Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro kavraminda 2 zirve marka

Scudo
@mariokaldato
Cumhur henüz süremedigimiz icin bu yönde birsey diyemem ama söyle bir özet gecelim.
Intense de VVP ve ISCG sistemine sahip oldugu icin esimin Cubesine Karsilik kulaninmda ve geometride cok avantaji var, bu turlarda olsun trailerde olsun.
VVP Sistem araka shokun 2 ayarda kullanilmasini saglayan bir sistem. 115mm ve 130mm olarak kullanilma sansi var.
ISCG Sisitemi ise bisikleti hangi viteste kullanirsan kullan zincir hattini hep düz tutuyor.
Ayrica intensin bilyalarini yaglamak icin sökülmesine gerek yok, kadrodunun kendisinde ayni sanayi makinelerindeki sistemi kullanmis ve yag tüpü icin siboplar var oradan direk olarak basiyorsun.
Birde cok iyi bir özelligi teker masafesini uzatip kisalta biliyorsun. Almancada Ausfallende diyorlar türkcesini bilmiyorum ama dedigim yer arka teker milinin girdigi yer yani tekerin ve kadro kulaginin takildigi yer degsiyor.

Gelelim bizdeki cubelere karsi olan diger özelliklerine.
1. Agirligi daha hafif
2. ikiside Karbon
3. 29" olmalari bizim icin turlarda daha avanjli olacagini düsünüyorum
4. Bu kadrolarin degerleri kolay kolay düsmemesi
vs vs daha cok farliliklari var ama aklima gelenler suan bunlar. Tabiki soru yönünde sorulursa aklima gelir ve elimden geldigince cevaplarim.

@alperr125
Fotografdaki seleborusuna giden kablo gidondan ayarlamak icin olan hidrolik hortumu.

@Dethagorf
Almanyada artik bir cube bisikletine degerveren kalmadi, sebebide Cube her sene nerdeyse ayni geometriyi kullanarak sadece renk degisimi yapiyorlar ve renten dolayi fiyat artiriyorlar. Mesela Cubenin yeni bir kadrosunu diyelim 700€ aliyorsun bir sene sonra satmaya kalksan 200€ ya zor veya hic satamiyorsun. Bunu diyen tek ben degilim, almanyada birine cube al deyince bilen kisiler aman aman benden uzak dursun diyor. Malesef durum böyle.

@Oonnaayy
Evet orta seviye olmaya basladi dedim oldu demedim. Türkiyede nedense cok markalar var yurtdisinda orta seviye olan ama türkiyede üst seviye görülen. Ama sunuda diyebilirimki herkesin bisikleti kendine has ve iyidir.

@cngz
Tesekkürler.:)

@tolga akyol
Tesekkürler.:)

@Hasan Ç.
Yok yok, hepsini satarim onlari ve diger retro ve klsikleri satmam. :D

@Murat Cömez
iste neyi ayarlamak icin hocam?

@alperr125
Bu soru gercekmi yoksa sakami?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Super baskanim

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
kadrolardaki işçiliğin kalitesi gayet üst seviyede görünüyor fotoğraflarda keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Giant'ı balkondan aşağı salladım, hayır odamda benimle kalıyor ve ben bu kadar alt seviyeye inemem dedim. Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın.

Bana en sağlam kaya tavsiyesinde bulunur musunuz arkadaşlar, bütçem 700 tl sehir kayası mi yoksa dağ kayasına mı kafa atmalıyım ?
:D Hayirli ugurlu olsun reis yine sayende uzay yolculugu yapacağız belli oldu :)

Rock Mountain harika duruyor hayırlı olsun. Bende bi cube aim pro alabilsem bunu almis kadar sevinecem ve ilk işim allgäu turu olacak :hhhhhh: ama daha çook var....

Yok serkan neden rafa kalsinki.

Bugün masayi cikardim paketinden ve KM saatim ile Intensin Grup seti de geldi.

Masayi sifir aldim ve agirligini inceledim. Sonuc 29" bir masa icin süperden de iyi.
1.JPG
2.JPG
3.JPG

4.JPG
5.JPG
6.JPG
7,1.JPG
7.JPG
8,1.JPG
8.JPG
9.JPG

KM Saatini de sifir aldim
10,1.JPG
10.JPG

Intensin Grup setini de sifir aldik. Daha kutusndan cikarmadigim icin aldigim yerdeki fotosunu yükledim.
sram-xx1-eagle-groupset-gold-1150-black-gold-EV276447-8515-1-1200x800.jpg

Dosyalar

• 4,1.JPG
    4,1.JPG
    45 KB · Okunma: 27
@SerkanH
Gelismelerden fotograflari yükledim serkan. :)

@alwaysace
Tesekkürler Osman, cube beklemene gerek yok istersen sana Rocky Mountaini satayim. Ben yenisini bulurum sorun degil. :)

Geri