Forumda siz gibi uzun olup kendisine kadro boyu denk gelmediği için uzun sele borusu ile bisikleti kullanan arkadaş sele borusunun kadroya bağlandığı yerden bisiklet kadrosunu bir kaç kez kırmıştı. hele ki bisiklet 24" teker boyuna sahipse alınacak bir risk değil. Bende 198 boyundayım yol bisikletim 58, dağ bisikletim 21" kadro boyuna sahip.
İlgili konu : Ekstrem uzunlukta sele boyu problemi
Teşekkürler, sanıyorum süs diye almak ya da vazgeçmek arasında seçim yapmak lazım. Çocukluk bisikletim, çok de severdim keratayı. O yüzden alsam mı diye heyecanlandım. Bisiklet Bianchi Millenium, bunun internette fotoğraflarını bile bulamıyorum anlamadığım bir sebepten. Sanıyorum ilk mekanik disk frenli bisikletlerden biriydi aldığımda. Bulduğum bisiklette suluğundan, lastiğine kadar orijinal olarak görünce heyecanlandım sanıyorum.
25 yaşında bisikleti napacaksınız? Binmeyecekseniz antika olarak evin bi köşesinde dursun derseniz ve fiyatı bedavaya yakınsa alınır. Kaldı ki almanız gereken kadro boyundan ÇOK küçük. bir kaç beden olsa neyse. 20 bin civarında bütçeniz varsa kaliteli sıfır hem de kendi boyunuza uygun bisiklet bulursunuz zaten.
Halihazırda Giant Escape 2 City Disk XL kullanıyorum. Yukarıdaki yanıtta da dediğim gibi sevdiğim bir bisikletti, yıllar sonra görünce heyecanlandım. Süs olarak almak istemediğim için, kullanmanın bir yolu olur mu diye araştırmak istedim sadece.