. Acaba önerebileceğiniz grup var mıdır?
Anadolu yakası Kadıköy grupları biraz hızlı. Başlangıç seviyesi için tutunmak biraz zor olabilir. İlk başta" Bostancı Kaynarca Bostancı " ya da Velodromda solo sürerek kondisyon toplamanız daha uygun olabilir.

Anadolu yakası Kadıköy grupları biraz hızlı. Başlangıç seviyesi için tutunmak biraz zor olabilir. İlk başta" Bostancı Kaynarca Bostancı " ya da Velodromda solo sürerek kondisyon toplamanız daha uygun olabilir.

Cevabınız için teşekkür ederim kondisyon kazanana kadar tek sürmeye devam o zaman

Herkese selamlar iyi seyirler... maddi imkanım cok kısıtli oldugu icin sorum olucak 2.el Bisiklet mezatı varmı istanbulda

Herkese selam Kadıköy'de çalışıyor Fatih’te yaşıyorum. İşe bisiklet ile gidip geliyorum. Ags’ye hazırlandığım için haftam çok yoğun geçiyor.Fırsat buldukça bir rotaya bağlı kalmaksızın turluyorum. Şehir bisikletim olduğu ve kondisyonum çok iyi olmadığı için tempom biraz yavaş. Bahsettiğim bölgelerde süren arkadaşlar varsa birlikte pedal çevirmek hoşuma gider. Genellikle akşam saatlerinde sürme imkanım oluyor. Herkese iyi forumlar 🚲🚲

Geri