şu foruma girdiğimden beri hep insanları bir araya getirmek ve beraber gezmek amaçlı uğraştım ama hep birileri karşı çıktı hep nedendir anlamam ama vardır bir sebebi
@barış barış
Evet oluyor insanları bisiklet sürmeye davet ettiğiniz tek konu bu değil. İnsanlar zaten sürüyor sizin haberiniz olmayabilir, ayrıca istanbul için yeni bir bisiklet oluşumuna ihtiyaç yok hergün binlercesi kuurlup dağılıyor.
Elinizde 3-4 resim 3-4 konu var hep aynı yazılarla dolu, sizin yazmanızı engelleyemem fakat forumdan bu üretken olmayan yazılardan dolayı çok soğuyan var bilginize
bana yanlış yada Kötü yazdığım bir mesaj örnek at bu forumdan bugün çıkıp birdaha girmiycem buraya
biz yaşadığımız güzellikleri paylaşıp herkese yaşatmaya çalışıyoruz laf olsun diye buralarda değiliz
yav bir soru sormak lazım ,
barış güney bu konuyu açan peki nerde kardeşim bu adam söyleyeyim
aynen karşıya avcılara taşındı
peki neden bıraktın kardeşim burayı
ha bunu sorma yetkisi bana ait değil tabi ,
barış biliyorsun ben bir konuyu açarım sonuna kadar takip ederim
sonunda hedef alınır ve konu aynen kapanır
bundan sonra bu topikte antreman ve gezilerimizi paylaşacağız..muhabbetimize buradan kaldığı yerden devam.. tabiki pedallama gün ve saatleri buraya yazılacak katılmak isteyen herkese kapımız açıktır..sağlıcakla kalın herkese kazasız sürüşler dilerim..
barış güney açtı burayı sonra kayboldu
topik öksüz kaldı yahu
konu açmak kolay iş kudret hocam biz yeni konu açarız burdaki arkadaşlar devam eder buraya bizi istemiyorlarsa yapacak bişey yok sadece sebebini merak ettim okadar
kime ne kötülüğümüz olmuş bilelim telafi edelim
biri desinki sen şu yüzden kötüsün bende kabul edip özürdileyip gideyim buralardan dönmemek üzere
Bende katılmak isterim her organizsyona ama esenlerdeyim kondisyonum okadar yok diye bilirim 100 üstü agır gelebilir
Cumartesi 100 km yaptım ufak caplı istabul daha yeni kendime geliyorum yorulmamak icin önerileriniz varmı
Ne yapmak lazım tur sonrası biraz halsizlik oluyor sanki bayılacak gibi hissediyorum vucut yavaş yavaş alıştırmam lazım herhalde
Taze bir bilgi veri uygulayayım
Triban 500
En uzun turum
Balıkkesir ayvalık yaptım
Ama gözüm şuan korktu diyebilirim
neyse biz kendi konularımıza dönelim burayıda arkadaşlar devam ettirir elbet
ama son olarak şunu söyleyelim dünyadaki en zor şeylerden biri arkadaş kazanmaktır kaybetmekse çok kolay
@barış barış
Hocam öyle bırakıp gitmek olmaz
Sizin tecrübeleriniz lazım olabilir
1 10 kişi istemiyor diye
Geri kalan kullanıcaların sucu ne
?
Bırakın aldırış etmeyin
barış daha yeni 170 km yaptı bursa yapıp geldi
üzerine durmadı 200 km 'ye tamamlayacak idi
yanlız barıştan istediklerim var tabi
trafikte karşılaştığı zorlukları anlatmasını isterim
ne oldu ,