Scudo Sports

Kadıköy

@Selocu_aziz

uzun yaptı iseniz
atıyorum pazar 160 km yaptı iseniz pt-salı yatın
çarşamba seleye geçin 50 yapın ,
cuma geçin 80 yapın ,
bu sisteme gelmeden önce ise şunu yapın,
çarşamba 50 yapın
cuma 50 yapın ,
pazar 50 yapın ,
1 ay yaptınız
2 'inci ayda km 'ler artsın ,
80 'e çıkın

Scudo
@Kudret Kurtcebe kusura bakmayın cok soru soruyorum sizede
Turda cok cay iciyorum yani her fırsatta
Sigara kullanmıyorum
Fazlada aşırı yüklenmiyorum
Cay turda sıkıntı yapar mı
Nasıl bir uygulama yapmalıyım

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
@Selocu_aziz

farketmez sorun
çay fazla içmeyin ,
açıkça su daha fazla tüketirim yazın ,kışın ise normal tüketirim aşırı terleme olmaz,
maden suyu ayran karışımı yerine yeni bir uygulama yaptım
sadece şalgam suyu içtim geçen kısa turda
valla daha iyi geldi diyebilirim
ha yazın şalgam suyu ne gibi etki yapar bilemem
denemekte fayda var tabi,

Selamlar herkese,

Uzun zamandır takip ettiğim bir siteydi ama kayıt olmayı hep erteliyordum ta ki bugüne kadar. İstanbul Kadıköy'de ikamet etmekteyim. Haftasonları yapılacak gezilere katılmak isterim. Tekrardan herkese merhabalar, keyifli günler!

• Beğen
Tepkiler: Efe Emre
merhabalar,

Kadıköy’den aranıza yeni katılmış bulunuyorum. 7-8 senedir aktif olarak bisiklet kullanıcısıyım. Daha önce Berlin’de yaşadım ve bisikleti aslında ulaşım aracı olarak orada kullanmaya başladım. 1951 model Doğu Alman yapımı retro bir şehir bisikleti toplamıştım. Şimdi tekrar İstanbul’a yerleştim ve hala kısa mesafelere sadece bisikletimle gitmeye devam ediyorum. Scott marka bir şehir bisikletim var. Şehir bisikletlerini seviyorum ve favori markam ise VFS Fahrradmanifaktur.

Herkese selamlar:)

Sürücüler dikkat! Kadıköy'ün ana girişi 1 yıl kapalı: Tıbbiye Caddesi'ndeki köprü yıkılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Haydarpaşa - Gebze banliyö hattındaki yenileme çalışmaları nedeniyle Tıbbiye Caddesi üzerindeki karayolu köprüsü yıkılacak. Üsküdar'dan Kadıköy'e giden ana arter 1 yıl boyunca kapalı kalacak.

Haydarpaşa-Gebze banliyö hattı yenileme çalışmaları kapsamında Tıbbiye Caddesi üzerindeki karayolu köprüsünün yıkılıp yenilenmesi için Üsküdar’dan Kadıköy’e giden ana arter 1 yıl kapalı kalacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bu akşam başlayacak çalışmalar çerçevesinde bölgede geçici tedbirler alınacak.

Tıbbıiye Caddesi’ni kullanarak Üsküdar’dan gelen araç trafiği, Haydarpaşa Numune Hastanesi ve Siyami Ersek Hastanesi’ni geçip Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin altından Behiçbey Sokak üzerinden Karacaahmet mezarlığı yönünden gelen Dr. Eyüp Aksoy Caddesi istikametine yönlendirilecek.

Kaynak : (link)

Eve biraz önce geldim ve sürüş için bu yolu kullandım. Sadece araç ve yayaların değil bisikletlilerinde Kadıköy'den Üsküdar'a, Üsküdar'dan Kadıköy'e geçmek için kullandığı ana yoldu ve kapandı. Yol kapandığı için artık Karacaahmet mezarlığı üzerinden geçerek Ayrılıkçeşme bağlantısını kullanmak gerekiyor. Ayrılıkçeşme oldukça karışık olduğu için çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Merhaba, akşamları kadıköy civarlarında veya isteğe göre değişebilir, gezebiliriz.

Merhabalar. Kadıköyde oturuyorum. Yol bisikleti kullanıcısıyım. Düzenli olarak her pazar sabah 8 gibi bostancı-tuzla gidip geliyorum. Artık tek başına yol çekilmiyor bu yüzden benim gibi yol bisikleti kullanan arkadaşlar varsa birlikte sürmek isterim. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: İstanb_lue
Merhabalar, siteye yeni üye oldum, caddebostan-kadıköy-maltepe civarlarında sürüyorum genelde, bu rotada bisiklete çıkan varsa, yol arkadaşı olmak isterim, iletişime geçebiliriz

• Beğen
@ozgunozerk
eylülden sonra göztepeye taşınıyorum, dahonla tüm sahili turlama planlarım var :)

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Bu akşam sürmek isteyenlerle sürüş yapabiliriz.

@ozgunozerk ben de o rotada gidip gelmekteyim kadikoyden cikiyorum yola halen devam ederseniz birlikte pedallayabiliriz
@Burak byrm yaşımiz hariç durum ayni kadikoyde oturuyorum bende 1 yil olmus ama devam ediyorsaniz bulusabiliriz

• Beğen
579E2902-B919-4F99-99E5-AE9A9FAE1A3C.jpeg Ben de en son çaldırdığım bisikletimden sonra Kron tx 100 ile tekrar aranızdayım Kadıköy den. herkese iyi sürüşler.Sahil yolunda pedallayanlar beni de çağırabilir :)

Gravel bisiklet arıyorum 2200e felan önerecek olan varmı?

yarın akşam saatlerinde bisikletle bostancı feneryolu arası pedallayacağım. katılmak isteyenleri beklerim.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Geri