Bmw Rider
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Can Özdemir
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Velocity 216 kulübünü deneyebilirsin düzenli olarak Maltepe Velodromda antrenman yapan, yarışlara falan da katılan kendi halinde bir kulüptür.Merhaba, ben de aranıza katılalı çok olmadı. Geçtiğimiz 1.5 yılı pandemi dolayısıyla Hatay'da geçirdikten sonra kadıköy'e geri döndüm. Burda bir bisiklet klübü arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Büyükçekmece Bisiklet klübüne ve de Attila Bisiklet klübüne denk geldim internette. Bisiklet sürmek için Kadıköy'den büyükçekmeceye gitmek mantıklı gelmiyor. Attila bisiklet klübü hakkında okuduklarım da hiç hoşuma gitmedi. Bana yardımcı olur musunuz?
Perşembe akşamları Şaşkınbakkal belturda buluşup 20:00'da kalkan, Dragos'a gidip gelen bir grup var değerlendirebilirsin. Adı Perşembe Akşamı BisikletlileriMerhabalar ,
Güzelyalı Caddebostan arası turlamaktayım . Whatsapp veya telegram grubu olsa anlık olarak haberleşmeli güzel olabilir . Bol pedallamalar![]()
Anadolu yakası Kadıköy grupları biraz hızlı. Başlangıç seviyesi için tutunmak biraz zor olabilir. İlk başta" Bostancı Kaynarca Bostancı " ya da Velodromda solo sürerek kondisyon toplamanız daha uygun olabilir.Kadıköye yeni taşındım. Carraro 032 yol bisikletim var başlangıç seviyesi uyum sağlayabileceğim birlikte sürebileceğim grup arıyorum. Acaba önerebileceğiniz grup var mıdır?
Anadolu yakası Kadıköy grupları biraz hızlı. Başlangıç seviyesi için tutunmak biraz zor olabilir. İlk başta" Bostancı Kaynarca Bostancı " ya da Velodromda solo sürerek kondisyon toplamanız daha uygun olabilir.
Maltepe Veledromda da çalışabilirsiniz.Cevabınız için teşekkür ederim kondisyon kazanana kadar tek sürmeye devam o zaman