ErkinS.
Üye
- Tepki
- 24
- İsim
- Erkin Sönmezer
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Downhill-Freeride
Hangi sanayi?Sanayide tabancayla boyattığım kadro setim geldi. Güzel olmuş. Fırınlanmadı. Orijinal boyası gibi mukavemetli durmuyor ama en azından eski renginden kurtuldum. Toplamda yeni boya 65 gr farketti. İlgilenenler için fiyat bilgisi de vereyim. Astar, boya, vernik, işçilik hepsi 300 tl.
245417 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar bisikletimin kadrosu bu hale geldi.Bazı yerlerde de oluyor.Neden olabilir?
@desmo hm.Aynen asıyorum.Ben yağmurdan felan olduğunu zannetmiştim.Peki resmini koydugum urunu tavsiye eder misiniz? Mat boyaya parlatıcı iyi gelir mi?
Alüminyum kadro karbon maşa var kendim boyayacagim. Boya sökücü kullanacağım karbon maşa ya boya sökücü gelse sorun olurmu zarar görür mü yapisi bozulur mu ? Aluminyuma bisey olmaz doye bikiyorum. Ve kalan lekeler için kaçlik su zimparlari lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler.
merhaba,kadroyu firinlamaya neden cekince var? zarari mi var?Çok eski bir başlığı hortlattığımın farkındayım ama elimde alüminyum kadro var aklımda da güzel bir tasarım kadroyu fırınlamadan istediğim renk ve tasarımda boyatmak istiyorum türkiyenin herhangi bir yerinde bir yerinde ilgilenicek birini bilen var mı?
Şimdi biraz masrafa girip kadro boyamak istiyorum ama masrafları düşününce sanki boyattırsam daha mı ucuza gelir bilemedim. Bu konuda fikir alabilir miyim?
Boya sökücü, astarı, boyası, verniğiyle min. 300 liraya falan geliyor. Karar veremedim gerçi boyatsam nereye boyatacağım o da ayrı bir konu.