Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro boyu karmaşası

52 kadro sedona 410 sizce 185 boy için küçük mü kalir?

Scudo
52 kadro sedona 410 sizce 185 boy için küçük mü kalir?

Aynı boydayız ve aynı bisiklete sahibiz. Kadro boyu sıkıntı olmaz. Yalnız sürüş pozisyonunuza göre gidon yükseltici almanız gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: srknk
Hocamlar merhaba. Yol bisikleti alacağım 54 kadro boyu benim için uygun olur mu? Boyum 1.75 bacak içi boyu 79 cm

@vilsimit 52-54 kadro size uygun gibi. Kadro yapısı önemli bir değişken. Dik sürüş için 52 biraz daha yatarak sürmek için 54 iyi olur. Üst gövdeniz alt gövdenizden uzunsa 54,değilse 52 seçin veya peugeotlarda olduğu gibi 53 alabilirsiniz. Yine de test etmeden almayın.

Merhaba boyum 191 iç bacak boyum 83cm. Carraro 042 modelini almak istiyorum ama 54 kadro bulabildim sadece, 56 kadro ise 022 de var hangisini almak mantıklı

Herkese merhabalar.
Kadro boyu tespiti ile ilgili bir problem yaşıyorum. Almayı düşündüğüm bisiklet Carraro Sportive 327.
Boyum 1.82 cm ve iç bacak boyum 82-83 cm. Bazı sitelerde trekking bisikleti için 56cm derken, bazı yerlerde 52, bazılarında 61, hatta 48 yazan bile gördüm.
Aradığım bisikleti almadan önce muhtemelen deneme şansım olmayacak çünkü, bulamıyorum şu an itibariyle. O yüzden ola ki farklı bir şehirde bulursam, online ya da telefon yoluyla satıcıya, bu marka model ve şu kadro boyunda diye net bilgi verip sipariş etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

@Methron sayıları bir kenara bırakalım o halde, 1.75 boyun M kabul edildiğini varsayarsak bu durumda siz L boy oluyorsunuz. Carraro websitesinde 327 için 5 adet beden seçeneği bulunuyor: 56, 52, 48, 44, 40
(link)
Bu bedenler sırasıyla XL , L , M , S , XS ile eşleştirilebilir. Bu durumda almanız gereken kadro boyu 52 görünüyor benim hesabıma göre :harika:

Herkese merhabalar.
Kadro boyu tespiti ile ilgili bir problem yaşıyorum. Almayı düşündüğüm bisiklet Carraro Sportive 327.
Boyum 1.82 cm ve iç bacak boyum 82-83 cm. Bazı sitelerde trekking bisikleti için 56cm derken, bazı yerlerde 52, bazılarında 61, hatta 48 yazan bile gördüm.
Aradığım bisikleti almadan önce muhtemelen deneme şansım olmayacak çünkü, bulamıyorum şu an itibariyle. O yüzden ola ki farklı bir şehirde bulursam, online ya da telefon yoluyla satıcıya, bu marka model ve şu kadro boyunda diye net bilgi verip sipariş etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
Selamlar ,
Aynı kadroya sahip 321 modelini kullanıyorum, boyum 178cm ve iç bacak boyu 81 cm, 52 kadro rahat oldu bana. Size de olur sanıyorum ama 52 bulamayıp 56 'da alsanız çok sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. İsterseniz kullandığım sele boyunu resim olarak yollayabilirim.

iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Methron
@Anonim @raft117

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 52 kadro olarak arayacağım. 56 cm kadro bana da büyük olurmuş gibi geldi ki başka bir konuda da benimle hemen hemen aynı ölçülere sahip biri, 56’nın kendisi için büyük olduğunu dile getirmiş.

@Anonim @raft117

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 52 kadro olarak arayacağım. 56 cm kadro bana da büyük olurmuş gibi geldi ki başka bir konuda da benimle hemen hemen aynı ölçülere sahip biri, 56’nın kendisi için büyük olduğunu dile getirmiş.

54 olmayınca seçenekler ben bir üstü ne kadar büyük olabilir diye düşündüm ama sizi yanıltmış olmayayım, ben 52 'de rahatım sadece onu belitmiş olayım :)

kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Methron
Boyum 170cm iç bacak 80cm Bisan Trx8500 modelinin 54 boyu bana büyük mü gelir. Denedim sürüş çok rahat geldi.

bisan rx 9300 sadece 51 cm kalmış boyum 173 iç bacak 79 cm küçük mü gelir tam emin olamadım ilk kez kullanacağım

bisan rx 9300 sadece 51 cm kalmış boyum 173 iç bacak 79 cm küçük mü gelir tam emin olamadım ilk kez kullanacağım
Boyunuzun uzamayacaksa sorun yok. 52 bulsaydınız tam olacaktı mesela.

Markalar kadro boylarının arasına 2cm fark koyarak üretirler dolayısı ile 1cm küçük/büyük oynaması normaldir.

Tabi iç bacak ölçüsünü doğru aldığınızdan emin olun. Bunları söylüyorum çünkü konuya yabancısınız gibi geldi. Belki iç bacak ölçümünde 2cm kaçırsak ne olabilir diye düşünebilirsiniz ama 2cm kısa ölçtüyseniz yani 79 değil de aslında 81'se o kadro size hissedilir şekilde küçük gelir.

Son düzenleme:
Geri