Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro boyu karmaşası

@trainspotting35 hiç aklımda olmayan bir opsiyondu doğrusu, biraz araştırıyım. Tabi kız arkadaşımı ikna edebilirsem😀 belki de katlanıra dönerim aklıma yatarsa

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@Deniz Yavuz Turlarınız kaç km lik turlar olacak. Bazı modeller arka bagajı ile birlikte oluyor sizi ekstra masraftan kurtarır. Katlanır gidon hassasiyeti (Gidon boğazı olmamasından kaynaklı) çok fazla. Kız arkadaşınız acemiyse biraz sıkıntı yaşayabilir. Lastik ebatından dolayı biraz yavaş yol alırsınız elbette ama arada bir demir olmaması kız arkadaşınız kullanırken ona daha fazla kendisini güvende hissetmesini sağlayacaktır. Ben eşime almıştım beraber kullanırız diye ama o gidonu çok hassas buldu ve kullanmak istemedi ben de evdeki aşırı bisiklet fazlalığından dolayı istemeyerek satmak zorunda kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Yavuz
@trainspotting35 İlk etapta İstanbul ve çevresine turlar yapacağız. Yani çok uzun mesafeler olmayacaktır. Kız arkadaşım acemi evet. Epey de zor oldu ikna etmem. O nedenle sıkıntı yaşasın istemem. Bir de lastik ebadı da beni düşündürüyor gerçekten. O nedenle aslında en başta sıcak bakmadım katlanır bisiklete. Sadece işe gitmek için bir tane çok pahalı olmayan bir model alırım diye düşünüyordum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Kimi üretici üst borunun uzunluğu almakta, kimi üretici sele borusu uzunluğunu, kiminin neyi baz aldığı belli değil.Bu yüzden ilk bisikleti mutlaka deneyerek almak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Yavuz
Arkadaşlar selam,
Ben de carraro sportive 220 veya tam o tarz bir şehir/tur bisikleti düşünüyorum.
Boyum 172, bacak 73 cm. Benim sitelerde kadro boyu 49cm civarı çıkıyor, 51 denedim bu modelde o vardı. Ancak seleye yakın ayakta durunca üst boru sıkıştırıyor, yani hızlı inme anında kesin sakatlık çıkar.

Bu boy ve bacak boyuna sizce 46 mı alsam mantıklı olur?

Benim anlamadığım da şu ; bisiklette örneğin 28" olduğu yazıyor ama kadro boyu seçenekleri de var 52,55 vs. diye. Yani 28" bir bisiklet 52 veya 55 inç olabiliyor mu bu ölçüler birbirinden bağımsız mı?

Benim anlamadığım da şu ; bisiklette örneğin 28" olduğu yazıyor ama kadro boyu seçenekleri de var 52,55 vs. diye. Yani 28" bir bisiklet 52 veya 55 inç olabiliyor mu bu ölçüler birbirinden bağımsız mı?

28'' tekerlek boyuyla ilgilidir.

52, 55 gibi diğer ölçüler ise kadronun, yani bisikletin gövdesinin boy ölçüsüdür.
Kadro boyu ölçüleri yol ve şehir bisikletlerinde genelde santimetre olarak, dağ bisikletlerinde ise genelde inch olarak yazılır.

@K. G. AKA Çok teşekkürler, ben teker boyu arttıkça kadro da otomatik olarak büyüyor sanıyordum, yani her 26 inç bisiklet aynı boyuttadır gibi bir düşünce vardı, sayenizde öğrenmiş oldum.

• Beğen
Tepkiler: K. G. AKA
Merhaba, Cannondale bad boy kullanıcılarına bir sorum olacak. 182 boyundayım, boy ve bacak hesabıma göre L kadro uygun geliyor. Medium tercih edersem çok problem yaşar mıyım. Özellikle bu modeli kullanmış olanlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.

@sovrus Küçük bedende şöyle bir problem yaşadım: Bir küçük beden aldığım için droplara indiğimde selenin ancak arkasına oturabiliyorum. Seleyi itebildiğim kadar geride kullanmama rağmen. Yeni bisiklet aldığımda bir büyük bedenini alacağım. Deneyebiliyorsanız oturuş pozisyonuna bakarak alın, benim problemimi yaşamayın.

Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Öncelikle uzun tura çıkacağımdan dolayı tur/şehir bisikleti alacağım. Merida 48 cm kadrolu Crossway 100 denedim ve bisiklete binerken üst boru apış arasını biraz sıkıştırdı çok fazla sıkıntı olmadı ama ayakta dururken parmak uçlarımla durabiliyorum. 173 boy 72 cm bacak arası boyum var 48 mi önerirsiniz 46 mı?

Arkadaşlar merhaba iç bacak boyum 85 boyum ise 179 cm Salcano xrs033 tiagra modelini almayı düşünüyorum 48 51 54 57 kadro boylri bulunuyor hangi kadro boyu bana uygun olur acaba ?

Arkadaşlar merhaba iç bacak boyum 85 boyum ise 179 cm Salcano xrs033 tiagra modelini almayı düşünüyorum 48 51 54 57 kadro boylri bulunuyor hangi kadro boyu bana uygun olur acaba ?

Buradan hesaplayabilirsiniz:

(link)

• Muhteşem
Tepkiler: lokatrus
Hocam şu inç muhabbetini çözemedim ya

@undefined 1' = 25,4 mm anlayamssan google da ceviri kullan cm yada mm cevirir

Hocam şu inç muhabbetini çözemedim ya

Verdigim linkte sagda bisiklet resminin yanında centimeters secenegine tiklarsaniz cm olarakta bakabilirsiniz.
Veya cikan sonucu
''inch cm converter / inch cm çevirici'' gibi aratirsanız otomatik hesaplayan siteler bulabilirsiniz.

Boyum 1.69 iç bacak 75 cm.
-Scott speedster 54 kadro denedim saki büyük gibi? Bacak arasında hiç boşluk yok, sizce de büyük mü54 kadro?
-corelli goat 1.0 52 dikkatimi çeken bir bisiklet ama denemedim, bu bisiklet büyük gelir mi?
-bisan rx 9200 de hangi kadro olur acaba bana?

173 boy,78 iç bacak boyu bisiklet mosso cavalier 700 kadro 54 ideal mi acaba

Geri